בפרוייקט מבחן לקבלה היה צריך למלא כמה שורות בבסיס נתונים של סטודנטים, יש שם פרטי ומשפחה וגם תיאור, אז כתבתי מירי רגב ובתיאור כתבתי : "בהמה", האם זה יכול להשפיע על הקבלה ?
ד.א לא חזרו אלי כבר כמה שבועות .
בפרוייקט מבחן לקבלה היה צריך למלא כמה שורות בבסיס נתונים של סטודנטים, יש שם פרטי ומשפחה וגם תיאור, אז כתבתי מירי רגב ובתיאור כתבתי : "בהמה", האם זה יכול להשפיע על הקבלה ?
ד.א לא חזרו אלי כבר כמה שבועות .
כן, ברגע שאתה מערב פוליטיקה בעבודה, אתה יכול לגרום לאחד מ-3 תגובות:
אהדה עקב הסכמה פוליטית
חוסר אהדה עקב אי הסכמה פוליטית
חוסר אהדה עקב עצם הנכסת פוליטיקה לענייני העבודה
אתה שוכח שראיון עבודה זה לא מבחן. זה לא "עברת" או "נכשלת", זאת בדיקת התאמה בינך לבין החברה\המנהל\הצוות. הרבה מאוד דברים קובעים את זה, בדומה מאוד לזוגיות. גם הדעות הפוליטיות וגם עצם דחיפתן איפה שלא צריך משפיעים על זה, ישירות ובעקיפין. התעקשת לדחוף אותן - תקבל את זה שסיננת ממקומות העבודה שלך כאלה שלא אוהבים את ההשקפה הפוליטית שלך ו\או את הרצון שלך להבהיר אותה.
מישהו יכול להפסיק את השטויות האלה?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
אבל התקבלתי, אני עובד כבר שבוע שלישי, והמתכנתים אהבו את הדאטה בייס מוק-אפ.
לך לישון זוג צעיר.
מתאריך ההודעה שלך לא עברו אפילו שבועיים... אבל מי סופר
וקצת יותר ברצינות - בהצלחה.
אין בעיה חשבונית, התקבלתי לחברה אחרת.
בחברה ההיא הסיפור מוזר, בהתחלה המנכ"ל אמר לי שפספסתי את סבב הגיוס הנוכחי ושאגיש את הפרוייקט לאחר חג הפסח, אז הם מתחילים בסבב גיוס חדש,
אחרי שהגשתי חיכיתי שבוע ואז יצרתי איתו קשר והטון היה שונה לגמרי, הוא אמר שהם אולי יגייסו שוב עוד חודשיים, והוא יבדוק את הפרוייקט שהגשתי כנראה עוד שבועיים, ושבעצם אין כל כך ביקוש בשוק היום למתכנתי MVC.NET וכדאי לי ללמוד
אנגולר או ריאקט ופייתון, בקיצור קשקשן לא אמין. באותו רגע החלטתי שאני לא עושה יותר מבחני בית לקבלה, שייחנקו עם הפרוייקטים האלו, חלק מהמעסיקים מנצלים מועמדים לקבל קוד חינמי.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי levil; 02-06-2017 בשעה 08:33.
Index.jpgדווקא יצא טוב האתר