עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 28 מ 28

אשכול: מורה פשוט סירב להמשיך "תלמד יציבות עם אופניים"

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    הלו, הלו.
    המשכורת שלך - זאת בעיה שלך. אין לך כסף לרישיון - אז מאיפה יהיה לך כסף לאופנוע, ציוד מיגון וטיפולים?
    ובטח שזאת לא בעיה של מורה הרכיבה שלך. הוא יוצא איתך יותר מבסדר בזה שהוא מציע לך פתרון בחינם, במקום פשוט למרוח אותך 30 שיעורים ולקבל את הכסף.
    או שבעצם... אולי הוא חושש לאופנוע שלו, וגם זה לגיטימי. 120 שקל בשעה (או כמה שזה עולה, בזמנו זה היה 80-90) זה לא מספיק כסף כדי להחליף איתותים ומראות אחרי כל פעם שאתה עולה על האופנוע.

כמו שכתבו מעליי, דרור הוא אדם משכמו ומעלה, והוא מנסה לעשות את המקסימום במסגרת העקומה שנקראת "לימוד רכיבה בישראל".
    אם יש לך בעיית יציבות קשה - אז במקום להתרעם (ב-120 שקל לשעה), קח אופניים ותרכב.
    הלו הלו זה בטלפון,על סמך מה אתה אומר שיש לי בעיית יציבות קשה,בעיית יציבות קשה זה ליפול מהאופנוע כל פעם שאתה עולה עליו וזה ממש אבל ממש לא המקרה שלי.
    ה"בעיית יציבות" הקשה שלי היא שאני לא מצליח לנסוע בקו ישר במהירות נמוכה בשיעור הכולה פאקינג רביעי
    אתה בהחלט צודק שהמשכורת שלי זאת בעיה שלי אז אל תדחף את האף שלך לעניינים כמו מאיפה יהיה כסף לאופנוע ומיגון.
    יש לי מספיק כסף לרישיון,אין לי כסף לזרוק כמו על ה4 שיעורים האלה על מורה שמסתכל עלייך 10% מהזמן ומדבר על הטיולים שלו עם תלמידים ב90% האחרים.
    בסופו של דבר על הזין שלי,בכל בית ספר זה ככה כנראה ומה שאני אבחר לקחת וללמוד מהשיעורים זה מה שישפר אותי.

ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    אתה בעצמך אמרת בשרשור אחר שאתה פשוט לא מסתדר וגם טענת שאתה טוב בללמוד לבד ואתה לא צריך מורה.
    תחליט כבר מה אתה רוצה, במה אתה טוב ובמה לא ותפנים שבסך הכל מנסים לעזור לך.

חוץ מזה המורה אומר לך "לך תלמד בחינם על אופניים ואז תחזור", אם כל כך חשוב לך מהכסף שלך אז תקשיב לו במקום להמשיך לבזבז כסף על שיעורי אופנוע.
    מה רשמתי בשרשור אחר שלא הסתדרתי עם מה? עם כולה פאקינג שיעור רביעי מה כבר רשמתי שבשיעור הראשון שלי על אופנוע נזרק לי כל הזמן הקלאץ? נראה לי פאקינג לגיטימי.
    כן טענתי שאני טוב בללמוד לבד,כל זה בהנחה שהייתי עושה רישיון A2 ולומד על הילוכים לבד,ויתרתי על הA2 אני עושה A1
    תקרא טוב את האשכולות,אין קשר ביניהם.

אפשר לנעול.
    נערך לאחרונה על ידי GeorgeCostanza; 25-06-2017 בשעה 19:45.

