עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 50

אשכול: האם באמת שוק האופנועים נכחד?

צפייה משולבת

האם באמת שוק האופנועים נכחד?

במהלך 30 שנות הרכיבה שלי יצא לי לקנות ולמכור המון אופנועים בכל ארבעת העונות וגם אם בחורף היתה האטה מסויימת עדיין לא היה כל כך קשה למכור.
    בחודש וחצי האחרונים אני מנסה למכור את האופנוע שלי שעל הנייר יש לו נתונים טובים,יד ראשונה ומעט ק״מ.
    במהלך החודש וחצי הזה אפילו טלפון אחד לא היה לי, היה ברור לי מראש שהמכירה לא תהיה מהירה בגלל שהאופנוע יחסית יקר ואיטלקי, אבל אני עוקב אחרי הלוחות ורואה ששום אופנוע לא נמכר.
    אפילו הפורום לא פעיל כפי שהיה בעבר.
    מה בדיוק קורה, האם סופית המדינה והביטוחים גמרו על שוק האופנועים?

Senior Member
    בתחום של 50-70 אלף שקל יש לא מעט אופציות טובות לאופנועים מהניילון.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ami צפיה בהודעה
    בתחום של 50-70 אלף שקל יש לא מעט אופציות טובות לאופנועים מהניילון.
    נכון, אבל אתה לא יכול להשוות אופנועי תקציב לאופנוע פרימיום, זה בדיוק כמו להשוות מזדה למרצדס, ברור שלמזדה יהיה שוק יותר טוב אבל גם למרצדס יהיה את השוק שלה.
    בכל מקרה, לפי מה שנראה לי כל שוק האופנועים תקוע , שום אופנוע לא נמכר כולל הונדות שאני עוקב אחריהם.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    נכון, אבל אתה לא יכול להשוות אופנועי תקציב לאופנוע פרימיום, זה בדיוק כמו להשוות מזדה למרצדס, ברור שלמזדה יהיה שוק יותר טוב אבל גם למרצדס יהיה את השוק שלה.
    בכל מקרה, לפי מה שנראה לי כל שוק האופנועים תקוע , שום אופנוע לא נמכר כולל הונדות שאני עוקב אחריהם.
    באופן כללי כן השוק בתחת פרט לדגמים מסויימים עם תנועה מסויימת. הסיבה העיקרית היא בגלל שאופציות המימון היום קיימות לכל דורש עם החזר נמוך של עד מאות בודדות בחודש. למי שאין סכום כסף מזומן ראוי של כמה עשרות אלפי שקלים לאופנוע, וגם למי שיש אבל יש לו דברים יותר טובים לעשות עם הכסף הנזיל, קל לו יותר לקחת היום אופנוע חדש מהחברה בתשלומים לעומת משומש בתשלום מזומן אחד.
    במקרה שלך לדעתי הבעיה היא שמי שיש לו תקציב לאופנוע פרימיום יחודי ומחפש אופנוע פרימיום לא ממש אכפת לו מהשוק ולוקח חדש, ואם בא לו אז גם בתשלומים כי מה אכפת לו בעצם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    במקרה שלך לדעתי הבעיה היא שמי שיש לו תקציב לאופנוע פרימיום יחודי ומחפש אופנוע פרימיום לא ממש אכפת לו מהשוק ולוקח חדש, ואם בא לו אז גם בתשלומים כי מה אכפת לו בעצם.
    לא מדוייק, אני רוצה על האופנוע שלי 40,000 ₪ פחות ממה שקניתי אותו לפני שנה וחצי ו 14,000 ק״מ, אני חושב שגם למי שיש כסף לקנות חדש עדיף המשומש, אם לי היתה את האופציה הזאת בזמן שאני קניתי הייתי קופץ על זה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    באופן כללי כן השוק בתחת פרט לדגמים מסויימים עם תנועה מסויימת. הסיבה העיקרית היא בגלל שאופציות המימון היום קיימות לכל דורש עם החזר נמוך של עד מאות בודדות בחודש. למי שאין סכום כסף מזומן ראוי של כמה עשרות אלפי שקלים לאופנוע, וגם למי שיש אבל יש לו דברים יותר טובים לעשות עם הכסף הנזיל, קל לו יותר לקחת היום אופנוע חדש מהחברה בתשלומים לעומת משומש בתשלום מזומן אחד.
    כמדומני ניתן כיום לרכוש משומש גם כן בתשלומים דרך אתר יד 2 וכמובן שדרך חב׳ מימון.

ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    כמדומני ניתן כיום לרכוש משומש גם כן בתשלומים דרך אתר יד 2 וכמובן שדרך חב׳ מימון.
    נכון אפשר למצוא אופציות מימון למשומש אבל הן לא פשוטות כמו לבוא לסוכנות, להשאיר את הישן ולקחת אחד אחר חדש בלי מאמץ מיוחד.
    כן, בחלק מהמקומות הוא גם יוכל לקחת כלי משומש אחר באותה דרך, אבל במימון פחות אטרקטיבי ובעצם למה לא לקחת חדש אם עולה לי אותו דבר כל חודש?(ראש ישראלי).

Senior Member הסמל האישי של ees
    אני מניח שזה תלוי בכמה גורמים, וכפי שאתה ציינת: יחסית יקר ואיטלקי.
    כמה אנשים בארץ קונים ברוטאלה חדש או משומש? אני לא יודע אבל זה מרגיש מאד נישתי.
    את הויסטרום 1000 שלי מכרתי היום אחרי פחות מ24 שעות, די במחיר שביקשתי.
    האם השוק מת? תלוי ביחס לאיזה דגם ולאיזה מחיר.

Senior Member
    סתם שאלה, כמה אתה דורש על הכלי שלך?
    ובלי קשר, השוק תקוע לאופנועי נייקד פרימיום בעיקר, תסתכל בלוחות על דוקאטי,סטריט פייטר, מונסטר 821 וכו' לא רק שלא נמכרים
    גם סוכנויות לא רוצות לקחת אותם.
    לעומת זאת יש אופנועים שיש להם שוק חם יחסית. ישראלים פוחדים מאקזוטיקה, מבטיח לך שאם היה לך סופר ספורט,
    היה לך נוח הרבה יותר למכור אותו.

Member הסמל האישי של oradul
    guccii800, על איזה אופנוע מדובר?

ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    guccii800, על איזה אופנוע מדובר?
    Mv agusta brutale 1090 אבל זה לא קשור לאופנוע הספציפי שלי, אני רואה ששום דבר לא זז בלוחות.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Guccii800 צפיה בהודעה
    מה בדיוק קורה, האם סופית המדינה והביטוחים גמרו על שוק האופנועים?
    זה השוק מת אחי, זה לא אתה...

הדוגמאות שהבאת הן על אופנועים חדשים בלבד ושם יש עליה מתמדת מאז שטרייד על הכלי הישן שלך + מימון נהיה זמין לכל אחד. נסה שוב.

Member
    עזוב שניה בצד שדגם כמו שלך הוא לאנשים שמחפשים את האופנוע הזה ספציפית ולא יזוזו ימינה שמאלה.. מה שמוריד את הביקוש
    זה נורא תלוי בתקופה גם, אני יכול להגיד מניסיוני שעכשיו ממש קשה למכור.
    חורף, תחילת שנה, שלל דגמים חדשים שהגיעו ועתידים להגיע..
    אני יודע שאני חיכיתי בדיוק לזמן הזה דווקא כדי לקנות וידעתי לנצל את מעמדי כקונה מעולה והרווחתי המון.

Senior Member
    רק מוסיף.
    אני חושב שהבעיה במכירה של הכלי שלך היא הMT10 שמציע חבילה מצוינת, חדש מניילון במחיר של האופנוע שלך. אם אני הייתי הקונה הפוטנציאלי, סביר להניח שהייתי הולך על הMT