אתה מציין כלים בעלי יכולות שונות מאוד, ה-Ajp הם כלים לרוכבים מתחילים, לא מאיימים וטובים להתחלה לעומת הוסקוורנה te 125 שהוא כבר כלי אינדורו מקצועי.
חשוב שתבין לאן פניך מועדות, אם אתה רוכב מתחיל וכמעט ללא ניסיון ולא רואה את עצמך רוכב הרבה בשטח לטווח הארוך הייתי הולך על ה- Ajp.
אם יש לך ניסיון ומעוניין להיכנס לתחום לאט לאט ובבטחה ומשם לגדול אין שום בעיה שתתחיל עם כלי מקצועי כמה שנים טובות.
בנוגע לרכישה:
תוכל למצוא ajp אם תמתח את התקציב שלך למעלה בכמה אלפים, לגבי חלפים וזמינותם הייתי ממתין למישהו שבבעלותו כלי כזה.
האוסטרים יקרים(הוסקוורנה\ק.ט.מ) יחסית ויהיה לך קשה או בלתי אפשרי למצוא כלי טוב בתקציב שלך.
עוד אופציה היא לחפש גאס גאס אבל שוב - תצטרך למתוח את התקציב למעלה ולדעת שזמינות החלפים בעייתית, ייתכן שהכלי יישב חודש וחצי ויותר בגלל שנשבר לך משהו. קח בחשבון.
מה לגבי ציוד שטח? לקחת בחשבון את ההוצאות הנלוות?
חייב לציין, ציוד שטח, בדיוק כמו באופנועים - יש זול ויש יקר וההבדלים לא זניחים.
הספורט הזה פוצע הרבה אנשים, יש המון פצועים מרצועות מתוחות וקרועות בברכיים עד שברים פתוחים והלאה.
הכי חשובים להתחלה הם הקסדה והמגפיים.
קסדה אין ממש מה להסביר, אך מגפיים טובות בעלות חשיבות גבוהה. מגפיים חדשות מהליין המקצועי נעות סביב ה- 1700 ש"ח. תוכל למצוא גם יד שניה בחצי המחיר אבל עצה שלי - אל תרכב עם מגפיים זולות!
בהצלחה!