עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: מורה פשוט סירב להמשיך "תלמד יציבות עם אופניים"

Junior Member

מורה פשוט סירב להמשיך "תלמד יציבות עם אופניים"

עשיתי בסך הכל 4 שיעורים,3 על קטנוע ואחד על אופנוע,התחלתי את השיעור ה5 ו10 דקות בתוך השיעור הוא אומר לי שהוא לא ימשיך ללמד אותי למה יש לי בעיה של יציבות ואני כל הזמן עושה תיקונים עם הגוף והידיים שרק עושים יותר גרוע,שאל אותי מתי פעם אחרונה הייתי על אופניים (ממש ממזמן) אני בן 20 היום ולא הייתי על אופניים בערך 10 שנים פלוס מינוס
    הוא פשוט ביאס לי את החיים,באתי לקחת את הטופס הירוק שלי והם שמו אותו במשרד הרישוי אז זה רק יום ראשון...
    אני אעבור לכרמל תחבורה...
    מה אתם אומרים?

מאיפה אתה, באיזה בית ספר למדת?

Sent from my T5 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    מאיפה אתה, באיזה בית ספר למדת?

קריית אתא,המגרש בחן
    יכול להיות שמה שהוא אומר נכון
    אבל לא אמורה להיות מניעה מזה שאני אלמד יציבות על האופנוע עצמו
    פשוט דרך לי על הביטחון וגרם לי להרגיש כאילו אני בחיים לא אוכל לרכב על אופנוע

מה שם המורה?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    מה שם המורה?
    דרור למה?

ככה חשדתי.
    תקשיב, דרור הוא לא אחד המורים שמלמדים כדי לעבור טסט ויאללה ביי, הוא מלמד עם כל הלב והנשמה ומשקיע בתלמידים שלו, גם אחרי שעברו טסט. הרבה מחברי הפורום מכירים אותו ולא סתם הוא ידוע כאחד המורים היותר טובים באיזור הצפון. אם דרור אומר שיש לך בעיה של יציבות, הוא יודע על מה הוא מדבר.
    עכשיו אתה יכול לקחת את הטופס הירוק ולגשת לכרמל תחבורה, ואם קצת מזל תעבור טסט, תקבל רשיון ותעלה לכביש עם בעיית יציבות לא מובנת.

או שתקשיב לבחור עם הרבה מאוד נסיון וותק שבעצם סירובו להמשיך ללמד אותך הוא סותר את האינטרס הברור של בית הספר ומפסיד כסף רק בגלל שהוא זיהה בעיה שעלולה להוות סכנה עבורך, אם תעלה ככה לכביש.
    במקומך הייתי מנסה להבין מה פשר הבעיה ומנסה לפתור אותה.
    גילוי נאות, הכותב תלמיד של דרור בעבר ובהווה.

Member
    קשה לי להאמין שהוא אמר לך את זה סתם ככה, יש לו אינטרס ברור ללמד אותך מליון שיעורים ושתיכשל בטסטים בגלל שאתה לא יודע לייצב את עצמך.
    קח את העצה שלו ותלמד לרכב על אופניים, זה חינם.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Banned
    דרור לא סתם אומר את זה, והוא אומר לו כי הוא לא רוצה לראות תלמידים שלו בבית חולים שבוע אחרי הרשיון.

Senior Member
    מכיר את דרור , אותי הוא ניסה לשכנע לעשות לרכב במקום לאופנוע בטענה שאני נמרץ ופזיז ככלל.
    אחרי חודשיים מקבלת הרישיון עשיתי לו וויליז במגרש אז כנראה הוא צדק.
    דרור מורה מספר אחד בצפון, אם הוא אמר לך ללמוד יציבות על אופניים חביבי אז תצטרך ללמוד יציבות על אופניים חביבי.
    אני חייב להוסיף אל תעלב ממנו ממש כמו שאברי רשם הוא לא רוצה לראות אנשים מתים או פצועים.
    בטח שלא תלמידים שהוא חתם להם שהם רשאים להחזיק במפלצת או בלא משנה מה אבל עם שני גלגלים שלא קל להשאר בחיים עליו אם לא שולטים בו היטב.
    תדבר איתו ביפה ותגיד לו דרור אני אעשה 40 שיעורים אם צריך בתוך המגרש רק תלמד אותי. אל תוותר.
    תבוא בלי לחץ קח אפילו נרבן אם צריך או כל דבר שמרגיע אותך.
    תרפה מהכידון זה טיפ מאחד שלא עזב את הכידון הייתי חוזר עם יבלות.
    באמת תבוא רגוע, תחבק עם הברכיים את האופנוע ותרגיש שהוא פשוט זז איתך בקלילות.
    תנסה לרכב קצת על אופניים זה לא יזיק.
    באמת שהוא מורה אחראי וטוב, אם איך שרכבתי אחרי הרישיון הוא גם צדק ועדיף הייתי מוציא לאוטו כי החלקתי אין ספור.
    עכשיו אני במוד רגוע
    בהצלחה, ואתה כן תרכב, מי שרוצה משהו משיג, לא מדבר על זה.
    נערך לאחרונה על ידי JohnnyDee; 24-06-2017 בשעה 02:41.

