תלוי איך עמד ואיפה עמד. אם לא ניתקו את המצבר (ובעצם אולי אפילו אם ניתקו) אז סביר להניח שהוא הלך לפח.
אם זה הזרקה יכול להיות גם בעיות עם המזרקים. צמיגים וכו'..
צריך בדיקה. בגדול עם נשמר כמו שצריך יכול להיות כמעט באותו מצב של חדש.
שלום לכולם,
אני מתעניין ברכישת דו״ש 250 סמ״ק. אחד המועמדים שנת 2014 עם ק״מ נמוך מאחר ועמד במקום שנתיים ללא טסט.
האופונוע נראה יפה והנתונים היבשים מפתים אך אני חושש מבלאי מוגבר למחזירי שמן (מנוע/גיר/בולמים) שייתכן והתייבשו באותו מצב לאחר שנתיים ללא תזוזה .
אשמח לשמוע מנסיונכם.
בברכה,
אסף
תלוי איך עמד ואיפה עמד. אם לא ניתקו את המצבר (ובעצם אולי אפילו אם ניתקו) אז סביר להניח שהוא הלך לפח.
אם זה הזרקה יכול להיות גם בעיות עם המזרקים. צמיגים וכו'..
צריך בדיקה. בגדול עם נשמר כמו שצריך יכול להיות כמעט באותו מצב של חדש.
יש לי נסיון מר ורע עם אופנוע שעמד.. לפני כמה שנים רכשתי LT1200 דגם אמריקאי ייחודי עם מעט מאוד ק"מ שעמד משהו כמו שנתיים במחסן סגור ואטום. האופנוע נראה כמו שיצא מהמפעל. נראה שמור לעילא ולעילא ...
את כמות הצרות והדרעק שאכלתי מהאופנוע הזה אני לא מאחל לאף אחד :ABS יקר בצורה מטורפת, מחזירי שמן מנוע - גיר ובגלל פריצת האטם נאלצתי להחליף קלאץ - זה כאב עד מאוד מאוד מאוד בכיס , צנרות דלק, צנרות בלימה, ועוד רשימה ארוכה.
מאז למדתי על בשרי לקח מר : לא קונים אופנוע שעמד גם אם נראה מליון דולר.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
אלפי אופנועים כאלו נמכרים באירופה ע"י דילרים שנתקעו עם סטוק, אין שום בעיות מנסיון אישי.
כמובן שהדילר מוכר אותם לאחר החלפת שמן מצבר ואם צריך צמיגים.
מיקי, יש הבדל גדול בין אופנוע שרכבו עליו ואיחסנו אותו לבין אופנוע חדש שלא ראה אור יום.
טעות שלי, משום מה חשבתי שמדובר על אופנוע עם אפס ק"מ.
במקרה כזה הייתי ממליץ לקנות רק ממני, אם אני מעמיד אופנוע באחסנה הוא יניע בשניה ללא בעיות גם אחרי שנתיים, לא יודע לגבי שאר האנשים 😙
אני מכיר מישהו שקנה WR250R שעמד עם כיסוי, על סטנד בחצר, בערך שנה ומשהו...
(הבעלים היה בחו"ל זמן רב, ובסוף החליט להודיע למשפחתו שימכרו את האופנוע כי הוא לא מתכוון לחזור לארץ).
לבן אדם שאני מכיר ושקנה - לא היו שום בעיות מאז הקניה. החליף מצבר כמדומני, וזהו.
אני יכול לקשר ביניכם אם אתה מעוניין הוא יספר לך איפה הוא עשה בדיקה לפני קנייה. אני יודע שהוא כבר כמה חודשים הוא רוכב על הכלי הזה ואין לו בעיות.