עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 62

אשכול: הונדה משיקה בישראל את ה-X-ADV המסקרן

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    (רוצה אבל לא מוכן לצאת מהארון
    ולשלם את המחיר האמתי)
    מהו המחיר האמיתי?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    אומנם לא מתחרה בטימקס אולם אין ספק שהוא נלחם על הכיס של רוכשי הטימקס שפתוחים לחלופה מעניינת.
    הו!!! עוד "קורבן"
    c600 זה מתחרה לטימקס, gp800 זה מתחרה לטימקס, הונדה קטנוע אדוונצ'ר, לא. הוא בנישה משל עצמו (לטוב ולרע)
    אחרת, איך האינטגרה מעולם לא עלה עם השם טימקס באותו קו? (רמז, שיווק)
    מה שמחלקת השיווק של הונדה עושה זה לתת תג מחיר של טימקס, להשוות אותו הרבה לטימקס, וככה לנסות לגנוב מהטימקס פלח שוק. (חכם, אבל מלוכלך)

ציטוט נכתב במקור על ידי levil צפיה בהודעה
    מחיר כמעט פי 2 מה SV650, אני לא מאמין שהוא טוב ממנו פי 2
    עם כל הכבוד לסוזוקי, אופנוע שתוכנן במאה הקודמת, לא מתחרה לגימיק שהונדה יצרו.
    יש פה גיר חכם, עיצוב מעניין, איפה שהוא יכולת דו שימושית קטנה, תא איחסון, ועוד כמה דברים. אמנם אני לא מצדיק תמחור כזה הזוי להונדה, אבל להשוות אותו לsv שתוכנן אי שם במאה הקודמת וממשיך להיות מיוצר באותה מתכונת זה כבר מעליב.
    ובכלל, סוזוקי זה אחד היצרנים הכי משעממים וחסרי המשכיות במהלך השנים האחרונות, אותו dr אותו sv, יאללה סוזוקי תתקדמו כבר 2017, פנס עגול ואיתותי טלויזיה כתומים כבר לא עובד.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אתם מסתכלים על השוק הישראלי כאילו הוא דומה במשהוא לשאר העולם.
    יש מדינות אירופאיות כמו גרמניה, הולנד, אנגליה ועוד שיש העדפה ברורה לאופנועים ושם הטימקס בקושי נמכר, הXDV מנסה להיכנס למגרש האופנועים ויש סיכוי שבאירופה הרוכש הפוטנצאלי ירכוש אותו כאופנוע ולא כקטנוע.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי doog צפיה בהודעה
    מהו המחיר האמתי?
    רוכב אדוונצ'ר אמתי לא יטיל מימיו על קטנוע הזה, הוא יקנה את אחת ממפלצות חוצות
    היבשות אם יוכל להרשות לעצמו, או יכין לעצמו אופנוע כמו בתמונה שפרסמתי.

רוכב אחר שרוצה לעשות טיול כביש אמתי, לא במדינה שלנו שנגמרת לפני מיכל הדלק.
    אלה חוצה ארצות הברית יקנה משהו קצת יותר נוח ובעל מקום לציוד של חודש.

מי שרוצה לשלב כביש שטח יפנה כמובן לדו"ש אמת שיודע לתת משני הדברים.

מי שמחפש קטנוע (לא ברור לי למה, אבל סבבה) לא ישלם את המחיר הזה בשביל...כלום....

רק בעלי הממון המחפשים פוזה דוגמת דמוי ג'יפ עירוני אוטומט וללא מרווח גחון והנעה 2X4
    אולי יפזלו לכיוון שלו.

אז מה המחיר האמתי?

המחיר האמתי הוא לשבת היטב עם עצמך ולהחליט איזה רוכב אתה רואה את עצמך בתקופה
    הקרובה, להשקיע ולקנות את הדבר האמתי שייתן לך את מלוא הצרכים שלך.

רק אז תוכל להיות מסופק באמת. - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ההונדה הזאת מיוצרת לדעתי לכאלה שפוחדים מאופנועים, נקודה.
    לצערי אני מסכים איתך. כך היה גם עם האינטגרה: לקחו אופנוע והלבישו עליו את כל החסרונות של קטנוע (תנוחת רכיבה, פלסטיקה מיותרת) ובלי אף ייתרון של קטנוע (מחיר, אחסון, נוחות לעלות עליו). פה לפחות יש תא מטען ועיצוב יחודי אבל עדיין לא נראה לי פרקטי כמו קטנוע.

