תוצאות 1 עד 15 מ 222

אשכול: קניות מאנשים פרטיים שמייבאים באופן פיראטי ציוד רכיבה ומוכרים בזול

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אנשים אוהבים לבכות אני בתוכם.
    כן מזיינים אותכם.
    כן מטרו בתחום האופנועים זה הקרטל בה' הידיעה וכן היבואנים מתואמים ביניהם יפה יפה.
    זו לא תחרות אמיתית ותנסו קצת לעקוב אחר הלך המבצעים תגלו שיש מבנה כזה או אחר.
    הבעייה שאתם מתבכיינים שזה מצויין אבל אם לא תקומו על הרגלים לא יהיה שינוי.( אני מוציא את עצמי מן הכלל כי הלכתי ופתחתי תלונות במספר גופים בליווי עורך דין ויש דברים שכרגע אני לא אפרט כי אני לא יכול).
    מרד צרכנים לא ניתן לעשות.אם בשל מנטליות ישראלית או כל סיבה אחרת למרות שמשמעת צרכנית זה כלי אפקטיבי.
    אבל אם כל אחד שמרגיש שהוא נפגע יקדיש כמה שעות למכתב לרשות להגבלים העיסקיים משרד מבקר המדינה משטרת ישראל יהיה לתהליך שאני התחלתי רוח גבית וזה ידחף את הנושא.
    בשובי מחו"ל אני אבדוק אם אני יכול לפרט יותר ואם כן זה יהיה בשירשור שלי על מטרו כי זו הייתה הקריאת השכמה שלי בנושא צרכנות.
    בגדול עוז ציין יפה היבואנים עושים הכל למנוע יבוא אישי או מיבואנים קטנים להכנס לתחרות.
    נושא הצמיגים.
    השוק נפתח באופן תיאורטי ליבוא מקביל.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    זו לא תחרות אמיתית ותנסו קצת לעקוב אחר הלך המבצעים תגלו שיש מבנה כזה או אחר.

אבל אם כל אחד שמרגיש שהוא נפגע יקדיש כמה שעות למכתב לרשות להגבלים העיסקיים משרד מבקר המדינה משטרת ישראל יהיה לתהליך שאני התחלתי רוח גבית וזה ידחף את הנושא.

השוק נפתח באופן תיאורטי ליבוא מקביל.
    Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    אתה צוחק כן ?
    זאת לא תחרות אמיתית, אפילו כתבתי פה את זה כבר,
    זאת לא תחרות אמיתית לא כי היבואנים מתקרטלים, יבואנים ובכלל חברות לא אוהבות תחרות אף פעם,
    הם כמעט תמיד ינסו בדרכים לא כשרות, לא מוסריות למנוע תחרות, למרות שכיום ההבנה החלה לחלחל אצל חברות שתחרות טובה גם לעסק עצמו,
    הרוב לא מוכנים להתמודד בצורה הוגנת ונקייה עם התחרות,
    אז את החיצים צריך להפנות למי שלא אוכף תחרות חופשית, אלו הם המונעים אותה, ושיהיה ברור שזה לא מעצלנות אלא מתוך מודעות מלאה,
    ההצהרות הריקות של הממשלה על קפיטליזם הם זריית חול בעיניים, זו כלכלת מקורבים, ואליהם אתה רוצה לפנות שיתקנו את המצב ?
    מצחיק.