בן 15
יודע קצת לרכב
מחפש אופנוע שטח לנסוע איתו רק בשטח אולי קצת בכביש רק מהבית לשטח
תקציב 13000
צריך אופנוע חזק שלא יעשה בושות בעליות
אופנוע לשנה וחצי בערך מטפל לבד באופנוע
אם מישהו שמע על beta re 125 שייתן חוות דעת.
בן 15
יודע קצת לרכב
מחפש אופנוע שטח לנסוע איתו רק בשטח אולי קצת בכביש רק מהבית לשטח
תקציב 13000
צריך אופנוע חזק שלא יעשה בושות בעליות
אופנוע לשנה וחצי בערך מטפל לבד באופנוע
אם מישהו שמע על beta re 125 שייתן חוות דעת.
1. אין לך רישיון. אל תהיה דביל, ואל תעלה על הכביש. גם לא "מהבית לשטח". גם אם אתה גר במושב (אני מניח שזה המצב).
2. אופנוע שטח "חזק" יעיף אותך מעליו קיבינימט. אני מניח שאין לך מושג מה זה אופנוע שטח "חזק", ואין מצב שאתה מצליח להשתלט עליו.
3. כל עוד ההורים שלך תומכים ברעיון - תמצא 125 2 פעימות (הסקווארנה, גאס גאס, ק.ט.מ). לאופנוע טוב, תצטרך לעלות בתקציב.
לרוכב חסר כל ניסיון - אלה כלים מאוד חזקים.
4. מי הולך לעזור לך לטפל? או שיש לך ניסיון במכונאות (להחליף שמן פעם-פעמיים לא נחשב)? קח בחשבון, שבקניית אופנוע משומש יהיו הוצאות על חלקים וחומרים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שמע אחי דבר ראשון אבא שלי מסיע אותי מהבית לשטח דבר שני לא באלי שתי פעימות שמעתי עליו שהוא עצבני ולא סלחני אני לא צריך משהו שאני לא יצליח להשתלט עליו אני משכיר פעם בשבוע על bse 250 עכשיו שמע אחי אני רוצה 4 פעימות מצאתי ב12000 beta re125 4t מישהו מכיר?
נקודות ופסיקים - חבריך הטובים.
הם יעזרו לאחרים להבין מה אתה רוצה להגיד. אין לי מושג מה אתה "משכיר" ולמי, הלכתי לאיבוד בהודעה שלך.
לגבי הבטא - הדגם נדיר, נמכר בכמות קטנה מאוד. קשה לי להאמין שיש הרבה אנשים שיוכלו להגיד עליו משהו מניסיון אישי.
קח בחשבון, שכשאתה קונה אופנוע נדיר - תהיה לך בעיה של זמינות חלפים ומוסכים שמוכנים לטפל באופנוע.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לפותה"ש
בתאור שלך כתבת "צריך אופנוע חזק שלא יעשה בושות בעליות "
היות ויש לך ניסיון מועט, לא הייתי מציע לך להיכנס לשתי פעימות בשלב זה.
4 פעימות 250 סמ"ק יכול לתת לך את השילוב של מספיק כח וגם לינאריות בעבודה. יעבוד בכבוד וגם לא יפתיע אותך יותר מדי.
מה שכן, חשוב שגם אתה וגם ההורים שלך יהיו מודעים למידת הסיכון שאתם לוקחים:
במידה וקורה משהו, בין אם אתה נפגע בתאונה ובין אם אתה פוגע במישהו אחר העלויות טיפול ושיקום יפלו עליך / הוריך.
זה עלול להגיע לסכומים הזויים. זה עוד לפני כל העניין של נהיגת רכב מנועי ללא רשיון מתאים.
ההמלצה שלי, תתאפק.
BMW F800 GSA