ציטוט נכתב במקור על ידי kobiweis צפיה בהודעה
לא יצא לי להיות לקוח של כלבוטקס, הבנתי שהשירות שלכם הוא מעולה, לכן קצת לא ברורה לי התשובה הזו - ההליך הוא אולי שגרתי עבור החנות מול היצרן אבל בעיני זה שירות רע. שיחליפו את הכפפות ויתעסקו הם עם היצרן, הרי אפילו אם היה מדובר על כפפות זבל אין סיבה שיהיה פגם משמעותי תוך חודש. אז למה זה צריך לעניין את הלקוח שצריך לחכות לתשובה ולהיטרטר ובינתיים לרכב עם כפפות פגומות.
אני לא יכול שלא לקשר את זה לפוסט של בעל החנות האנונימי - היתרון בקניה בארץ אמור להיות השירות, אם הוא היה מעולה היה אפשר לשקלל את זה במחיר ואין ספק שעל שירות טוב שווה לשלם אבל בארץ, התחושה היא שאי אפשר לדעת איזה שירות תקבל כשבאמת תזדקק לו. כשזה רנדומלי, לדעתי שווה להמר על מחיר נמוך...

Sent from my A0001 using Tapatalk
כי התרגלנו שאנחנו רוצים עכשיו בזה הרגע כי ככה מגיע לנו
שיש לך תקלה ברכב חדש אחרי שיצאת מהסוכנות לא מחליפים בחדש כנל אייפון 7+ בן 48 שעות.
אני מסכים איתך שיש שיקול דעת בטיפול הבעיה ביחוד אם אתה מכיר את דרך הטיפול של החברה.
לקוח רכש אצלי קסדה ב3500 ש"ח ואחרי חודשיים החלה לו תופעה של כאילו המשקף לא אוטם טוב וכל כיוון שניסינו לא עזר.
הערכנו שהבעיה היא בפגם בקסדה שהלקוח אולי לא הרגיש מהרגע הראשון בנסיעה.
הסברתי לו ש99% יחליפו לו בחדשה אבל זה יקח לדעתי מעבר לחודשיים כי בדיוק יוצא דגם חדש.
אחרי חודשיים וא קיבל את הדגם החדש ללא תוספת של שקל.
אני אומר שכאשר יש בעיה לתת את הזמן הסביר לתשובה