זה מעניין, כי שכרתי רכב בארמניה+גיאורגיה ויצא לי לנהוג שעות רבות, לרגע לא הרגשתי שעדיף לי להיות בארץ..
נכון על פניו נראה שהם כביכול מצפצפים על חוקי הנהיגה אבל העניין שאין שם בריונות ואלימות בכביש, אנשים בסה"כ מבינים שהם בדרך למקום מסויים ורוצים להגיע בשלום.
לא ראיתי שם חיתוכים אלימים ולא ישנונים בנתיב השמאלי, יש הרמוניה וזרימה.
מזכיר קצת את הודו רק הרבה פחות בני אדם ומכוניות.
ישר שחזרתי עוד ביציאה מהשדה תעופה היה ברור ההבדל , בוטות , אלימות , כל אחד מתנהג כאילו הכביש שלו.
אני באמת מאמין שישראל נמצאת במקום נוראי מבחינת תרבות הנהיגה.
מבלי לנקוט עמדה, אציין שכבר יש את ״שומרי הדרך״ שגם אכיף (נעזוב את העובדה שזה עדין מתפתח למרות שכבר פעיל). כך גם, עניין השיימינג הוא בעייתי במספר מישורים, בין היתר ראייתית מבחינת השימוש בסרטונים כנגד נהגים.
ואללה, אני הסתדרתי שם לא רע. 10 ימים על אופנוע, 1500 קילומטר. רובם בכביש, היה גם שטח.
רוסטבי>קחטי>טושטי>סטפנצמינדה>גורי>בורז'ומי>בקוריאנ י>נינוצמינדה>רוסטבי.
הו, הצ'זארה בורג'יאה הגיע.לצערי, ואני מדגיש את הלצערי, הציבור הישראלי יודע ומבין רק יד חזקה, לא משנה כמה סטופרים תשים ליד רמזורים או כל דבר אחר, עדיין יעשו עבירות תנועה, אבל ברגע שנוגעים לישראלי בכיס הוא מתחיל להבין ושוב, כל זה תחת "לצערי" , תרבות נהיגה אין פה ! אני חושב שיחד (הציבור הרחב ובפרט הציבור על הדו גלגלי - שחווה את זה כל נסיעה) אפשר לשנות !
עם היד החזקה, שהציבור הישראלי דורש.
ואתה בעצמך - לאיזה ציבור אתה משתייך? לגרמני? לשוויצרי? אם כך, עזוב את הציבור הישראלי (שאני ללא ספק משתייך אליו). אין לך מה לחפש פה, וחצי מהמדינה מסתובבת עם נשק - כך שהיזמות שלך יכולות להגיע למקומות שאתה לא מעוניין בהם.
ואם אתה בעצמך משתייך לציבור הישראלי - אז תעצור שניה, ותסתכל על עצמך. כי אתה יוצא ברעיון הכי ישראלי שיש, והוא לחנך את הסובבים אותך איך לנהוג. כמובן, בלי שום תעודות שמוכיחות שאתה אכן גורו בנהיגה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
לא רע? גרוע ופופוליסטי.
מה ששוטר בקומה מספיק באותה תקופה עשו קבוצה של עשרות אנשים , כולל שוטרים שעברו על כל כמויות. הגאנק שנשלחו על ידי הציבור.
עדיף במקום זה לשים שוטר בניידת שתסתובב בכבישים. יש לזה השפעה כפולה , גם הרגעה של כל הנהגים מסביב וגם מתן קנסות לכל השאר ששקועים בסלולרי במקום להסתכל מה קורה בכביש.
Sent from ...
דרך אגב, בתקופה האחרונה יש לי תחושה שיש יותר ניידות בכביש,באזור המרכז לפחות. כמעט כל בוקר אני רואה לפחות שני סופר טנרה ועוד פחית-ניידת שנוסעת בשול באטיות ומחפשים מטלפנים.
הו, הצ'זארה בורג'יאה הגיע.
עם היד החזקה, שהציבור הישראלי דורש.
ואתה בעצמך - לאיזה ציבור אתה משתייך? לגרמני? לשוויצרי? אם כך, עזוב את הציבור הישראלי (שאני ללא ספק משתייך אליו). אין לך מה לחפש פה, וחצי מהמדינה מסתובבת עם נשק - כך שהיזמות שלך יכולות להגיע למקומות שאתה לא מעוניין בהם.
ואם אתה בעצמך משתייך לציבור הישראלי - אז תעצור שניה, ותסתכל על עצמך. כי אתה יוצא ברעיון הכי ישראלי שיש, והוא לחנך את הסובבים אותך איך לנהוג. כמובן, בלי שום תעודות שמוכיחות שאתה אכן גורו בנהיגה.[/QUOTE]
לא מתיימר להיות גורו בנהיגה, אני רוכב בכבישים ומודע לבעיות שיש, לא עוברת נסיעה בלי שאני רואה אנשים נוסעים עם טלפון ביד, חציה של קו לבן ומעבר באור אדום מלא.
אני אכן בקבוצה של הישראלים ולכן אני רוצה לשנות את המצב הקיים, חוץ מזה מגרמניה ושוויץ אפשר רק ללמוד.
לא יודע מדוע הגישה שלך נשמעת לי תוקפנית... יש משהו שמפריע לי ואני מנסה לעשות משהו בנידון ויתרה מכך אני יודע שזה מפריע לעוד המון המון אנשים כמו שזה מפריע לי ואני הכי מבסוט שהענות מדהימה, תוך פחות מ24 שעות יש כמעט 500 אנשים בקבוצה שמעלים סרטונים ( מבחינתי דבר שמראה על עוד אנשים שמפריעה להם העבריינות בדרכים), אפחד מאיתנו אינה טלית שכלה תכלת, אבל אני עושה הבדלה מאוד ברורה בין העבירות, טלפון , אור אדום וקו לבן מבחינתי זה ניסיון הריגה.
כי כרגע החלטתי שהקבוצה תשאר סגורה ופרטית ותעבור אישורי כניסה, אפשר לשאול למה זה מפריע לך ?
נכון ישנה בעיה ראייתית מבחינת השימוש, אבל העידן הטכנולוגי השתנה מה שהיה פעם כבר לא היום, העולם הולך (כבר נמצא..) בעידן הדיגיטלי ואם כל פשע אחר שמתבצע ומצולם נתפס כראיה בבית משפט אין סיבה שאם הגדרה של קריטריונים מסויים (יום, שעה, מיקום וכו') לא יתאפשר לאכוף דרך הדיגיטל.
מנסה לפתור את הבעיה הזו, עזרה מכל גוף תבורך !![]()
נערך לאחרונה על ידי markuzon; 08-07-2017 בשעה 23:03. סיבה: תיקון