עמוד 6 מתוך 15 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
תוצאות 76 עד 90 מ 222

אשכול: קניות מאנשים פרטיים שמייבאים באופן פיראטי ציוד רכיבה ומוכרים בזול

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    דבר אחד לא ראיתי בכל השרשור הזה!!!
    איפה קישור לאנשים המסתוריים האלה שמוכרים??????????????

Senior Member
    לרוב אתה תראה הודעות בפייסבוק בקבוצות אופנועים, אופנועים למכירה וכיוצ״ב וכן באתרים בסגנון יד2.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי o^2 צפיה בהודעה
    להשוות בין פיראט קטן לחברה מסודרת זה פשוט מגוחך , זה כמו שתגיד שמישהו מוכר לך אחלה לינקים לטורנט אז שילכו לעזעזל HBO .... אתה תראה משחקי הכס מהורדות ממנו.
    זה לא מגוחך, מכיוון שלוקחים בחשבון כמה וכמה דברים - כתבתי, הרבה מוצרים נכנסים חינם ועל הרבה משלמים מע"מ בלבד בגלל פטורים כאלה ואחרים.
    ולוקחים בחשבון דבר נוסף - הפרש העלות והפרש התכולה (אחריות וכו').

דוגמה, דווקא מעולם הסלולר שהוזכר כאן לרעה:
    שקלתי לקנות טלפון חדש, וחשבתי להביא מחו"ל. בכיס, לצורך העניין. פטור מהכל, "מוברח". לא חסרות לי הזדמנויות.
    פתחתי איביי, פתחתי זאפ, הסתכלתי על הדגם שרציתי, ראיתי בערך 20% הפרש.
    בשביל 20% הפרש, לא טרחתי לחכות ולהסתכן - אם יתקלקל וכו'. הלכתי לחנות וקניתי במקום, עם אחריות והכל.לא לחכות, לא לדאוג, לא להסתכן. עוד 20% שווה את זה.
    אם ההפרש היה 30-40%, הייתי מחכה חודש-חודשיים-שלושה ומביא מחו"ל.
    כמוני עוד מלא-מלא לקוחות, ורואים את זה בשרשור הזה. האינטרנט זמין לכולם, וגם הטיסות היום זולות, במיוחד בחורף.

מי שלא מצליח להרוויח ולשמור את טווח המחירים ראוי לעיכול - כל התירוצים של "יקר, מיסים וכו'" לא מעניינים. מיסים יש לכולם, וגם באירופה יש מיסים, בחלק מהארצות לא פחות מכאן ואפילו יותר.
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 31-03-2017 בשעה 01:55.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    יעידו יוני אופנועים ומיסטר מוטו בירושלים שאת כל הציוד רכיבה חלפים כולל טיפולים הייתי רוכש ומבצע אצלם עד האגרוף שחטפתי ממטרו ששינה משהו בגישה שלי ובהבנה שלי את המציאות הכלכלית של ארץ הקודש.
    החאפרים האלו הם תולדה של מציאות כלכלית.
    כשאני יכול להביא חלק שעולה בחול 1200 שקל כולל משלוח ופה מטרו לוקחת עליו 2800 שקל לפני מעמ למה שלא אביא מחו"ל
    אני בעד שיהיו כמה שיותר יבואנים מקבילים בין אם רשמי או לא כך שתהיה תחרות אמיתית.
    אני מצטער שבתווך נופלים עסקים טובים כמו מיסטר מוטו שמפסידים לקוחות בשם המדיניות של היבואנים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של Mill3r
    יש נעליים לרכיבה שראיתי באתר גרמני מסויים שעם המשלוח עולות 750 ש"ח בערך כאשר המחיר בחנות בארץ הוא 2300 ש"ח.

פעם אחת התקשרתי לחנות לגבי חלק אפטרמרקט מסויים ואחד העובדים המליץ לי להזמין מהאינטרנט כי יהיה לי יותר זול.
    מזל שבעל החנות לא שמע את זה.

