רכשתי לפני כחודש כפפות קיץ של חברת five מאביזריון (מרוצה מאד מהכפפות). התפרים של החוטים נפרמו באזור מסויים בכפפה כתוצאה מכך יש "קרע" הבולט לעין. פניתי לחברה הם צילמו את הכפפה והקרע וכמובן את החשבונית עם תאריך הקניה, הם צרכים לחזור אלי עם תשובה, מה עושים במקרה כזה. המוכר לא ידע לתת תשובה עם מחליפים או תופרים או מה כוללת האחריות.. שקניתי נאמר שיש אחריות של שנה על כשל בייצור. שאלתי היא מה מקובל מנסיון של האנשים. (אני בטוח שזה לא מקרה ראשון).
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
לי אמרו שלמוצרי טקסטיל יש 3 חודשי אחריות.
ושהכפפות האלו הן כפפות זולות, שנועדו לחצי שנה.
אם תצליח לממש אחריות - תמלא לוטו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קבענו שנדבר אחרי החג (הם עסוקים בתערוכת אוטומוטור) אני יעדכן בהמשך מה הוחלט ומה רמת השירות של אביזריון.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
www.kolbotex.co.il
על מעיל שעלה כמעט 3000 ₪, ונתלשו לו 2 כפתורים מהכיסים, נתנו לי את אותה התשובה, וזאת לאחר בדיקה מול היבואן הראשי. בטווח של פחות משנה
המוכרן באביזריון היה נחמד ושירותי, למרות שבשלב הזה אני כבר הייתי פחות.
יחד עם זה, לשמוע ״אני מבין אותך״, לא ממש פתר לי את הבעיה. ולא נחשב בעיני לשירות ממש אחריות.
התשובה הרשמית הייתה שלמוצרי טקסטיל יש 3 חודשי אחריות.
אגב,
הלכתי לסנדלר-
החזיר לי עודף ממטבע של 10 שקל...
אז מה שמובטח ואמור להיות, ומה שקורה בפועל....
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא יצא לי להיות לקוח של כלבוטקס, הבנתי שהשירות שלכם הוא מעולה, לכן קצת לא ברורה לי התשובה הזו - ההליך הוא אולי שגרתי עבור החנות מול היצרן אבל בעיני זה שירות רע. שיחליפו את הכפפות ויתעסקו הם עם היצרן, הרי אפילו אם היה מדובר על כפפות זבל אין סיבה שיהיה פגם משמעותי תוך חודש. אז למה זה צריך לעניין את הלקוח שצריך לחכות לתשובה ולהיטרטר ובינתיים לרכב עם כפפות פגומות.
אני לא יכול שלא לקשר את זה לפוסט של בעל החנות האנונימי - היתרון בקניה בארץ אמור להיות השירות, אם הוא היה מעולה היה אפשר לשקלל את זה במחיר ואין ספק שעל שירות טוב שווה לשלם אבל בארץ, התחושה היא שאי אפשר לדעת איזה שירות תקבל כשבאמת תזדקק לו. כשזה רנדומלי, לדעתי שווה להמר על מחיר נמוך...
Sent from my A0001 using Tapatalk
לפני כמה חודשים רכבתי בלילה לבן מטרו כפפות חורף של חברת IXON - כפפות מעולות.
לאחר שבוע וחצי אחד התפרים נפתח.... לאחר בירור קצר הגעתי למטרו והחליפו לי את הכפפה לחדשה.
העניין הוא כזה... כל עוד זה בלאי של יצור ... תפר שלא כראוי אין סיבה שלא יחליפו לך ...
אם זה שיפשוף שנוצר עקב שימוש / החלק או משהו שאתה אחראי עליו לא יחליפו לך את הכפפה.
מקווה שעזרתי![]()
כי התרגלנו שאנחנו רוצים עכשיו בזה הרגע כי ככה מגיע לנו
שיש לך תקלה ברכב חדש אחרי שיצאת מהסוכנות לא מחליפים בחדש כנל אייפון 7+ בן 48 שעות.
אני מסכים איתך שיש שיקול דעת בטיפול הבעיה ביחוד אם אתה מכיר את דרך הטיפול של החברה.
לקוח רכש אצלי קסדה ב3500 ש"ח ואחרי חודשיים החלה לו תופעה של כאילו המשקף לא אוטם טוב וכל כיוון שניסינו לא עזר.
