תנסה לברר כמה יעלה לך עם ההנחה ואז תחליט אם ההפרש שווה את ההזמנה מחו"ל. בכל מקרה חנויות מומלצות תוכל למצוא בחיפוש קליל בפורום:
motoin.de
fc-moto.de
שלום. אני מתכנן לרכוש בקרוב מעיל קיץ וכפפות.
מדדתי מעיל Dainese Hydra Flux, textile jacket D-Dry
ואהבתי מאוד. המחיר שלו במטרו מוטור 1300₪. ללא מגן גב שניתן להוסיף ב 400₪.
יש לכם המלצות עדכניות לאתרים מחו״ל אמינים ששולחים לארץ שיצא לי זול יותר? משלמים מכס? אשמח אם תשפכו לי קצת אור על הנושא. יש לציין שאני רוכש השבוע כלי במטרו ונאמר לי שאוכל לקבל הנחה על רכישת ציוד,שווה לי כבר לקנות שם? אם לא בהכרח אז איזה עוד חנויות מומלצות? ראיתי שיש ברחוב שוקן בתל אביב המון חנויות שעוסקות בתחום. ועוד שאלה אחרונה, חוץ מ Dainese איזה עוד חברות מומלצות?
תנסה לברר כמה יעלה לך עם ההנחה ואז תחליט אם ההפרש שווה את ההזמנה מחו"ל. בכל מקרה חנויות מומלצות תוכל למצוא בחיפוש קליל בפורום:
motoin.de
fc-moto.de
אתה יכול לשים מיגון גב של חברות אחרות שיעלה לך חצי ומטה, מיגון ב LEVEL2 יעשה עבודה לא פחות טובה מה"מקורי"
אצלנו הדיינז נמכר עם מגן גב LEVEL 2 ב 1450 ש"ח
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
תחפש את השם של המוצר באיביי (לאחר שהחלטת מה אתה רוצה), יצא לך רשימה של מוכרים באיביי (שהם בעצם חנויות פרטיות ומוכרים מאושרים של אותם חברות) , בחר מידה (לאחר שבדקת את היקפי המידות של מה שאתה קונה) וקנה.
הזמנתי את כול הציוד מיגון שלי מחול, כפפות (מספר פעמים מעל ל100 דולר) גק׳ט (300 דולר) ומגיני ברכיים חדשות לא מזמן (120 דולר). אף פעם לא לקחו לי מס נוסף כולשהו.
רק פראיירים קונים במחירים ההזויים בארץ, כול מה שעולה כאן עולה חצי מחיר ופחות (שזה בתאכלס המחיר האמיתי) שאתה מזמין בחול.
תודה לכולם
תגידו עד כמה חשוב מגן חזה במעיל? שמתי לב שיש מעט מעילים עם מיגון חזה