קארל קרצ'לו שהחליק פעמיים (בפעם הראשונה התעקם לו הכידון והתמלאה בוץ. מה שגרם למצערת להתקע ולא נשאר לו ברירה אלה ללחוץ על הברקס ולקפוץ מהאופנוע בהחלקה השניה) מאשים את החלפת הצמיגים (מקידמי קשה לבינוני) וטוען שהוא ומארק נאלצו להחליף אותם בגלל הטל על המסלול.
קשה לי להאמין שמישהו יכול להכריח את מארק לצאת עם צמיג מסוים אבל קארל אומר שהוציאו את ההחלטה מהידיים שלו.
ג'ורג (הצנון) לורנזו שסיים במקום ה11 טוען שאם הוא לא היה מפספס את הפניה הרביעית הוא היה נשאר חצי מרוץ מאחורי רוסי. בנוסף, שהתנאים הקשים של מזג האוויר (ומהירות סיבוב כדור הארץ) הטיבו עם רוסי ועוד כמה רוכבים והזיקו לו. ואני אומר שאם לסבתא היו גלגלים גם היא הייתה עוקפת את לורנזו.
בכל מיקרה וביותר רצינות, אין מה להספיד את לורנזו. יכול להיות שיקח לו קצת זמן להתרגל למפלצת האיטלקית אבל יש לי הרגשה שהוא עוד ייתן בראש העונה.
כל הכבוד לזרקו (רוכב כבוצת הלוויין של ימאהה) שאומנם היה על צמיגים רכים ונתן בראש מההתחלה בלי להתחשב בניהול צמיגים לכל המרוץ וגם החליק בסופו של דבר. אבל להוביל ככה בפער כזה עם אופנוע של כבוצת לוויין על המרוץ הראשון שלו בקטגוריה הבחירה זה מאוד מכובד.
כל הכבוד גם לאלישיה אספרגו (יש לי הרגשה טובה שאני לא כותב את השם שלו כמו שצריך) שהביא לאפריליה את המקום השישי והכי טוב שלהם בשנים האחרונות!!!.

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה