בחלומות הכי וורודים לא נקבל כזה דבר,תכלס רעיון אדיר,פעם ראשונה שאני רואה את זה.
משהו שזכרתי לטובה מהתקופה שגרתי בספרד, היה שבחלק מהרמזורים בצמתים גדולים, היה קו עצירה לבן לפני הרמזור, שטח של כמה מטרים עם הכיתוב MOTO בענק, ולאחר מכן מעבר החצייה.
זה כל כך נחוץ בארץ... באמת שזה לא נעים להיות תקוע בין מכוניות, במיוחד בקיץ בחום, קשה לנשום, ואתה כבר מת לתת גז ולהנות מנסיעה בלי רכבים מלפניך, אבל לפעמים... קצת כואב לי הלב על הולכי רגל, תינוקות בעגלה, רוכבי אופניים שחוסמים להם את המעבר וכו'... וגם הרבה פעמים אני עומד על קו העצירה ומקבל ציפצופים עצבניים מרוכבים מאחורי, אבל יש מקרים שזה פשוט לא מתאים להתקדם לתוך הצומת וזה מסכן אנשים.
מכירים את זה ?
מה דעתכם ? יש מצב שנראה דבר כזה בישראל ?
בחלומות הכי וורודים לא נקבל כזה דבר,תכלס רעיון אדיר,פעם ראשונה שאני רואה את זה.
דווקא יש בקצת מהצמתים בירושלים מין הפרדה כזאת. לא יודע אם זה מיועד לדו"ג או לא אבל אני תמיד עומד שם..
ללא ספק רעיון גאוני!![]()
מודל'ה,
אני מתפלא עליך. בישראל (בעיקר ראיתי בת"א) הקווים האלה מיועדים לחציית שביל אופניים...
*מקווה שלא הבנתי את דבריך נכון ויצאתי חומוס!
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אני לא בטוח למה אתם מתקוונים אבל בכל מקום בת"א שראיתי קו עצירה מדורג זה היה בשביל לאפשר לאוטובוסים לפנות בלי לקחת איתם איזו מכונית או שתיים. יש איפשהוא צילום לדבר בירושליים?
תמונות מגוגל מפות
ללא שם.jpg
ללא שם.jpg
החום באמת מבאס אבל מה שיותר מעצבן זה שאם אתה לא עם עיני נץ על הרמזור ובטעות התחלף לכתום, הפחיות ידחפו ויסעו עליך עם צריך, חלילה שלא תעכב אותן.
מה שהכי מעצבן זה הדו-גלגלי שכמעט מפיל אותך כשהוא מזגזג בין המכוניות ופורץ אל קו העצירה בלי לראות אותך וחוסם לך את הדרך (או, אם אתה בפחית דופק לך את המראה) ואח"כ מתעסק עם הסלולרי, לא שם לב שירוק ומעכב את כולם.
בחרת לעבור בין המכוניות כדי להיות ראשון? סבבה. אבל תהיה מספיק מתחשה כדי לא לעכב אותם.
כבר יצא לי לחטוף צעקות מרוכבים אחרים אבל, אני על מעבר חצייה לא עומד וגם לא מתקדם מעברו.
אפשר גם להיות בן אדם ולכבד את הולכי הרגל. גם לגבי חניה על מדרכה: חונה על מדרכה רק אם יש מקום למעבר של עגלת תינוק.
אני לא מאמין שיש לנו זכויות יתר בתור דו"ג.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
^^^
כל מילה דובדבן!
הפעמים היחידות שאני חורג למעברי חציה זה כשהרמזור שלהם הופך לאדום, כדי להימנע מפחית לחוצה.
יצא לי כבר להידחף על ידי רוכב כשעמדתי לפני מעבר חציה, למזלי לא נפלתי.