נכתב במקור על ידי
אופנובנקיסט
דבר ראשון, אני לא אכתוב שום התנצלות. מי אתה בכלל? בוא תתבע אותי בבקשה על הוצאת דיבה. כל מה שכתבתי מגובה עובדתית. רוצה בית משפט? תכין תכיס לכל ההוצאות. אני מוכן ומזומן.
דבר שני, אף אחד לא "שלח" אותי להגן על היבואן. ובטח ובטח שלא היבואן עצמו. זה רק מראה בכמה סרטים אתה חי שאתה חושב שאשכרה שולחים אנשים כדי לכתוב דברים "טובים"...מצוקה של היבואן? ב2016 נמכר מספר שיא של דוקאטי, תאמין לי בלי שום עזרה שלי. ו2017 מסתמנת כשנה שתשבור את השיא הזה...ווואלה...תאמין, לא בגללי או בגלל מה שכתבתי פה.
אני לא מגן על דוקאטי כי יש לי אינטרס, אני מגן עליהם כי אני לקוח מרוצה כבר למעלה מ3 שנים, שמוציא שם בכיף את כספו על מוצרים איכותיים, אני מקבל שירות שבאף מקום בארץ לא תקבל, גם מניסים, גם מאלי, מכל מי שמעורב. רמת השירות שאני מקבל (ויודע שגם אחרים מקבלים) היא מעל ומעבר. אין אף יבואן בארץ שמתנהל ככה,אז במקום להגיד תודה שיש פה סוף סוף יבואן שבאמת דואג ללקוח אתה בא ומכפיש אותו? זיבי חבר...אני אגן עליו כי מגיע לו שאגן עליו.
דבר שלישי, אני לא אביעד ולא אביחי. אבל נסיון יפה. אדון אדיר טרייטל.
אתה בושה של לקוח, ובושה של בנאדם. וזכותי להגיד את זה איפה שבא לי. כפי שאמרתי, אתה מוזמן להגיש תביעה...על ניק בפורום באינטרנט, חחח.