Senior Member
    בעלי החנות הגיב לנושא או שאנשים עדיין מדברים לעצמם.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

נו כעת מטרו בולעת גם את כולבוטקס ואת פרפר

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    כלבוטקס, יהי זכרה ברוך

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    נו כעת מטרו בולעת גם את כולבוטקס ואת פרפר

כמו פייסבוק, אם אתה לא יכול לנצח אותם, פשוט תקנה אותם.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    זה לא מגוחך, מכיוון שלוקחים בחשבון כמה וכמה דברים - כתבתי, הרבה מוצרים נכנסים חינם ועל הרבה משלמים מע"מ בלבד בגלל פטורים כאלה ואחרים.
    ולוקחים בחשבון דבר נוסף - הפרש העלות והפרש התכולה (אחריות וכו').

דוגמה, דווקא מעולם הסלולר שהוזכר כאן לרעה:
    שקלתי לקנות טלפון חדש, וחשבתי להביא מחו"ל. בכיס, לצורך העניין. פטור מהכל, "מוברח". לא חסרות לי הזדמנויות.
    פתחתי איביי, פתחתי זאפ, הסתכלתי על הדגם שרציתי, ראיתי בערך 20% הפרש.
    בשביל 20% הפרש, לא טרחתי לחכות ולהסתכן - אם יתקלקל וכו'. הלכתי לחנות וקניתי במקום, עם אחריות והכל.לא לחכות, לא לדאוג, לא להסתכן. עוד 20% שווה את זה.
    אם ההפרש היה 30-40%, הייתי מחכה חודש-חודשיים-שלושה ומביא מחו"ל.
    כמוני עוד מלא-מלא לקוחות, ורואים את זה בשרשור הזה. האינטרנט זמין לכולם, וגם הטיסות היום זולות, במיוחד בחורף.

מי שלא מצליח להרוויח ולשמור את טווח המחירים ראוי לעיכול - כל התירוצים של "יקר, מיסים וכו'" לא מעניינים. מיסים יש לכולם, וגם באירופה יש מיסים, בחלק מהארצות לא פחות מכאן ואפילו יותר.
    אני לא בעד רווח חזירי וממש לא בעד קרטלים\מונופולים שעושקים את כולנו.
    דווקא בתחום שלי אני תמיד מסתכל מי המתחרים , חותך את המחיר שלהם ומספק יותר תמורה ללקוח במוצר , הכי טוב + הכי זול = תמיד יבואו אלי. אז לא צריך להטיף לי על "תפסיקו להיות יקרנים".

מה שאני מנסה להבהיר הוא דווקא את הקושי על הסוחרים הקטנים יותר , אם אני אספר לך את הנתונים של העסק שלי אתה תגיד "וואו מדהים!" אבל אז אני רואה מה בסוף נשאר אחרי כל מס , עמלה , אגרה והמצאה אחרת וזה פשוט בוטנים (ואני בעסק שהעלות היחידה היא הזמן שלי).

אז כשאני מסתכל על מה שאני מרוויח בעסק לעומת מה שאני מרוויח בתור שכיר , זה לא כזה מלהיב. אולי בקרוב העסק יכפיל וישלש את עצמו ואז זה כבר יתחיל להיות מעניין.

הרי אתה עובד בתחום דומה לשלי ממה שזכור לי מהודעות קודמות שלך , בתחום הזה אפשר להגיע בלי יותר מידי בעיות להכנסה ברוטו של 40-50 בלי להיות גאון הדור או בכיר מאוד.
    עכשיו תעשה את החשבון ותגיד לי כמה הכנסה אתה צריך בשביל לייצר את אותו הסכום כעצמאי?

Member הסמל האישי של שעיר בגב"ב
    בדיוק על זה פתחתי שרשור כששיפצתי את המנוע.
    על החזירות של דלק מוטורס שגרמה לי לשפץ את המנוע
    בלי לקנות ולו בורג אחד מהם!

לא יודע מי זה שכתב את בליל השטויות הזה שפורסם כאן ובדוגיגים
    אבל הוא חתיכת חוצפן.

מצידי, כל היבואנים החזירים שעוד מעזים לנסות למנוע מאיתנו
    להאנס על ידם יכולים מחר לסגור את העסק שלהם וזה לא
    יזיז לי וממש לא אכפת לי מהם.

מצד שני, כשאני מרגיש שיש עסק (קטן) שמנסה לשמור
    על מתח מחירים הגיוני, אשתדל לקנות אצלו תמיד!
    לדוגמה שניים כאלה:
    מוטו דיפו ואייפקס.
    הF650 להחלפה בדו"ש

מילים הן כמו משחת שיניים,
    ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.

חבר מערכת FullgaZ
    דווקא בתחום שלי אני תמיד מסתכל מי המתחרים , חותך את המחיר שלהם ומספק יותר תמורה ללקוח במוצר , הכי טוב + הכי זול = תמיד יבואו אלי. אז לא צריך להטיף לי על "תפסיקו להיות יקרנים".

מה שאני מנסה להבהיר הוא דווקא את הקושי על הסוחרים הקטנים יותר , אם אני אספר לך את הנתונים של העסק שלי אתה תגיד "וואו מדהים!" אבל אז אני רואה מה בסוף נשאר אחרי כל מס , עמלה , אגרה והמצאה אחרת וזה פשוט בוטנים (ואני בעסק שהעלות היחידה היא הזמן שלי).

אז כשאני מסתכל על מה שאני מרוויח בעסק לעומת מה שאני מרוויח בתור שכיר , זה לא כזה מלהיב. אולי בקרוב העסק יכפיל וישלש את עצמו ואז זה כבר יתחיל להיות מעניין.

הרי אתה עובד בתחום דומה לשלי ממה שזכור לי מהודעות קודמות שלך , בתחום הזה אפשר להגיע בלי יותר מידי בעיות להכנסה ברוטו של 40-50 בלי להיות גאון הדור או בכיר מאוד.
    עכשיו תעשה את החשבון ותגיד לי כמה הכנסה אתה צריך בשביל לייצר את אותו הסכום כעצמאי?
    אבל בפועל, ענף הדו"ג הוא מתנהל כדואופול עם מטרו ועופר אבניר ואם אתה נדיב להונדה אז כתלתפול. על כל אלה, הקוטן העצום של הענף הופך את ההתנהלות בו לכשל שוק מובנה. לצערי, על פניו נראה שהרווח חזירי ובמקרים שהעלויות דומות ליבוא אישי, נראה כי היבואנים מחשבים את עלות היבוא אישי ונוקבים מחיר דומה מאד.

אני לא עסוק בלייבא באופן סידרתי אבל בימי ה XRים שלי ייבאתי חלפים מארה"ב לארבעה שיפוצי מנוע נרחבים. מכיוון שאני משתמש באופנוע לצרכי העסק בכל הפעמים שולם מס מלא. בכל ארבעת הפעמים העלות שלי הייתה חצי ממה שהונדה דרשו כאן.

ודבר אחרון, בין השורות, אני מסיק שבעסק שלך את מוכר זמן, ידע ואישיות. אשריך, אתה לא יכול להפסיד כסף בעסק. במקרה הגרוע את יכול לא להרוויח טוב. אבל כל הממבו ג'מבו על המיסים והעמלות והאגרות לא עומד במבחן המציאות. ישראל היא לא המדינה המערבית בעלת המיסוי הגבוהה ביותר. מנגד, השכר נמוך ביחס לגובה המיסוי, יוקר המחיה גבוה בטירוף והשירותים שאני מקבל בעבור המיסים שאני משלם מזעזעים.

איללכא...וג'ק ידידי פגע בול, לו הפער היה סביר רובנו היינו מבצעים את הרכישות שלנו בישראל

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    אבל בפועל, ענף הדו"ג הוא מתנהל כדואופול עם מטרו ועופר אבניר ואם אתה נדיב להונדה אז כתלתפול. על כל אלה, הקוטן העצום של הענף הופך את ההתנהלות בו לכשל שוק מובנה. לצערי, על פניו נראה שהרווח חזירי ובמקרים שהעלויות דומות ליבוא אישי, נראה כי היבואנים מחשבים את עלות היבוא אישי ונוקבים מחיר דומה מאד.

אני לא עסוק בלייבא באופן סידרתי אבל בימי ה XRים שלי ייבאתי חלפים מארה"ב לארבעה שיפוצי מנוע נרחבים. מכיוון שאני משתמש באופנוע לצרכי העסק בכל הפעמים שולם מס מלא. בכל ארבעת הפעמים העלות שלי הייתה חצי ממה שהונדה דרשו כאן.