ציטוט נכתב במקור על ידי חזירגז צפיה בהודעה
    מה שמחלקת השיווק של הונדה עושה זה לתת תג מחיר של טימקס, להשוות אותו הרבה לטימקס, וככה לנסות לגנוב מהטימקס פלח שוק. (חכם, אבל מלוכלך)
    לא מבין את הטיעון שלך. אסור לאף אחד להתחרות במלך ולנסות לנגוס בפלח השוק שלו? למה???

Senior Member
    שושנים בדבר אחד צדקת בתגובה הראשונה שלך - בכותרת.: דעה קדומה, צרות מוח.
    אופנוע זה אופנוע.
    קטנוע זה קטנוע.
    רק שהונדה יצרה משהו שאן לו מילה אקדמית. זה לא קטנוע ולא אופנוע זה השילוב בינהם. . (אפשר לשלוח להם הצעות.) בנתיים אפשר לקרוא לזה מגה סקוטר .על מנת לחוות צריך לנסות. אחרת זו דעה קדומה.
    אן קשר לטימקס חזיר גז.
    לא בגיר, לא במהות, לא שילדה, לא בכלום.
    הדבר היחיד אולי זה השם משפחה/ מגה סקוטר.
    דרזדנר : מי כמוך יודע בגרמניה רוב השוק הוא אופנועים. אבל באיטלייה, ספרד, צרפת המצב שונה. ולשם מיועד החתן.
    אגב גם לי יש דעה קדומה.
    לא חוויתי . אוהב את הרעיון לפני ההתנסות.
    (אופנוע לא הופך אותך גבר.!
    קטנוע לא הופך אותך נחות..!)

Junior Member

רק בעלי הממון המחפשים פוזה דוגמת דמוי ג'יפ עירוני אוטומט וללא מרווח גחון והנעה 2X4
    אולי יפזלו לכיוון שלו.

יש שתי בעיות.
    הראשונה, בעולם המימון והאשראי אין צורך להיות בעל ממון.
    אבל זה כבר נושא לפעם אחרת.

והשנייה, כולם רוצים היום את הפוזת של מיגון ידיים וגחון ולא באמת לרדת לשטח, כולם רוצים 2 על 4 דמוי של הדבר האמיתי.
    שיעלה יקר, שהיה גימיק, הם כבר ימשכנו את הבית כדי תראה אותם בכביש ותחשוב שהם הרפתקנים או בעלי ממון. סמל סטטוס

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה

לא מבין את הטיעון שלך. אסור לאף אחד להתחרות במלך ולנסות לנגוס בפלח השוק שלו? למה???
    מותר, אם הוא באמת היה מתחרה אליו, אבל הוא לא, הוא משהו אחר לגמרי.
    אבל להזכיר את השם שלו בהשוואה לגימיק החדש שהונדה יצרה מצדיק את התמחור ההזוי של ההונדה. זה מה שאני מנסה להגיד.

היום כל אדוונצר קם ומנסה להסתכל לGS1200 בעיניים, וכל קטנוע קם ומסתכל לטימקס בעיניים.
    יצרנים או יותר נכון מחלקות שיווק יושבות רגל על רגל, דוחפות בעיתונות את זה שהכלי החדש שלהם מתחרה למלך הקטגוריה... ויאללה נרכב על גל ההצלחה של אחרים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי חזירגז צפיה בהודעה
    הו!!! עוד "קורבן"
    c600 זה מתחרה לטימקס, gp800 זה מתחרה לטימקס, הונדה קטנוע אדוונצ'ר, לא. הוא בנישה משל עצמו (לטוב ולרע)
    ...
    לשכנע את המשוכנעים בפורום שמדובר בקטגוריה/נישה שונה וחדשה זה סבבה, אולם מי שמעוניין בטימקס הוא בהחלט לקוח פוטנציאלי מבחינת כיס ופתיחות לרכוש דו״ג בתצורה שכזו בתקציב האמור וזה לא משנה שעובדתית ה-X-ADV הוא לא מתחרה ״פורמאלי״ של הטימקס (שים לב שאני מדגיש ושם במרכז את עניין הרוכש להבדיל ממוצר מול מוצר ששם אין חולק).