Junior Member
    בלי קשר למורה, לדעתי אופניים זאת דרך פשוטה, בטוחה ויעילה ללמוד טכניקות של העברת משקל ו"היגוי נגדי".
    היא גם יותר זולה משיעורי אופנוע.

אם אתה יכול להשיג אופניים ליום יומיים לך על זה..

Member
    דרור הוא תותח, גם אני למדתי אצלו לA1.. ברגעים שהוא לא אכל את המוח הוא קלט בול את הטעויות שלי וידע להסביר לי ככה שאני אבין, בהרבה סבלנות והרבה הרכבות. הוא יכול להיות מחוספס ואני יכול לדמיין סיטואציה שבה הוא נפל עלייך חזק.
    דבר ראשון קח אותו באיזי, תפוס אופניים ותתאמן זה בטוח עוזר. יציבות גם קשורה לביטחון ואם תתאמן לבד בלי שצופים בך אתה תוכל להשתפר בזה לדעתי, ולבוא לשיעור יותר מוכן.
    דבר שני אם במגרש בחן עוד מלמדים על הסאן יאנג וולף עזוב אותם וזהו. זה אופנוע לא מתאים למגרש בכלל, פונה כמו משאית ועם גז לא נשלט בעליל. למרות היחס הטוב בבית ספר והמקצועיות של דרור לדעתי עדיף ללמוד על אופנוע אחר.
    אל תתייאש אח שלי מי שרוצה ללמוד עובר בסוף

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי a_zur צפיה בהודעה
    דרור הוא תותח, גם אני למדתי אצלו לA1.. ברגעים שהוא לא אכל את המוח הוא קלט בול את הטעויות שלי וידע להסביר לי ככה שאני אבין, בהרבה סבלנות והרבה הרכבות. הוא יכול להיות מחוספס ואני יכול לדמיין סיטואציה שבה הוא נפל עלייך חזק.
    דבר ראשון קח אותו באיזי, תפוס אופניים ותתאמן זה בטוח עוזר. יציבות גם קשורה לביטחון ואם תתאמן לבד בלי שצופים בך אתה תוכל להשתפר בזה לדעתי, ולבוא לשיעור יותר מוכן.
    דבר שני אם במגרש בחן עוד מלמדים על הסאן יאנג וולף עזוב אותם וזהו. זה אופנוע לא מתאים למגרש בכלל, פונה כמו משאית ועם גז לא נשלט בעליל. למרות היחס הטוב בבית ספר והמקצועיות של דרור לדעתי עדיף ללמוד על אופנוע אחר.
    אל תתייאש אח שלי מי שרוצה ללמוד עובר בסוף
    תותח ואכפתי או לא,אם רק אחרי 4 שיעורים שזה כמעט 50% מהמשכורת הצבאית המזורגגת שלי אתה בא ואמר לי שאני צריך ללמוד יציבות על אופניים אתה לא מספיק טוב כדי ללמד.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeorgeCostanza צפיה בהודעה
    תותח ואכפתי או לא,אם רק אחרי 4 שיעורים שזה כמעט 50% מהמשכורת הצבאית המזורגגת שלי אתה בא ואמר לי שאני צריך ללמוד יציבות על אופניים אתה לא מספיק טוב כדי ללמד.
    עם הגישה הזאת עדיף לך לקנות אופניים ולהשאר על אופניים.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    הלו, הלו.
    המשכורת שלך - זאת בעיה שלך. אין לך כסף לרישיון - אז מאיפה יהיה לך כסף לאופנוע, ציוד מיגון וטיפולים?
    ובטח שזאת לא בעיה של מורה הרכיבה שלך. הוא יוצא איתך יותר מבסדר בזה שהוא מציע לך פתרון בחינם, במקום פשוט למרוח אותך 30 שיעורים ולקבל את הכסף.
    או שבעצם... אולי הוא חושש לאופנוע שלו, וגם זה לגיטימי. 120 שקל בשעה (או כמה שזה עולה, בזמנו זה היה 80-90) זה לא מספיק כסף כדי להחליף איתותים ומראות אחרי כל פעם שאתה עולה על האופנוע.

כמו שכתבו מעליי, דרור הוא אדם משכמו ומעלה, והוא מנסה לעשות את המקסימום במסגרת העקומה שנקראת "לימוד רכיבה בישראל".
    אם יש לך בעיית יציבות קשה - אז במקום להתרעם (ב-120 שקל לשעה), קח אופניים ותרכב.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    אתה בעצמך אמרת בשרשור אחר שאתה פשוט לא מסתדר וגם טענת שאתה טוב בללמוד לבד ואתה לא צריך מורה.
    תחליט כבר מה אתה רוצה, במה אתה טוב ובמה לא ותפנים שבסך הכל מנסים לעזור לך.

חוץ מזה המורה אומר לך "לך תלמד בחינם על אופניים ואז תחזור", אם כל כך חשוב לך מהכסף שלך אז תקשיב לו במקום להמשיך לבזבז כסף על שיעורי אופנוע.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650