השאלה מתיזה "מיידי" אצלהם...בכל מקרה זה מבורך...
מה קורה עם אלה שיש להם כבר ביטוח ששילמו מחיר מלא? מעניין אם יש איזה החזר כלשהו....מחכה לאותיות הקטנות.
שר האוצר משה כחלון אישר הורדה גורפת של מחירי ביטוח החובה לאופנועים בכ-15%
http://fullgaz.co.il/?p=122028
השאלה מתיזה "מיידי" אצלהם...בכל מקרה זה מבורך...
מה קורה עם אלה שיש להם כבר ביטוח ששילמו מחיר מלא? מעניין אם יש איזה החזר כלשהו....מחכה לאותיות הקטנות.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
מקווה שזה לא כמו תעריפיי הדלק
יורד 15 אחוז ועולה ב25 אחוז
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כשיקרה נאמין.
זה רק עד 500 סמק?
אביעד,
מתי זה נכנס לתוקף בפועל?
מי שיש לו כבר ביטוח, האם ישתלם לו לבטל ולעשות שוב?
על איזה קטגוריות מדובר? על כולן?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
ועל הדרך אם אפשר לבטל את מדרגות הביטוח...
אין הגיון במדרגות האלה בכלל... אין דבר כזה כבר 50 סמ"ק, ואין דבר כזה כבר 250 סמ"ק, יש 125 סמ"ק ו300-350.
שלא לדבר על זה שהכלים החדשים הם הרבה יותר בטוחים כי גם יש להם ABS ובקרות החלקה לרוב כסטנדרט... עם כל הכבוד להנחה בביטוח על הסעיפים האלה, רוצים הגיון בביטוח שמתאים למאה ה21 ולא לשנות ה90.
יש צפי לעניין?
בשבועות הקרובים ועדת הכלכלה תצביע על ההסדר החדש (אין סיכוי שהם יפסלו דבר כזה...), ומיד לאחר מכן שר האוצר יחתום על הצו והתעריפים החדשים ייכנסו לתוקף.
עניין של שבועות ספורים.
מדובר על כל קטגוריות ביטוחי החובה, לכל הנפחים.
האם ישתלם לבטל ביטוח קיים ולרכוש אחד חדש? לא יודע. צריך לראות את התעריפים החדשים ולהחליט. אני מעריך שלא ישתלם.
תתפלא אבל... בעולם לא מוכרים כמעט לא את זה ולא את זה.
ורוב הכלים החדשים שמגיעים לארץ, הם לא זה, ולא זה.
יופי שהם חיים ובועטים, אבל תראה לי איזה כלים 50 או 250 חדשים הגיעו השנה ?
וספה ? 300, בברלי ? 350, הונדה ? SH 300 FORZA 300, קימקו ? DOWNTOWN 350, קוואסאקי ? קטנוע 300, נינג'ה 300, סאן יאנג ? ג'וי מקס 300 (תכלס אמור להחליף את ה250, הוא מגיע לארץ רק בגלל עניין הביטוח)... ימאהה ? XMAX 300...
בקיצור, לאף אחד מכלי ה250, אין דגם ממשיך, והשוק הזה ימות בעוד כ5 שנים, הכלים יהרסו, יתבלו, והקטגוריה תמות.
לגבי ה50 סמ"ק, לא יודע מי מוכר היום 50 סמ"ק בכלל... ונדיר לראות היום קטנועי 50 סמ"ק על הכביש, בניגוד ל2010 שהיו די הרבה... מיצינו את הכלים המזהמים והחלשים האלה.
בדיוק כמו שהיום, מי שנהנה מההנחה הלא הגיונית על 50 סמ"ק הם מיעוט, ככה עוד 5 שנים או פחות מהיום, רוב השוק יאלץ לשלם את התוספת שמעל ה250... ואם איכשהו ימשיכו להגיע לשוק כלים של 250, הם יהיו דגמים ישנים עם מנוע רועש יותר, מזוהם יותר ועם פחות בטיחות מהסטדרט בתעשיה.
נערך לאחרונה על ידי Mortar; 06-06-2017 בשעה 01:51.
כל הורדה במחירי הביטוח היא מבורכת, במיוחד שבמחיר של אחרי ההנחה אני אוכל להרשות לעצמי לקחת את הביטוח המלא ולא המצומצם.
רק חבל שהם לא סידרו מול חברות הביטוח שההנחה הזאת תכנס רטרואקטיבית על מי שסגר ביטוח לפני ההנחה, עלות הביטול ככל הנראה תצא לא משתלמת.
זה היה נכון אם הייתה בחירה בין 250 ל-300 בכל אופנוע. אבל אין.
רוצה אופנוע מודרני? תצטרך לשלם את תוספת הביטוח. רוצה לחסוך? תרכב על אופנוע שתוכנן לפני עשור ומשהו.
אני מטומטם (לדבריך) שרוכב על הונדה SH300 כי הוא הקטנוע שהיה הטוב ביותר עבורי כשקניתי אותו - ואחרי חמש שנים איתו אני עוד לא מתחרט. אם הייתה לו גרסת 250 אז כנראה שהייתי בוחר בה אבל לקנות במקום הקטנוע המשובח הזה ג'ויימקס 250? לא בא בחשבון!