ציטוט נכתב במקור על ידי אופנובנקיסט צפיה בהודעה
דבר ראשון, אני לא אכתוב שום התנצלות. מי אתה בכלל? בוא תתבע אותי בבקשה על הוצאת דיבה. כל מה שכתבתי מגובה עובדתית. רוצה בית משפט? תכין תכיס לכל ההוצאות. אני מוכן ומזומן.

דבר שני, אף אחד לא "שלח" אותי להגן על היבואן. ובטח ובטח שלא היבואן עצמו. זה רק מראה בכמה סרטים אתה חי שאתה חושב שאשכרה שולחים אנשים כדי לכתוב דברים "טובים"...מצוקה של היבואן? ב2016 נמכר מספר שיא של דוקאטי, תאמין לי בלי שום עזרה שלי. ו2017 מסתמנת כשנה שתשבור את השיא הזה...ווואלה...תאמין, לא בגללי או בגלל מה שכתבתי פה.

אני לא מגן על דוקאטי כי יש לי אינטרס, אני מגן עליהם כי אני לקוח מרוצה כבר למעלה מ3 שנים, שמוציא שם בכיף את כספו על מוצרים איכותיים, אני מקבל שירות שבאף מקום בארץ לא תקבל, גם מניסים, גם מאלי, מכל מי שמעורב. רמת השירות שאני מקבל (ויודע שגם אחרים מקבלים) היא מעל ומעבר. אין אף יבואן בארץ שמתנהל ככה,אז במקום להגיד תודה שיש פה סוף סוף יבואן שבאמת דואג ללקוח אתה בא ומכפיש אותו? זיבי חבר...אני אגן עליו כי מגיע לו שאגן עליו.

דבר שלישי, אני לא אביעד ולא אביחי. אבל נסיון יפה. אדון אדיר טרייטל.

אתה בושה של לקוח, ובושה של בנאדם. וזכותי להגיד את זה איפה שבא לי. כפי שאמרתי, אתה מוזמן להגיש תביעה...על ניק בפורום באינטרנט, חחח.
סמרטוט רצפה שמתחבא מאחרי שם בדוי ומעיז להכפיש ולתקוף אדם באופן אישי. בסופו של דבר אתה עוד גיבור מקלדת. אם אתה כזה גבר שלא מפחד מההשלכות של מה שאתה אומר אז בא תחשוף את שמך המלא מר אביעד. אם יש לך עובדות בא בבקשה ותחשוף אותן. לכל ה"עובדות" שמר ברדה מספר לעדת השפוטים שלו יש הוכחות שכנגד.
האמת היא שאתה השופר של היבואן. את המילים שכתבת שמעתי בעקיפין ובמישרין מהיבואן. את הטענות השיקריות את הנסיון להכפיש לקוחות עבר כמו בראשי שעימו הוא מסוכסך. אגב, יש עוד הרבה מאד סיפורים כמו שלי ואפילו גרועים יותר. כולל סיפורים על מקרים של תאונות כתוצאה מכשל ייצור. על דחיה של טיפול במשך שלושה חודשים ויותר ועוד.. מעניין למה יש כל כך הרבה אנשים שלא מוכנים לקנות דוקאטי, שלא מוכנים להכנס לליגל גם אם זו תהיה הסוכנות האחרונה במדינה. אם לאמר את האמת על שירות בזיון ממי שמתיימר לנהל מותג על זה להיות בושה של לקוח אז אין לי בעיה עם זה. אין לי בעיה בכלל וזו אפילו חובה בעיניי להזהיר אנשים מלהכניס את ראשם למיטה החולה הזו ולהזהיר אותם מלסכן את כספם. תמשיך לשפוך כספך אצל אותו יבואן ואולי הליקוקים והסנגוריה שאתה נותן לו עכשיו ימנעו ממך לחוות מקרה כמו שלי. אגב, ספר לבחור כאן כמה שווה המונסטר שלך יום אחרי שהוצאת אותו חדש מהחברה. כמה כסף תאבד על מכירה שלו.. וחס וחלילה שלא תנסה לעשות על דוקאטי טרייד אין מול יבואן אחר..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk