תוצאות 1 עד 15 מ 28

אשכול: מורה פשוט סירב להמשיך "תלמד יציבות עם אופניים"

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי a_zur צפיה בהודעה
    דרור הוא תותח, גם אני למדתי אצלו לA1.. ברגעים שהוא לא אכל את המוח הוא קלט בול את הטעויות שלי וידע להסביר לי ככה שאני אבין, בהרבה סבלנות והרבה הרכבות. הוא יכול להיות מחוספס ואני יכול לדמיין סיטואציה שבה הוא נפל עלייך חזק.
    דבר ראשון קח אותו באיזי, תפוס אופניים ותתאמן זה בטוח עוזר. יציבות גם קשורה לביטחון ואם תתאמן לבד בלי שצופים בך אתה תוכל להשתפר בזה לדעתי, ולבוא לשיעור יותר מוכן.
    דבר שני אם במגרש בחן עוד מלמדים על הסאן יאנג וולף עזוב אותם וזהו. זה אופנוע לא מתאים למגרש בכלל, פונה כמו משאית ועם גז לא נשלט בעליל. למרות היחס הטוב בבית ספר והמקצועיות של דרור לדעתי עדיף ללמוד על אופנוע אחר.
    אל תתייאש אח שלי מי שרוצה ללמוד עובר בסוף
    תותח ואכפתי או לא,אם רק אחרי 4 שיעורים שזה כמעט 50% מהמשכורת הצבאית המזורגגת שלי אתה בא ואמר לי שאני צריך ללמוד יציבות על אופניים אתה לא מספיק טוב כדי ללמד.

ציטוט נכתב במקור על ידי GeorgeCostanza צפיה בהודעה
    תותח ואכפתי או לא,אם רק אחרי 4 שיעורים שזה כמעט 50% מהמשכורת הצבאית המזורגגת שלי אתה בא ואמר לי שאני צריך ללמוד יציבות על אופניים אתה לא מספיק טוב כדי ללמד.
    עם הגישה הזאת עדיף לך לקנות אופניים ולהשאר על אופניים.

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    הלו, הלו.
    המשכורת שלך - זאת בעיה שלך. אין לך כסף לרישיון - אז מאיפה יהיה לך כסף לאופנוע, ציוד מיגון וטיפולים?
    ובטח שזאת לא בעיה של מורה הרכיבה שלך. הוא יוצא איתך יותר מבסדר בזה שהוא מציע לך פתרון בחינם, במקום פשוט למרוח אותך 30 שיעורים ולקבל את הכסף.
    או שבעצם... אולי הוא חושש לאופנוע שלו, וגם זה לגיטימי. 120 שקל בשעה (או כמה שזה עולה, בזמנו זה היה 80-90) זה לא מספיק כסף כדי להחליף איתותים ומראות אחרי כל פעם שאתה עולה על האופנוע.

כמו שכתבו מעליי, דרור הוא אדם משכמו ומעלה, והוא מנסה לעשות את המקסימום במסגרת העקומה שנקראת "לימוד רכיבה בישראל".
    אם יש לך בעיית יציבות קשה - אז במקום להתרעם (ב-120 שקל לשעה), קח אופניים ותרכב.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    אתה בעצמך אמרת בשרשור אחר שאתה פשוט לא מסתדר וגם טענת שאתה טוב בללמוד לבד ואתה לא צריך מורה.
    תחליט כבר מה אתה רוצה, במה אתה טוב ובמה לא ותפנים שבסך הכל מנסים לעזור לך.

חוץ מזה המורה אומר לך "לך תלמד בחינם על אופניים ואז תחזור", אם כל כך חשוב לך מהכסף שלך אז תקשיב לו במקום להמשיך לבזבז כסף על שיעורי אופנוע.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    הלו, הלו.
    המשכורת שלך - זאת בעיה שלך. אין לך כסף לרישיון - אז מאיפה יהיה לך כסף לאופנוע, ציוד מיגון וטיפולים?
    ובטח שזאת לא בעיה של מורה הרכיבה שלך. הוא יוצא איתך יותר מבסדר בזה שהוא מציע לך פתרון בחינם, במקום פשוט למרוח אותך 30 שיעורים ולקבל את הכסף.
    או שבעצם... אולי הוא חושש לאופנוע שלו, וגם זה לגיטימי. 120 שקל בשעה (או כמה שזה עולה, בזמנו זה היה 80-90) זה לא מספיק כסף כדי להחליף איתותים ומראות אחרי כל פעם שאתה עולה על האופנוע.

כמו שכתבו מעליי, דרור הוא אדם משכמו ומעלה, והוא מנסה לעשות את המקסימום במסגרת העקומה שנקראת "לימוד רכיבה בישראל".
    אם יש לך בעיית יציבות קשה - אז במקום להתרעם (ב-120 שקל לשעה), קח אופניים ותרכב.
    הלו הלו זה בטלפון,על סמך מה אתה אומר שיש לי בעיית יציבות קשה,בעיית יציבות קשה זה ליפול מהאופנוע כל פעם שאתה עולה עליו וזה ממש אבל ממש לא המקרה שלי.
    ה"בעיית יציבות" הקשה שלי היא שאני לא מצליח לנסוע בקו ישר במהירות נמוכה בשיעור הכולה פאקינג רביעי
    אתה בהחלט צודק שהמשכורת שלי זאת בעיה שלי אז אל תדחף את האף שלך לעניינים כמו מאיפה יהיה כסף לאופנוע ומיגון.
    יש לי מספיק כסף לרישיון,אין לי כסף לזרוק כמו על ה4 שיעורים האלה על מורה שמסתכל עלייך 10% מהזמן ומדבר על הטיולים שלו עם תלמידים ב90% האחרים.
    בסופו של דבר על הזין שלי,בכל בית ספר זה ככה כנראה ומה שאני אבחר לקחת וללמוד מהשיעורים זה מה שישפר אותי.

ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    אתה בעצמך אמרת בשרשור אחר שאתה פשוט לא מסתדר וגם טענת שאתה טוב בללמוד לבד ואתה לא צריך מורה.
    תחליט כבר מה אתה רוצה, במה אתה טוב ובמה לא ותפנים שבסך הכל מנסים לעזור לך.

חוץ מזה המורה אומר לך "לך תלמד בחינם על אופניים ואז תחזור", אם כל כך חשוב לך מהכסף שלך אז תקשיב לו במקום להמשיך לבזבז כסף על שיעורי אופנוע.
    מה רשמתי בשרשור אחר שלא הסתדרתי עם מה? עם כולה פאקינג שיעור רביעי מה כבר רשמתי שבשיעור הראשון שלי על אופנוע נזרק לי כל הזמן הקלאץ? נראה לי פאקינג לגיטימי.
    כן טענתי שאני טוב בללמוד לבד,כל זה בהנחה שהייתי עושה רישיון A2 ולומד על הילוכים לבד,ויתרתי על הA2 אני עושה A1
    תקרא טוב את האשכולות,אין קשר ביניהם.

אפשר לנעול.
    נערך לאחרונה על ידי GeorgeCostanza; 25-06-2017 בשעה 19:45.