תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: פעם ראשונה על 250 דו"פ + שאלה על הבדלים בין שנתונים

צפייה משולבת

Member

פעם ראשונה על 250 דו"פ + שאלה על הבדלים בין שנתונים

היי,

לאחרונה אני מתלבט האם להמשיך עם ה 350 ארבע"פ או לעבור ל 250 דו"פ. יצא לי לרכב על KTM 250 דו"פ שנת 2015 בשבת האחרונה ומאוד נהניתי. עם זאת הבנתי מכמה אנשים שרכבו על דגמי KTM 250 2017, שה 250 דופ של KTM לשנת 2017 מרגיש "מסורס" לעומת הדגמים הקודמים
    ( 2014 - 2016 ).

רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שרוכבים על KTM 250 EXC 2017 ובעיקר אלו שהיה להם גם דגם ישן יותר. האם החדש מרגיש אחרת (לטוב ולרע)?

בינתיים הנה סרטון מרכיבה ראשונה על ה- KTM 250 ...

תודה מראש!

Member
    יש הרבה באז על תיבת האוויר של 2017 שבליווי המעבר למיקוני גורמת לבעית זרימת אוויר. יש לא מעט דיונוים ב ktmTalk וגם חיפוש "KTM 2017 airbox mods" יניב הרבה תוצאות כיצד להתמודד. מה שמוזר זה שלא כולם מדווחים על הבעיה (שאלתי את עופר תימור), כך שאם אתה קונה, אל תרוץ ישר לקדוח חורים בפלסטיק של תיבת האוויר.

Member
    מעניין מאוד, שווה לחקור את זה. תודה רבה!

Member
    היי,

יש כמה סרטונים ביוטיוב שמראים את ההבדלים בין תיבות האויר בדגמי 2014-2016 לבין דגם 2017 (רלוונטי גם בKTM וגם הוסקוורנה).

למעשה (ורואים זאת בבירור), תיבת האוויר בדגמי 2017 אטומה כמעט לחלוטין.

הפתרונות נעים החל מקדיחת חורים בתיבת האויר ועד הסרת חלקים שלמים מהתיבה.

על פניו נשמע לי כמו בעיה רצינית (מישהו אפילו השווה את הכוח של ה- 300 החדש לכח שיש למברשת שיניים חשמלית...), האם יצא למישהו כאן לבצע שינויים כאלו ואחרים בתיבת האויר של דגם 2017?

תודה מראש,

Member
    יש יבואן שפרסם בפייסבוק 50 אלף מזומן ניילון. שרון אופנועים טרקטורונים - Sbs-Racing

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tanin צפיה בהודעה
    יש יבואן שפרסם בפייסבוק 50 אלף מזומן ניילון. שרון אופנועים טרקטורונים - Sbs-Racing
    ואיך זה רלוונטי לדיון פרט לפרסומת חינם ליבואן?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ROG צפיה בהודעה
    ואיך זה רלוונטי לדיון פרט לפרסומת חינם ליבואן?
    פותח השרשור שאל על הדגם הזה. ואני מאוד בעד לעודד שיתפרנסו היבואנים הלא חזירים המעטים שיש פה. מכוון את פותח השרשור להמנע מלשלם מעל 10 אלף יותר על אותו מוצר. קאפיש?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tanin צפיה בהודעה
    פותח השרשור שאל על הדגם הזה. ואני מאוד בעד לעודד שיתפרנסו היבואנים הלא חזירים המעטים שיש פה. מכוון את פותח השרשור להמנע מלשלם מעל 10 אלף יותר על אותו מוצר. קאפיש?
    קצת קשה לי להבין איך ואת מי אתה מגדיר חזיר.
    בן אדם שעובד בעצמו , לבד, בעסק קטן, ברור שנתח הרווחים שלו יכול להיות קטן בהרבה משל יבואן שצריך: להחזיק מלאי חלפים, ציוד, שכירות , מוסכים, תביעות אחריות, השתלמויות למכונאים ואת המשכורת של איש המכירות שמקדיש לך זמן ונותן לך שירות ומענה לכל שאלה וכדומה.
    תחשוב לבד כמה באמת היבואנים "מרוויחים" מאופנוע של 55 אלף ש"ח שבתוכו יש בערך 50% מס, 17% מע"מ, וכל מה שרשמתי למעלה.
    שלא תבין לא נכון, אני בעד יבוא מקביל ותחרות . תחרות זה דבר טוב. אבל אין צורך להשתמש במילות גנאי שכאלה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Botzon צפיה בהודעה
    קצת קשה לי להבין איך ואת מי אתה מגדיר חזיר.
    בן אדם שעובד בעצמו , לבד, בעסק קטן, ברור שנתח הרווחים שלו יכול להיות קטן בהרבה משל יבואן שצריך: להחזיק מלאי חלפים, ציוד, שכירות , מוסכים, תביעות אחריות, השתלמויות למכונאים ואת המשכורת של איש המכירות שמקדיש לך זמן ונותן לך שירות ומענה לכל שאלה וכדומה.
    תחשוב לבד כמה באמת היבואנים "מרוויחים" מאופנוע של 55 אלף ש"ח שבתוכו יש בערך 50% מס, 17% מע"מ, וכל מה שרשמתי למעלה.
    שלא תבין לא נכון, אני בעד יבוא מקביל ותחרות . תחרות זה דבר טוב. אבל אין צורך להשתמש במילות גנאי שכאלה.
    אני ימשיך לקנות ולהמליץ לקנות איפה שהעסקה הכי טובה אין סיבה לשלם יותר על מוצר בכל תחום. להשוות מחיר ולעודד את האנשים ההוגנים המעטים שנותרו פה

Member
    יובל, פגשתי היום במיקרה את גיל קינן שרוכב כרגע על 250 חדש. אמר שאין לו שום בעיה עם זרימת אוויר.

Member

Question

ציטוט נכתב במקור על ידי ROG צפיה בהודעה
    יובל, פגשתי היום במיקרה את גיל קינן שרוכב כרגע על 250 חדש. אמר שאין לו שום בעיה עם זרימת אוויר.
    תודה, טוב לשמוע.

אין ספק שיש המון ביקורות מדהימות על ה- 2017, אך מנגד הביקורות על בעיות בג'טינג, כניסת אוויר וירידה בהספק באופן כללי עושות את שלהן ומערערות את הביטחון...

החלטה תתקבל בקרוב, שוב תודה.

Member
    תנין, הסברת את שלך. כעת אם אפשר בבקשה, עזוב את העיניין שלא קשור לנושא השירשור. למה שלא תפתח שירשור נוסף? אני די בטוח שאיש לא שמע את הטיעונים האלה קודם.
    ועכשיו בלי סרקזם: זה באמת לא קשור.
    נערך לאחרונה על ידי ROG; 17-02-2017 בשעה 17:54.