Senior Member
    עצה ממתחיל כמוך,שגם הייתה לו בעיה עם שיווי משקל.
    תתחיל מזה שתתארגן על אופניים ותתחיל לרכוב עליהם כמה שיותר, אפילו תדמה קלאץ וברקס עם הידיות, זה רק יוסיף לך.
    אפילו תגיע לאותו מגרש עם האופניים ותעלה את השמיניות שם- זה כמו שיעור בחינם.
    דבר עם המורה ותגיד לו שאתה רוצה ללמוד לנהוג ולא ללמוד נהיגה, לא משנה כמה שיעורים זה יקח.
    בהצלחה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    הלו הלו זה בטלפון,על סמך מה אתה אומר שיש לי בעיית יציבות קשה,בעיית יציבות קשה זה ליפול מהאופנוע כל פעם שאתה עולה עליו וזה ממש אבל ממש לא המקרה שלי.
    ה"בעיית יציבות" הקשה שלי היא שאני לא מצליח לנסוע בקו ישר במהירות נמוכה בשיעור הכולה פאקינג רביעי
    אתה בהחלט צודק שהמשכורת שלי זאת בעיה שלי אז אל תדחף את האף שלך לעניינים כמו מאיפה יהיה כסף לאופנוע ומיגון.
    יש לי מספיק כסף לרישיון,אין לי כסף לזרוק כמו על ה4 שיעורים האלה על מורה שמסתכל עלייך 10% מהזמן ומדבר על הטיולים שלו עם תלמידים ב90% האחרים.
    בסופו של דבר על הזין שלי,בכל בית ספר זה ככה כנראה ומה שאני אבחר לקחת וללמוד מהשיעורים זה מה שישפר אותי.
    בהצלחה ילד חמוד.
    אתה יודע יותר טוב.
    לא ברור למה אתה צריך מורה בכלל - אתה יודע יותר ממנו. וממני. ומכולם.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    תלך לכרמל תחבורה,אני למדתי אצלם בסניף בקונגרסים.ממליץ לך על גיא.מלמד ממש טוב סובלני וגם אם תטעה אלף פעם בקו ישר הוא יתן לך תמיד אחלה טיפים

מקווה אני ימצא מורה כזה במרכז כשאני יעשה A , במקרה שלי כשעשיתי את הרישיון לפני 4 שנים למורה כנראה לא היה מזיז גם עם הייתי מתרסק כי הוא לא היה שם לב
    תגיד תודה, וקצת הערכה לא תזיק למורה כזה שאכפת לו מהחיים שלך להבדיל מהרוב המוחלט של המורים האחרים

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    אתה בעצמך אמרת בשרשור אחר שאתה פשוט לא מסתדר וגם טענת שאתה טוב בללמוד לבד ואתה לא צריך מורה.
    תחליט כבר מה אתה רוצה, במה אתה טוב ובמה לא ותפנים שבסך הכל מנסים לעזור לך.

חוץ מזה המורה אומר לך "לך תלמד בחינם על אופניים ואז תחזור", אם כל כך חשוב לך מהכסף שלך אז תקשיב לו במקום להמשיך לבזבז כסף על שיעורי אופנוע.
    ציטוט נכתב במקור על ידי scott12 צפיה בהודעה
    תלך לכרמל תחבורה,אני למדתי אצלם בסניף בקונגרסים.ממליץ לך על גיא.מלמד ממש טוב סובלני וגם אם תטעה אלף פעם בקו ישר הוא יתן לך תמיד אחלה טיפים
    בגלל זה התרסקת עם הקטנוע שלך חצי שעה אחרי שקנית אותו.
    כי בכרמל תחבורע 'מלמדים'.

הנ''ל בצעירותו וטיפשותו למד אצלהם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    ככה חשדתי.
    תקשיב, דרור הוא לא אחד המורים שמלמדים כדי לעבור טסט ויאללה ביי, הוא מלמד עם כל הלב והנשמה ומשקיע בתלמידים שלו, גם אחרי שעברו טסט. הרבה מחברי הפורום מכירים אותו ולא סתם הוא ידוע כאחד המורים היותר טובים באיזור הצפון. אם דרור אומר שיש לך בעיה של יציבות, הוא יודע על מה הוא מדבר.
    עכשיו אתה יכול לקחת את הטופס הירוק ולגשת לכרמל תחבורה, ואם קצת מזל תעבור טסט, תקבל רשיון ותעלה לכביש עם בעיית יציבות לא מובנת.

