הערת אזהרה:
ישנם דרכים רבות לתכנן טיול, חלקן אולי יותר מוצלחות משלי, השיטה שלי מתאימה לי, היא לא בהכרח
הזולה ביותר, כיוון שאני מאמץ את הפתגם של אבא שלי "כשאתה רוצה להשתכר, אל תספור את הכוסות"

בפני מגלי העולמות על שתי גלגלים ישנם כמה אפשריות, הפשוטה ביותר לצאת לטיול מאורגן, מה שצריך
זה זוג ביצים (הכתוב מופנה לנשים וגברים כאחד) ארנק תפוח והרבה מזל. היתרונות רבים, החסרונות
שזה טיול קנוי שאתה משלם על תכנון של מישהו אחר, מגיע עולה נוסע אחרי המדריך, רואה מה שנקבע
לך בזמנים של אחרים, תלוי בקבוצה ואנשים שאתה לא מכיר ובמחיר יקר יחסית. לי זה לא מתאים,
כי אם לג'ינג'ית מתחשק להאכיל את כל הברווזים באגם, היא תעשה את זה ונראה מי מסוגל לעצור אותה...

דרך נוספת היא לצאת עם אופנוע שלך לחו"ל שזה בעצם משתלם רק אם הטיול עובר את מחסום השבועיים
ויש לך כוח להתעסק עם כל פרוצדורת השילוח תיאום הזמנים הביטוחים וכד. יש בזה עניין אבל אלי זה
פחות מדבר.

הדרך האחרונה והנבחרת על ידי היא שכירת אופנוע מסוכות עם המלצות במקום היציאה. רוב הסוכנויות
היום מחזיקות מגוון אופנועים בטווח מחירים שונה ויש להם דפי אתר שניתן לבצע בקלות הזמנה צפייה
והכנה מראש של כל הדברים שתצטרך.

את ההזמנה הנוכחית ביצעתי לאחר המלצות רבות כאן: http://motorentals.de/

הכרת הסוכנות תעזור לעשות את החישוב היומי למחיר ההשכרה, כפול מס' הימים המתוכן ותסייע בהגדרת
התקציב.

צריך לזכור שכל פריט נוסף משמעו עוד כסף שכירת קסדה למשל יכולה להגיע לכדי 10 יורו ליום כפול מס'
הימים כפול מספר הרוכבים (זוג או פרד). כך גם מעיל כפפות וכד' - אני הבאתי ציוד מהבית.

השלב הבא לוודא זמינת האופנוע הנבחר אל מול מועדי הטיול שנגזרים ממועד הכרטיסים שנרכשו רצוי לעשות
את הבדיקות במקביל. וגם את הרכישות, כך מוודאים שיש כרטיסים ויש הזמנה תואמת לאופנוע מאושרת.

בחירת האופנוע היא קריטית ורצוי לדעת שגובה הרוכב והיכולת שלו תואמת את ההזמנה ובמידה ורוכבים עם
בת זוג החלק המיועד לה מתאים, חשוב מאד לזכור לקחת כלי עם מקום לציוד, אצלי אני לא מתפשר על פחות
משלוש ארגזים ואפשרת לקשור תיק נוסף.
אז יש לנו כרטיסים (מיד אגע בבחירת היעד) יש אופנוע שנגזר מבחירת היעד ואיך בעצם מתכננים את הטיול?