ממש כמו שתפרסם יאכטה, שעון או עט יוקרה במגזין יוקרתי. האם כל הקוראים יכולים להרשות לעצמם לרכוש את המוצר המפורסם או בכלל מעוניינים במוצר? לאו דווקא. עם זאת, זה בהחלט פורמט מתאים לפרסם בו את מרכולתך כיוון ששם לכאורה מצוי הלקוח הפוטנציאלי שלך.

אם אתה בנעלי הונדה כרגע, לאיזה קהל לקוחות תפנה? למי שרוכבים כיום על אדוונצ׳רים ותציע להם להשתנמך ולקבל חבילה שאולי קצת נוחה ויקרה אבל לאו דווקא מדברת אליהם (ברור שיש חריגים שכן יתעניינו). למי שמחזיק בדעה של השושנים? לרוכבי קטנועי A1 שרובם רוכבים על 250 סמ״ק מטעמי תקציב ועלויות? תכלס, למי תפנה?!

כן, אפשר ללכת עם הראש בקיר. להתחיל להדגיש את עניין הנישה החדשה ויאדה יאדה, לשפוך כסף על פרסומים לכל העולם ואחותו ולדוג לקוחות לאחר ששרפת את רוב התקציב על לקוחות לא רלוונטיים. לחלופין אפשר פשוט להיות אפקטיבים, אקטיבים ולטרגט לקוחות פוטנציאליים בביצה שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 29-04-2017 בשעה 14:37.

Junior Member

אז מה המחיר האמתי?

המחיר האמתי הוא לשבת היטב עם עצמך ולהחליט איזה רוכב אתה רואה את עצמך בתקופה
    הקרובה, להשקיע ולקנות את הדבר האמתי שייתן לך את מלוא הצרכים שלך.

נכון אבל בגלל שזה לא אבסולוטי ומשתנה מאדם לאדם, לא כל מי שלא רוכב על חוצה יבשות הוא לא "אופנוען אמיתי".

אני בטוח שיש גם רוכבים בעלי ממון עם gs1200 שמתלכך רק כשנשפך עליו אייס קפה, אז מה? אופנוע רוכשים גם בגלל מה שהוא עושה לך בקישקע.

בניגוד לאיך שהחברות רוצות למתג אותו כדי למכור, לכל אופנוע יש קהל יעד רחב יותר עם צרכים שונים.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    שושנים בדבר אחד צדקת בתגובה הראשונה שלך - בכותרת.: דעה קדומה, צרות מוח.
    אופנוע זה אופנוע.
    קטנוע זה קטנוע.
    רק שהונדה יצרה משהו שאן לו מילה אקדמית. זה לא קטנוע ולא אופנוע זה השילוב בינהם. . (אפשר לשלוח להם הצעות.) בנתיים אפשר לקרוא לזה מגה סקוטר .על מנת לחוות צריך לנסות. אחרת זו דעה קדומה.
    אן קשר לטימקס חזיר גז.
    לא בגיר, לא במהות, לא שילדה, לא בכלום.
    הדבר היחיד אולי זה השם משפחה/ מגה סקוטר.
    דרזדנר : מי כמוך יודע בגרמניה רוב השוק הוא אופנועים. אבל באיטלייה, ספרד, צרפת המצב שונה. ולשם מיועד החתן.
    אגב גם לי יש דעה קדומה.
    לא חוויתי . אוהב את הרעיון לפני ההתנסות.
    (אופנוע לא הופך אותך גבר.!
    קטנוע לא הופך אותך נחות..!)
    לא בטוח שזה רק מיועד לשם כי זה לא מספיק כדי להצדיק יצור של דגם חדש, בגרמניה אין כמעט פרסומות לקטנועים ובהרבה אולמות תצוגה קטנים לא תראה אותם אבל הונדה בהחלט מנסה להכניס אותו גם למדינות הקרות כאופנוע תיור מה שהטימקס לא יכול להציע רואים את זה בפירסום בברור ימאהה לא מפרסמת את הטי מקס בגרמניה אבל הונדה כן

Senior Member
    אתם מדברים שטויות לפעמים, ביום שאקנה כזה כולבויניק אני אדאג שהוא לא יראה אספלט..
    ואגב אפשר לקנות גם חליפת מוטוקרוס יפה ואיזה EXC250 ולשחק בנדמה לי כמו כמה רוכבים פה ליד הבית שהבוץ היחיד שהאופנוע רואה זה קפה שחור.
    רואים שהמגיבים לא יודעים מה זה להיות "איש שטח" אמיתי.. "הרפתקן".
    אני הייתי רוכב לבד, לא בכבישים ולא בטיח. רק בשבילים ביערות ושטחים. לבד.
    לא צריך שאף אחד יראה אותי מרים ווילי או מתרסק, מי שקונה אופנוע\קטנוע בשביל שיראו אותו ויגידו איזה שפיץ אה שיבושם לו.
    הלכתי לעשות סיבוב על הטייפון 50 שלי.