או שתקשיב לבחור עם הרבה מאוד נסיון וותק שבעצם סירובו להמשיך ללמד אותך הוא סותר את האינטרס הברור של בית הספר ומפסיד כסף רק בגלל שהוא זיהה בעיה שעלולה להוות סכנה עבורך, אם תעלה ככה לכביש.
    במקומך הייתי מנסה להבין מה פשר הבעיה ומנסה לפתור אותה.
    גילוי נאות, הכותב תלמיד של דרור בעבר ובהווה.

Sent from my T5 using Tapatalk
    מסכים עם כל מילה, גם אני הייתי תלמיד של דרור ולא האמנתי שממורה נהיגה אפשר יהיה לראות כזו אכפתיות.
    לפות"ש: מהגישה שלך, אני כבר מבין איזה רוכב אתה הולך להיות - והאמת שמקווה שלא יילך לך עם הרשיון עד שתתבגר קצת. עם גישה כזו של "אני יכול הכל לבד מי הפאקינג מורה הזה חושב שהוא", אתה כנראה תיכנס לסטטיסטיקות שמייקרות לכולנו את הביטוח. תתאפס על עצמך.
    קח אופניים, ותלמד לנסוע בהם בקו ישר. כמו שדרור הציע לך. אם אתה באמת רוצה להיות מוכן - אל תחזור למגרש עד שאתה מסוגל לנסוע בקו ישר 10 מטר בלי ידיים, תוך איזון רק באמצעות הרגליים והגוף.
    ראיתי הרבה תלמידים לא מצליחים בזמן שלמדתי אצל דרור, והוא הראה סבלנות כלפי כולם ועזר ולימד בצורה מעולה. אם הוא אמר לך את מה שהוא אמר לך - כנראה הוא ראה בך משהו שלא רואים דרך הפורום, או דרך הסיפורים שלך.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Algonar צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה, גם אני הייתי תלמיד של דרור ולא האמנתי שממורה נהיגה אפשר יהיה לראות כזו אכפתיות.
    לפות"ש: מהגישה שלך, אני כבר מבין איזה רוכב אתה הולך להיות - והאמת שמקווה שלא יילך לך עם הרשיון עד שתתבגר קצת. עם גישה כזו של "אני יכול הכל לבד מי הפאקינג מורה הזה חושב שהוא", אתה כנראה תיכנס לסטטיסטיקות שמייקרות לכולנו את הביטוח. תתאפס על עצמך.
    קח אופניים, ותלמד לנסוע בהם בקו ישר. כמו שדרור הציע לך. אם אתה באמת רוצה להיות מוכן - אל תחזור למגרש עד שאתה מסוגל לנסוע בקו ישר 10 מטר בלי ידיים, תוך איזון רק באמצעות הרגליים והגוף.
    ראיתי הרבה תלמידים לא מצליחים בזמן שלמדתי אצל דרור, והוא הראה סבלנות כלפי כולם ועזר ולימד בצורה מעולה. אם הוא אמר לך את מה שהוא אמר לך - כנראה הוא ראה בך משהו שלא רואים דרך הפורום, או דרך הסיפורים שלך.
    מי אתה שתשפוט איזה רוכב אני הולך להיות,"אתה כנראה תיכנס לסטטיסטיקות" מה זה הפתטיות הזאת זה פשוט לא ייאמן

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי GeorgeCostanza צפיה בהודעה
    מי אתה שתשפוט איזה רוכב אני הולך להיות,"אתה כנראה תיכנס לסטטיסטיקות" מה זה הפתטיות הזאת זה פשוט לא ייאמן

החופש הגדול התחיל?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Algonar צפיה בהודעה
    האמת שזה ממש גאוני ואני לא מבין איך לא חשבתי על זה.
    עוד עצות לאיזון?

Member הסמל האישי של droravr
    החופש הגדול התחיל?
    מסתבר.

Junior Member
    החופש הגדול התחיל?
    שנון משהו

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אני חושב שהשרשור הזה מיצה את עצמו. לפות"ש - במה שלא תבחר שיהיה בהצלחה. ננעל.