ודבר אחרון, בין השורות, אני מסיק שבעסק שלך את מוכר זמן, ידע ואישיות. אשריך, אתה לא יכול להפסיד כסף בעסק. במקרה הגרוע את יכול לא להרוויח טוב. אבל כל הממבו ג'מבו על המיסים והעמלות והאגרות לא עומד במבחן המציאות. ישראל היא לא המדינה המערבית בעלת המיסוי הגבוהה ביותר. מנגד, השכר נמוך ביחס לגובה המיסוי, יוקר המחיה גבוה בטירוף והשירותים שאני מקבל בעבור המיסים שאני משלם מזעזעים.

איללכא...וג'ק ידידי פגע בול, לו הפער היה סביר רובנו היינו מבצעים את הרכישות שלנו בישראל

זמן שווה הרבה יותר מכסף לטעמי. אז אם אין החזר כספי ראוי אני לא מתכוון להשקיע זמן.
    אם בתור שכיר , ללא סיכון וללא כאבי ראש אני יכול להרוויח כמעט אותו שכר אז למה לי להסתכן ולהיות עצמאי?

אני מציג את העסק שלי כי הוא באמת מאוד ידידותי ליזם , אם הייתי צריך להחזיק סחורה , לשכור חנות וכו' בחיים לא הייתי נכנס למשהו שמריץ מחזורים של פחות מכמה מיליוני שקלים טובים בשנה . זה פשוט לא משתלם לעומת להשאר שכיר.

כשלקוחות מבקשים אצלי הנחות , חושבים שאני עושה מיליונים וכו' זה פשוט מראה לי כמה הם לא מבינים מה בסוף מגיע ליד שלי.
    בוא נקח דוגמא פשוטה , נגיד ואני מוכר שעת ייעוץ ב-100ש"ח , אפס עלויות.

17% מע"מ - נשאר 83ש"ח.
    מס חברות 25% - נשאר 62ש"ח.
    דיבידנד 30% - נשאר 43ש"ח.

עכשיו זה נשמע הרבה פחות מרשים , נכון?
    מן הסתם שאין עסק ללא עלויות כלשהם (רו"ח , אגרות , תקורות כלשהן וכו') אז יהיו קצת הוצאות מוכרות וקצת פחות כסף בשורה התחתונה.

אבל הנקודה נשארת זהה , המחיר שהלקוח משלם ברובו מורכב ממיסים וזה לא משנה מה קורה במדינות אחרות. זה לא משנה את העובדה הזאת.

היבואנים עושים מה שמתאים להם.
    הטענות למדינת ישראל שנותנת יד ליבואנים ומערימה עלינו קשיים.
    אין שום סיבה למנוע מאיתנו לרכוש החל מבורג ועד אופנוע שלם.
    לצערי אנו קהל שבוי שחי בעולם רומנטי של שוק חופשי אבל כשצעקתי את זה קראו לי בכיין.
    כנראה שאני לא לבד.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1

אני מבין את נקודת המבט שלך להשוואה עם שכירים, אבל היא קצת biased בגלל התחום וההשוואה עם להיות שכיר בתחום הספציפי הזה. אם אתה מכוון לעסק קטן עם הכנסה שהיא חצי ממה שכתבת - מה שעדיין גבוה משמעותית ממשכורת ממוצעת של משפחה בישראל, והיה מספק הרבה מאוד אנשים - זה מתחיל להיראות הרבה יותר הגיוני. ולא נשכח כמה יתרונות שעושים עסק, חוקי למהדרין שלא מעלים אפילו שקל, בעל הכנסה נתונה - הרבה יותר יעיל מלהיות שכיר בעל אותה הכנסה:
    - מכונית - של העסק, לא יוצא מהמשכורת, מוכר למס, ואולי לא מורידים שווי שימוש (לא יודע לגבי זה).
    - חלק מכובד מההוצאות המשפחתיות אפשר להפיל על העסק, להרוויח גם חוסר מס נוסף וגם מע"מ.
    - אפשר "לחלטר" בתחום המרכזי ובתחומים אחרים, להוציא על זה קבלה של עסק ולהוסיף את זה להכנסות בקלות - לשכיר שעושה את זה יש חתיכת כאב ראש וכאב כיס.

אבל אנחנו חורגים מנושא השרשור..