Senior Member
    Johnny אתה לא צריך להוכיח לאף אחד.
    שטח או כביש טייפון 50 או 1200.
    המקובעים לא ישתנו.
    אז מה.
    שבוע טוב.

Member
    הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה אגו אצל רוכבים כמו פה...
    אף אחד עוד לא רכב על הכלי הזה, וכבר לכל אחד יש תובנות למי זה מיועד, איך הוא מתנהג, איך זה לרדת איתו לשטח, אם הוא שווה את הכסף או לא... כן טימקס לא טימקס...

הכלי הזה נראה לא רע בכלל, נראה תענוג לרכב איתו גם בעיר וגם בבינעירוני, גם גלגלים גדולים ומתלים טובים, גם תא אחסון, גם גיר אוטומטי איכותי וגם כמות מכובדת של כוחות סוס.
    מה הבעיה פה לא הבנתי ???
    וכן נראה שהוא מתמודד עם שבילים וקצת שטח, טוב מכל קטנוע אחר ומרוב אופנועי הכביש.

אז על מה האנטי פה ?

לי אמנם אין כל כך תקציב לכלי כל כך יקר, אבל רק לאחרונה נסעתי עם הxevo 250 מהמרכז לים המלח, וגם עברתי באיזור הגלבוע, ופתאום שבילי חצץ עם מעט עליות וירידות הפכו לאתגר, וגם היה חסר לי עוד קצת כוח בנסיעה על כביש שש, והנה לאחד שרוצה את הנוחות של הקטנוע בעיר ולפעמים צריך מעט שטח (לא מוטוקרוס) וכוח בנסיעות בינעירוניות, זה נראה כמו הדבר המושלם. וכן, יש כאלה אנשים.

גם אני חושב לאחרונה על החזרה לאופנוע, אבל אני לא חובב ארגזים באופן כללי, ועדיין אני צריך את הנוחות של שתי קסדות תמיד על הכלי ותא אחסון נוח לקניות וכו', וקשה לוותר על הפרקטיות של הקטנוע בינתיים.

אז שתו כוס מים, קחו קצת אוויר, ותפרגנו להונדה טיפה, וחכו לכל ההשוואות והדיעות שלכם לאחר שתרכבו עליו, או לפחות עד שתקראו כמה מבחנים רהוטים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה אגו אצל רוכבים כמו פה...
    אף אחד עוד לא רכב על הכלי הזה, וכבר לכל אחד יש תובנות למי זה מיועד, איך הוא מתנהג, איך זה לרדת איתו לשטח, אם הוא שווה את הכסף או לא... כן טימקס לא טימקס...
    קיצרתי אבל זאת התגובה הכי אמיתית ונכונה פה.
    מי שלא טוב לו יום טוב לו.
    אני כמוך רוצה הכל מהכל אין לי כסף לכל דבר בנפרד אפילו שזה בהחלט כיף להחזיק שני דו"גים.
    חוץ מהתמחור היקר הכל טוב, כמו שאמרתי מחכה ליד 2..

Senior Member הסמל האישי של Yigal
    בתור בעלים של NC750X חדש למדי, אני מה זה מקנא.... פשוט להסתכל עליו ככלי שעושה את העבודה שלו, להגיע למקומות, לטייל, להתנייד.
    משקף מצויין, מסך תצוגה מושלם, התנעה ללא מפתח, עיצוב יפה, מגיני ידיים, מאותתי לד, שקע 12 ותאורה בתא אחסון, תא הדלק ותא האחסון נפתחים חשמלית, אפילו השרשרת יושבת בתוך כיסוי ששומר עליה נקייה ועל הגלגלים נקיים.

אני משווה פה לNC שלי ומקנא...