אם אתה מחפש לגדול בנפח ולצרכים שהצבת, היפרמוטארדים גדולים למיניהם יהיו בהחלט אופנועים מגניבים למרות שבאופן אישי למרביתם אני פחות מתחבר (ענייני גאומטריית היגוי, מתלים ארוכים מדי, פחות מדי פידבק מהפרונט וכו'). אלו אופנועים כיפיים עם מנועים מגניבים בהחלט והגדולים יותר גם חזקים משמעותית מהדיוק שלך.
(אפריליה דורסודו 750\1200, דוקאטי היפרמוטארד 796\1100, קטמ smr אם תמצא..)
ההוסקווארנה נודה r (בהנחה ובאמת יש אחד כזה למכירה) הוא בעיני אופנוע יותר מגניב מכל הנ"ל וגם מרגיש יותר כמו סופרמוטו למרות שהוא מין קרוסאובר לנייקדים. החסרון העיקרי שלו בעיני, שוב - באופן אישי - חוסר הנוחות שלו היא פשרה גדולה מאוד. אבל יהיה לך שם את כל השגעת והייחודיות שאתה רוצה - באמת שזו אחת היציאות המגניבות ביותר ששוק האופנועים ראה בשנים האחרונות לדעתי.
אם משלימים את המעבר מהיפרמוטארדים לנייקים, אז יש לך את כל האפשרויות היפניות - בעיני הם פחות "מגניבים" בקטע של שגעת.. מדובר באופנועים טובים מאוד בסך הכל, אבל כבדים יותר, איטיים יותר, בלי אפקט הג'ננה.
ואז יש לך מונסטרים למיניהם (בתקציב שלך אני חושב שנכנסים רק הישנים יותר) שהם אופנועים מגניבים בגלל המנוע, אבל לאו דווקא "חוליגניים".. פשוט אופנועים עם הרבה פאן פאקטור. ה-696 וגם ה-796 לדעתי לא יהוו קפיצה משמעותית מבחינתך, אז 1100 איט איז. ההיפרמוטארד 796 אגב כן יכול ללכת פשוט כי הוא נוסע יותר "מגניב", למרות שזה אותו מנוע.
וכאמור, כמו שהציעו לפני - סופרדיוק 990. פה אני משוחד כי יש לי אחד כזה שאני מאוהב בו כבר מעל 3 שנים וכי בדיוק צצה אופצייה מעניינת שגורמת לי לשקול למכור אותו.
שימש אותי תקופה בתור כלי רכב יומיומי לנסיעות עירוניות ובינעירוניות של כ-30 ק"מ לכיוון, משמש אותי לרכיבות ספורטיביות, טיולים ארוכים כולל בזוג... פשוט כיף עצום של אופנוע. למען האמת, האופנוע שהכי הייתי רוצה שיחליף אותו הוא אותו דבר בדיוק רק עם מודל 2014 ואם אפשר עוד איזה 20-30 כ"ס. מוותר על ה-1290, כזה אני, צנוע
![]()

ציטוט ההודעה בתגובה