ואני החלטתי לשם סט של פרי אנג'ל gt מחוזק כולל הכול אצל זיתוני. בעלות של 2300
ואני החלטתי לשם סט של פרי אנג'ל gt מחוזק כולל הכול אצל זיתוני. בעלות של 2300
לא מבין את ההגיון שלך כאן.
השוני בהפרשים לא רלוונטי למי שקונה בארץ (כי אין לו אפשרות לקנות בחו"ל) למעט בהיבט הפסיכולוגי וההרגשה ש"נדפקתי אבל הייתי יכול להדפק יותר".
שורה תחתונה הt30 זול יותר
ואם הוא שווה ביכולותיו לpr4 או רק מעט פחות טוב (שאלה שלי אישית אין תשובה עליה כי לא ניסיתי) אני לא רואה למה הוא פחות משתלם..!
אם הפרש המחירים משקף את פערי היכולות אזי יעשה כל רוכש את שיקוליו.
ברידג'סטון bt023. החזיקו לי מעל ל-30 אלף ק"מ.
אח הידע המשורשר שאבד...
המבחנים הכי טובים, עם השוואה מדעית כמעט ויסודית בטרוף, זה של מוטורד.
בתחום הספורט תיור, המבחן שלהם מ-2014 שם את pr4 ראשון, קונטי רואד אטטק 2 אוו שני, יחד עם פירלי אנג'ל gt.
אם תיכנס לפרטים תראה שהמישלין זוכה בגלל התנהגות ברטוב, ואם הרוב המכריע הוא יבש אז הקונטי אולי עדיף, ושההפרש לאנג'ל די זניח.
לכן אני מבקש הצעת מחיר לשלושת אלו, והכי זול לוקח. עכשיו עם אנג'ל gt והם מצויינים. שחיקה - מחזיקים 25k אצלי.
עידכון,
אנג'ל gt מחוזק.
בחיים לא הייתי אצל בעל מקצוע כזה, אומנם עבד לבד. ועבד שעה רק על האופנוע שלי. צמיג אחורי וקידמי, 3 פעמים בדק איזון 10 פעמים בדק שהברגים סגורים כמו שצריך, הכול עם ידית מומנט. היה נעים לשבת, הציע אספרסו. באמת מקצוען, בחיים לא נתקלתי בכזה דבר.
אורן זיתוני, אני מסיר בפניך את הכובע, מצאת לעצמך עוד לקוח מאוד מאוד מרוצה.
והאופנוע, האופנוע מרגיש אחרת לחלוטין. יושב על הכביש נופל לסיבוב.. כאילו אני רוכב על cbr10000000rrrr
אני נכנסתי לפורום בגלל שאני מחפש שוב פעם פתרון לא קיים בתחום התקשורת בין רוכבים ברכיבה, וראיתי את השרשור.
אז ככה לגבי vfr חד משמעית עדיף מחוזק! מנסיון חבר עם vfr שהיה מבלה רוב הזמן ב 160 חצילים לחלקה וצפונה אפילו אפשר להגיע שהיה מבלה על 200 יותר מ 160
עשה 18 אלף ק"מ מכובדים על pilot road 4 gt
עבר ל t30 מסיבות של זמינות ומדווח שהאחיזה לא מתקרבת לרמות של הרואד 4,והאורך חיים כניראה שגם לא כשיגמר נדע.
בגדול הטי30 מספק סביב ה12-15 אלף ק"מ
road 4 gt סביב ה 25 אלף רכיבה חזקה ויכול לספק גם 50 אלף רכיבה מתונה.
Angel gt e או a שזה המחוזקים לא ניסיתי אף פעם כן ניסיתי angel צמיג נחמד סך הכל לי הפריע שזה צמיג ספורט תיור שדורש די הרבה חימום מוקדם.
אגב עיניין החימום גם מפריע ב t30, אחרי שאתה מתרגל למצלר z8o או למשלין road 4 gt שלא צריכים חימום כלל ורק המצלר צריך טיפונת חימום בטכני עיניין החימום נהיה "פאסה"
עלויות שאני מכיר: Pilot road 4 gt כולל הרכבה 1350 (עיניין האיזון בvfr בעייתי ולא מכיר הרבה שיכולים לאן , הורכב ללא איזון עם ג'יפת צמיג במקום ועשה עבודה נאמנה, אצלי על הבמוו אני מאזן)
z8 o - עלה 1350 אחורי
בקרוב אמורים להגיע road atack 2 gt שצפויים לעלות סביב ה 2000 שקל לסט אני שיריינתי לעצמי סט