אין לי מושג מה הטעם במסך, לא ביקשתי מסך, הזמנתי את החבילה הבסיסית ביותר. המסך מוגן מים?
כן, היא מקליטה בלופ, מחיקת הסרטון הישן ביותר - בהתאם לגודל כרטיס הזיכרון.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
לא הבנתי, המצלצה בקישור הזה
https://he.aliexpress.com/item/2016-...OrigTitle=true
מגיעה עם GPS ומסך?
בשביל מה צריך מסך?גם ככה במקרה תאונה אז הכל נשמר על הכרטיס...
היא מתוכנת מראש למחוק את הסרטון הכי ישן?
אין לי מושג מה הטעם במסך, לא ביקשתי מסך, הזמנתי את החבילה הבסיסית ביותר. המסך מוגן מים?
כן, היא מקליטה בלופ, מחיקת הסרטון הישן ביותר - בהתאם לגודל כרטיס הזיכרון.
לדעתי המסך משמש בעיקר לכיוון המצלמות וכמסך ב'חרום', כשצריך לצפות בסרטון לא ליד מחשב. עד כמה שידוע לי המסך לא חסין למים, חשבתי להשתמש בזה כמראה אחורית אבל ירדתי מזה בגלל המסך.
יוסי (פות''ש), האם עדיין יש לך מערכות למכירה?
בשונה ממה שאתם חושבים, לא מדובר בייצור מיוחד עבור אופנועים. הבסיס למצלמות הוא בסיס נפוץ למצלמות רכב. החנות sys בעצם עושה להם הסבה (ע"י הוספת שלט, והוצאת העדשה החוצה).
ל moonshieldיש לי מערכת אחת עדיין למכירה (מחיר עלות ולא נפתחה כלל)
ל DrflotzולKhcאיני יודע אם המסך מוגן מים בכל מקרה ניתך להשים אותו בתוך ניילון בתוך האופנוע המסך נועד לכיונון המצלמה וכן ולהגדרות סתם כך איני נוגע בה
לגבי הGPS המצלמה מגיעה עם תמיכה מובנית ב GPS אבל צריך לרכוש את הרכיב GPS בכדי שהיא תפעל (בקישור שכתבתה יש שם חבילה שכוללת רכיב GPS)
ובנוגע למחיקה התשובה היא כן מוגדרת למחיקה בלופ
לCBX אין לי המלצה ספציפית לדגם שלך רק נסה לחשוב על הנקודות הבאות
1.שלא יהיה בולט מידי שלא יפגע מבחוץ\ונדליזם
2.שלא יקבל מכה מחלק אחר אצלי הייתי צריך להרכיב שוב כיוון שבעת זעזועים חזקים המצלמה הייתה מתחככת במכסה הצמיג
3. זווית ראיה הכי רחבה (אין לך צורך שבחצי יראה שמים)
4.נסה להדביק עם סלוטייפ את המצלמה במיקום שהחלטתה ובדוק במסך בעזרת אדם נוסף האם רואים את מה שתיכננתה
5. בהצלחה
יש לי כמה מקומות שחשבתי עליהם כבר, בקרוב אעדכן
עדכון התקנה:
לא אכנס לצד הטכני, הוא פשוט יחסית . רק אומר שהמערכת הגיעה עם חיבור חשמל כולל חיווט צהוב להפעלה לאחר סיבוב מפתח.
בדף ההסבר מצוין שיש שני דגמי ספקי כח, הפשוטה כולל החיווט הצהוב
והחכמה ללא (רק אדום ושחור).
לא שזה הוצע לבחירה, אז כנראה מדובר בדף התקנה כללי לכמה דגמי מצלמות.
להלן מיקומי ההתקנה שמצאתי לנכון CB500X.
קדמית:
אחורית:
מסך וספק כח:
בוצעה היום רכיבה ראשונה עם המערכת, אבדוק את איכות הסרטון ואת הזויות, אעלה בהמשך.
אני ישמח לעדכון בצילום לילה
תודה!
צילום הלילה בקדמית די טוב, מאחר והמצלמה ממוקמת מאחורי משקף הרוח- ישנן המון השתקפויות והחזרי אור , לא משהו בלתי נסבל.
באחורית פחות טוב, אבל מראש האיכות שלה נמוכה בהרבה מזו של הקדמית (בכל מקרה נשלח מייל ליצרן לברר האם אמור להיות כך
רכשתי גם, מקווה שיגיע מהר!
יש לי מצלמה אחת כזו (הזמנתי בטעות) בקופסא סגורה!
מוכר במחיר עלות
מישהו ניסה או יודע אם זה מתאים לcbr650f?
אני מעלה את השרשור הזה מהאוב לטובת כמה שאלות למי שהתקין את המערכת בנוגע לאופן חיבור ספק הכוח?
המערכת שהגיעה אלי (c6) הגיעה עם חיבור +/- . בחיבור ראשוני ישירות למצבר זה העיר את המסך ואת המערכת כולה. אני לא רוצה שהמערכת תעבוד כל הזמן, אלא רק לאחר ההתנעה, האם חיבור ישירות למצבר מתאים כאן, או שכדאי לי לחבר למקום אחר, נניח האורות דרך. אם האופציה השניה עדיפה, האם אני מתחבר לחוטים מיד אחרי הפיוז המתאים?
שאלה נוספת, המסך מציג לי את התמונה באוריינטציה אחת, ז''א שכשאר המצלמה ממוקמת על התושבת התמונה הפוכה (חיבור המצלמה האחורית כמו שתואר כאן עבור cb500x נותן תמונה הפוכה). האם יש דרך להפוך את אוריינטצית המצלמה, או לחליפין להפוך את מיקום התושבת, כך שחיבור 'הפוך' יהיה אפשרי.
תודה לעונים