אם קנית כלי זהה בפחות כסף לפעמים זה יכול לעלות לך יותר בעתיד כי כנראה שיש סיבה שהכלי זול יותר. כשאתה מדבר על שני דגמים שונים זה לא תופס.
לדעתי זה לא תמיד המקרה וברוב המקרים במיוחד באופנועים ומכוניות ככל שתשלם יותר ככה הכלי יעלה לך יותר ביוקר.
אתם בטח מכירים די טוב את המשפט הפופולרי הזה...
אני לפחות מכיר אותו טוב מאוד. התחלתי להכיר אותו הכי טוב במיוחד כשקניתי גוי רייד 125, מהמודל 2008 ומטה, זה שנחשב ל"פחות אמין" מה EVO. חשבתי שזה לא כ"כ משנה, והמחיר הייה הרבה יותר נמוך מ-EVO, אבל אז התחלתי לבקר איתו במוסכים כל שני וחמישי, ואז באמת נפל האסימון והמשפט "הזול עולה ביוקר" צץ לי בראש חזק יותר מאי פעם.
מה אתם אומרים? יש משהו במשפט הזה?
אם קנית כלי זהה בפחות כסף לפעמים זה יכול לעלות לך יותר בעתיד כי כנראה שיש סיבה שהכלי זול יותר. כשאתה מדבר על שני דגמים שונים זה לא תופס.
לדעתי זה לא תמיד המקרה וברוב המקרים במיוחד באופנועים ומכוניות ככל שתשלם יותר ככה הכלי יעלה לך יותר ביוקר.
DUCATI Monster 1200s
לגבי בחירת הכלי אני לא מסכים, לגבי התחזוקה שלו אני מסכים מאוד, מי שחוסך על הכלי שלו עכשיו, ישלם פי 8 בעתיד.
מחזק את מה שנאמר פה. כלי טוב אפשר למצוא גם עם תקציב נמוך, אם מתפשרים על שנתונים ומחכים מספיק כדי למצוא אחד שמור.
מבחינת אחזקה - אישית לא חוסך שקל, רק חלקים חדשים ומקוריים, כל הטיפולים לפי הספר כמו שעון, לטפל בתחזוקה מונעת.