כמו שרשמתי בדוגיגים, החנות מעולה והשירות טוב ולטעמי המחירים לדברים מסויימים הם בסדר גמור.
יש המון חזירים אבל יש גם אנשים בסדר.
ראה דוגמא סט אטמים לאפריליה קומפלט 800 שקל באבניר לעומת 280 לאתנה מקורי.
בוכנה 450 שקל עם פין ומיסב קטן.
בארץ בוכנה 1000 שקל, פין 120 שקל ומיסב קטן 60 שקל.
מגן מסך לזנפון שלי 3 ב10 שקלים.
פה אחד עולה 50.
אין ספק שעודף הרגולציה (אגרות, בדיקות, תקינות ועוד ועוד כיד הדימיון הטובה על פקידי ישראל) מייקר מאוד את המוצרים.
העניין הוא שהטיעונים של אותו בעל עסק אנונימי, זהים לטיעוני החקלאים ("אסור לפתוח את השוק לייבוא מוצרים, זה יפגע בחקלאות כערך לאומי!!!!!") למשל, ולמעשה לכל קבוצה שנהנית מהגנות ממשלתיות כלשהן ורוצה להמשיך את הפרוטקציוניזם כלפיהן.
במקום להפנות את הטענות לצרכן שמבין שכללי המשחק השתנו בעולם הגלובלי, יואיל אותו בעל עסק להתחיל להפנות טענותיו לאלו שלא מאפשרים לו לעמוד בסביבה התחרותית, לא הצרכן הוא האשם זה בטוח.
תיקנתי לך.
נתנאל אני טוען שהשוק לא חופשי
בשירשור הבכיינות שלי כל המבצעים של מטרו אנשים טענו שישנו פה שוק חופשי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זה פשוט לא נכון עובדתית. למרבית הדברים שמגיעים לארץ. זה אולי נכון כשאתה רוכש רכב או אופנוע חדש.
אבל כשאתה קונה חלקי חילוף או ציוד רכיבה או ציוד טיול או אין סוף דברים שבהם אנחנו משתמשים בחיים שלנו זה פשוט לא נכון.
כשאני מייבא חלפים באופן אישי ומשלם עליהם מכס ומע"מ כחוק והפער הוא 100% אין שום דרך להסביר זאת פרט לתמחור לא סביר ולא הוגן. העלות שלי כוללת מחיר חלק יקר משמעותית מהיבואן, המשלוח שלי יקר עשרות מונים כי אני שולח בחרת שילוח בשילוח המהיר והיקר ביותר והמיסים שאני משלם זהים לזה של היבואן. אז איך חבילת חלקים שעולה לי 5000 ש"ח כולל מכס ומע"מ תעלה לי בארץ 10000 ש"ח. איך?
ואם אתה רוצה משהו ממש עכשוי ממוצר שמשיק לנעלי רכיבה או מגפי רכיבה. בבקשה.
חשקה נפשי בנעלי הליכה משובחות SL ACTIVE של סקארפה. אז יש יבואן בארץ. גרביטי שמו. לא משנה לאיזה חנות פניתי, ביקשו ממני 1599 ש"ח כולל מע"מ. חתיכת סכום לנעליים אבל אני חתיכת פיין שמקר.
זה מתחיל בחוסר מקצועיות, כשהסוכן מסביר לי שאין חצאי מידות ושאבדוק 41 ומידה 42. ושאם 41 קטן ו 42 גדול אז שארכוש עם הנעל רפידות. נראה למישהו הגיוני לרכוש נעליים ב 1599 ש"ח שאינם מתאימים בול?
זה ממשיך במתן תשובות לא סבירות ללקוח כשאני מנסה להזמין ולשלם מראש על מידה 41.5, בסוף התייאשתי.
ואז, לפני מספר ימים נכנסתי ל ebay ורכשתי לעצמי את הנעליים שהגיעו היום מארה"ב הברית:
הנעליים עלו 869.06 ש"ח. ברור לך שללקוח הסופי בארה"ב זה כולל את כל המיסים וזה כולל את הרווח של היבואן המקומי וכולל את הרווח של החנות ממנה קניתי.
שילוח עלה 106.69 ש"ח.
מכס ומע"מ כחוק, 241.72 ש"ח.
סה"כ 1217.47 ש"ח ביבוא אישי כחוק לעומת 1599 ש"ח אצל היבואן בארץ.
אז אחרי שהנעליים שלי נשלחו פעמיים לפחות וכנראה יותר, שולמו עליהם מיסים כחוק פעמיים, שילמתי רווח שלוש פעמים- ליצרן, ליבואן ולחנות אתה עדיין חושב שהפער במיסים?
איללכא...ואני רק חושב שהפופולסטים הצליחו למכור לך וואחד לוקש
למה אתה קורא לכולם בישראל נוכלים כשאתה בעצמך לא מדייק? זרוע חדשה , ששוקלת לא מעט (משפיע על השילוח) כולל משלוח ב1500 שקל? ועוד בDHL הגנבים?
למה אתה לא אומר את האמת שקניתה מפירוק בחול? אותו מחיר היתה משיג בטוטאלוס .
זרוע חדשה לאופנוע כזה 1500 דולר, לפני הכל , כלומר זה באזור ה6 אלף שקל תוסיף מיסים ואתה לא רחוק מ10 אלף
שוב אני לא טוען שהיבואנים כאלה צדיקים, ממש לא , אבל לא הכל כל כך שחור
אלו בדיוק הנעליים שאני נועל...
לא מדייק זה לקרוא לי שקרן!
לכן אני מעלה לכאן את שטרי הקניה ואתה מתנצל!
הזרוע עלתה בדיוק 250 יורו כולל משלוח, חדשה לחלוטין כולל כל החלקים שעליה.
המיסים עלו לו 480 ומשהו שח
ואתה פשוט לא יודע מהחיים שלך דבר וחצי דבר!
חצוף!!!
חצוף חצוף
אבל כל סימני הקריאה האלו מאוחר בלילה כואבים לעיניים ומפריעים לתנומה.
סליחה שהערתי אותך.
ובמיוחד עבור החצוף אני מעלה את החשבונית המקורית, לא שאני חייב כן?
אני מוכן להעלות גם את ההעברה של פייפאל.
שקלתי אם למחוק את הפרטים האישיים...החלטתי שלא, שלא תגיד שזה מזוייף.
הבעיה היא שאתה האיש הלא ישר, יש לך מה לגלות לנו? יש לך קשר לטוטאלוס?
אתה יודע שהם אמרו שאם יש להם...זה יעלה 2500 שח, לאחת שיש לה שבר קטן.
אנשים כמוך גורמים לי לדיגדוג שיכול להפוך לבאן, תחשוב טוב טוב לפני שאתה עונה לי.
http://www.interload.co.il/upload/3806967.jpg
![]()
לא רוצה לחמם עוז אבל הוא רמז שאתה שקרן ובסוף הוציא אותך תימני...
באמת מגיעה לבחור התנצלות, זה הוצאת שם רע בפומבי.
נ.ב.
אני לא צוחק ואני דיי מתפעל מהמחיר הזה, זה כולל המשקל שילוח?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
בחיים לא אקנה, אפילו לא אקח בחינם מטוטלוס...אני מקווה שאני לא צריך להסביר למה.
תקרא את שורה 2 בבקשה.
פניתי אליו ישירות כי אני מכיר אותו, קניתי ממנו המון פעמים.
יש לו קישור באיביי *כאן*
הצעתי לו 250 כולל משלוח לזרוע בצבע שחור אם יש...והוא אמר שיש.
פייי אדיר...
תגיד לי יש חנות כזו גם לקטנועים, הבאת לי מוזה לעשות משהו לקטנוע שלי...
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk