נארז, נבדק פעמיים תזוזה לכיוון שדה התעופה באמצע הלילה...
לאחר לילה מלא בלהה, הג'ינג'ית מרגישה טוב יותר. היום סידורים אחרונים, הכרטיסים תוקפו.
כל המערכות עובדות...הישארו מכוונים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
נארז, נבדק פעמיים תזוזה לכיוון שדה התעופה באמצע הלילה...
תודה על השיתוף מעניין מאוד
מחכים לתמונות..
תיהנו !
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
הטיול בעיצומו ואנחנו נהנים מאד. אני לא כותב כאן כרגע כי אני לא מצליח להעלות תמונות אס כשאגיע בשבוע הבא אעלה פוסט מסודר.
תמשיכו להנות ורכיבות טובות לכם השניים![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
שושנים, ספר איזה ציוד לקחתם, מול מה החלטת לקנות באירופה? איך הטיול? חוויות? איך האופנוע?
כמובן כשאגיע לארץ אפרט הכל לגבי ספר הכנתי סיכום של חומר שאספתי ממקורות שונים המספר על המקום שמבקרים בו ועשיתי לי אוגדן מודפס אחר וספר אלקטרוני בסלולאר. ככה בכל מקום היה הסבר ומסלול יום מסודר.
כרגע בשדה התעופה במינכן בדרך לארץ. היה גדול.... תובנות סיפורים ותמונות בהמשך.
הגזמתי הגזמתי...אני יודע, המצלמה הקבועה מתה ביום השלישי לטיול קניתי אחרת ואני נאבק
כרגע איתה ועם המחשב להוריד חצי ג'יגה תמונות וסרטונים....
טייזר קטן:
![]()
אופנוע אופנוע, אבל היו גם (הרבה) דברים נוספים...הישארו באזור...
![]()
מרגע שעזבתם לכיוון שדה התעופה, חלק גדל מהטיול כבר לא בשליטתכם, יש כל כך הרבה דברים
שעלולים להשתבש, שפשוט צריך לדעת לקבל אותם, להבין אותם ולהסתדר איתם, אנחנו הישראלים
אלופים בלאלתר שזה טוב לפעמים.
אז הפסקנו באריזה של הציוד, מה לוקחים, אני לא מתעכב על הדברים האישיים הבסיסים, בגדול
מכנסי רכיבה כפול 2 לכל אחד, בגד אחד או שתיים לערב, כלי צחצוח גילוח היגיינה מגבת אחת דקה
בגדי ים מכנס קצר סנדלים ו...זהו. פשוט קל ולא תופס מקום.
קניתי תיק ענק שמתקפל לתוך תיק קטנטן שם שמתי את כל ציוד הרכיבה, מעילים, מגני ברכיים,
כפפות, ציוד לקור (היה מיותר) בתיק השני העמיד למים שאר הדברים, תיק הליכה, ותיק קטן לג'ינג'ית
אני אפרט בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי השושנים; 20-07-2017 בשעה 13:47.