שלום,
חיפשתי בשירשורים קודמים אבל לא מצאתי תשובה.
אני מחפש מוסך טוב לימאהה באזור תל אביב - כזה שלא "ישחיל" או "יגרזן" סתם.
אשמח לשמוע המלצות מרוכבים שטיפלו במקום (ופחות "עדויות שמיעה")
תודה
שלום,
חיפשתי בשירשורים קודמים אבל לא מצאתי תשובה.
אני מחפש מוסך טוב לימאהה באזור תל אביב - כזה שלא "ישחיל" או "יגרזן" סתם.
אשמח לשמוע המלצות מרוכבים שטיפלו במקום (ופחות "עדויות שמיעה")
תודה
לימאהה יש רק קוסם אחד - אלון אודלסמן בראשלצ. שווה את חמש דקות הרכיבה מתל אביב.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
דינמיקה בחולון.
Tracer 900
תודה רבה לעונים. אבדוק את האפשרויות בימים הקרובים.
מצד אחד אלון אולדסמן פיין טיונינג בראשון לציון שמעתי עליו הרבה דברים טובים בכמה הזדמנויות, מכמה אנשים.
מצד שני אני לא יודע איך הוא עובד, כי בכל הפעמים שהגעתי אליו הוא פשוט לא הסכים לטפל לי באופנוע.
אז כאמור בכל הקשור למקצועיות אין לי דעה אישית... אבל בכל הקשור ליחס/שירות אני יכול להגיד שיצאתי לא מרוצה. בלשון המעטה.
ממליץ בחום על דינמיקה
mt-07
EGEG ברשותך מצטרף לשאלה לגבי מוסך/ מכונאי מורשה ומקצועי ל-R1.
קוקוריקו, מה הכוונה לא הסכים לטפל? מאיזו סיבה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא יודע מה הסיבה... לדעתי פשוט לא בא לו.
פעם ראשונה באתי אליו כמוסך מורשה מטרו ימאהה בקשתי לעשות טיפול אלף אחרי הרצה ל WRR שלי (טיפול קטנטן שטויות במיץ הרי מה זה כבר טיפול אחרי הרצה?):
אמר לי שאני אלך למרכז שירות של מטרו. תושיה/בלומפילד וכו'.
פעם שניה באתי אליו בקשתי שיעשה לי טיפול 5000. אותה תשובה: אמר לי לך למטרו תושיה. חחח. הוא פשוט לא רצה. לא שווה לו לבזבז את הזמן עליי כנראה.
פעם שלישית באתי שאלתי אם הוא יכול להתקין לי משכך היגוי steering dumper שקניתי בחו"ל + סט של שרשרת וגלג"ש שקניתי באי ביי.
אמר לי שהוא לא מוכן להתקין לי אם אני לא קונה את המוצרים ממנו... אמרתי לו אני הרי משלם לך על ההתקנה. אז מה הביג דיל?
אמר לי בפירוש לא.
הוא כנראה רוצה להרוויח עליי - גם על ההתקנה של המוצר, וגם על המכירה של המוצר.
(שזה די אידיוטי כי משכך היגוי בכלל אין לו, וסט של גלג"שים ושרשרת בחיאת דינאק עלה לי באיביי 400 שקל. בוא נאמר הייתי קונה ממנו סט זהה... נו כמה כבר הוא היה מרוויח עליי? (על קניית המוצר ממנו. בלי עבודה) היה מרוויח עלי מאה שקל? מאתיים שקל? חחח)
מצחיק. במקום להרוויח אותי כלקוח - חיפש להרוויח מאה שקל. נו שוין, שיהיה לו לבריאות זה עסק שלו שינהל אותו איך שבא לו. זכותו.
אם אין לך בעיה עם כניסה למוסך מטרו, אז מטרו בבלומפילד. המנהל מוסך כן בא לקראת הלקוח אם נוצרת בעיה והם משתמשים בנתוני מומנט איפה שצריך (לי זה חשוב)
זו דעתי:
מטרו בלומפילד: עדיף על מטרו תושיה, אבל פחות טוב ממטרו כפ"ס.
ממליץ מאוד על אדריאן! המוסך שלו נמצא בסוללים 4, 10 שניות מעזריאלי - יש לי 2 כלים, שניהם מטופלים אצלו( אחד מהם זה ימאהה)
0526226427 - זה המספר שלו, אתה מוזמן להגיד לו שבר הפנה אותך.