הערכנו שהבעיה היא בפגם בקסדה שהלקוח אולי לא הרגיש מהרגע הראשון בנסיעה.
הסברתי לו ש99% יחליפו לו בחדשה אבל זה יקח לדעתי מעבר לחודשיים כי בדיוק יוצא דגם חדש.
אחרי חודשיים וא קיבל את הדגם החדש ללא תוספת של שקל.
אני אומר שכאשר יש בעיה לתת את הזמן הסביר לתשובה
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
www.kolbotex.co.il
אני בלי ספק מסכים איתך שלא תמיד הדרישות של לקוחות הן עם פרופורציות, אני כן חושב שיש מקרים שזה בסדר לצפות שהטיפול יהיה כאן ועכשיו.
הדוגמאות שהבאת הן של מקרים שנראים מורכבים יותר מקרע בכפפה בת חודש. בכל מקרה, הנקודה העיקרית שלי היא שבסופו של דבר הלקוח עובד מול בעל החנות - לו הוא שילם, איתו הוא דיבר וממנו הוא קיבל הבטחות. כשאתה מזמין משהו באינטרנט אתה לוקח בחשבון שאין לך חנות פיזית שאתה יכול לגשת אליה ולקבל שירות, אלא צריך לשלוח ולהמתין. לי זה נשמע כמו מצב שהיה מאוד קל למוכר למכור, לדבר על שנה אחריות וכו', במימוש הוא רוצה לבטח את עצמו מול היבואן. אולי באמת מדובר במקרה חריג שלא בטוח שניתן לממש אחריות (כמו המקרה שהבאת עם הקסדה), לי זה לא נשמע ככה.
כשקונים מכשירי חשמל אומרים לך בדר"כ מול מי אתה מממש אחריות במקרה הצורך, פה הוא פנה לחנות ולכן אני מניח שבמקרה הזה זה מולה - אף פעם לא חשבתי על זה בהקשר של ציוד רכיבה, מה מקובל?
Sent from my A0001 using Tapatalk
כמו שכתבת, במוצרי חשמל אומרים לך מול מי להתנהל, במקרה של התנהלות מול חנות אין ממש הבדל גדול בתהליך. מה שקורה זה שבמקום שאתה תפנה לאותו ספק כדי לממש אחריות כמו במוצרי חשמל, אתה פונה לחנות והם פונים בשמך לאותו ספק, וזאת גם הסיבה שבעל החנות לא יחליף ללא אישור של הספק. בעל החנות הוא רק מתווך בינך לבין היבואן מתחילת המכירה ועד מימוש האחריות, כאשר בעל החנות גוזר עמלת תיווך בדרך.
אני חושש שאכן ככה התרגלנו בארץ, אך בחו"ל נתקלתי בטיפול יותר טוב.
לדוגמא פעם קניתי סמארטפון מאורנג' באנגליה, לאחר כחודש היתה לי בעיה שבאה וחולפת. במקרה הייתי שוב באנגליה לנסיעת עסקים, ניגשתי לחנות שרכשתי ממנה. מיד הוא פתח בשבילי קריאת שירות מול החברה ועוד באותו היום הגיע אלי לעבודה שליח עם מכשיר חדש, והחליף לי אפילו בלי לבדוק את התקלה (וזה לא שהייתי איזה לקוח עסקי VIP או משהו, סתם לקוח מזדמן מהרחוב). אחר כך הוא כנראה החזיר את זה למעבדה ושם אני מניח שישברו את הראש מה בדיוק התקלה, האם אפשר לתקן ולמכור בתור refurbished וכד'
בכל מקרה כל הזמן שבוזבז על תיקון כזה היה על חשבון הזמן שלהם (והם גם ספגו עלויות אם היו כאלה), ואני בתור לקוח יצאתי סופר מרוצה והייתי חוזר אליהם בלי לחשוב פעמיים.
גם בארה"ב יצא לי להחזיר מגפי רכיבה שלא התאימו בדיוק, וקיבלתי במקום החזר כספי מלא no questions asked. גם אצלם הייתי לקוח חוזר בהמשך.
לעניות דעתי בארץ יש לנו עדיין לאן לשאוף מבחינת שירות לקוחות...
You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
KTM 790 Adventure R
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
www.kolbotex.co.il