הו, הצ'זארה בורג'יאה הגיע.
עם היד החזקה, שהציבור הישראלי דורש.
ואתה בעצמך - לאיזה ציבור אתה משתייך? לגרמני? לשוויצרי? אם כך, עזוב את הציבור הישראלי (שאני ללא ספק משתייך אליו). אין לך מה לחפש פה, וחצי מהמדינה מסתובבת עם נשק - כך שהיזמות שלך יכולות להגיע למקומות שאתה לא מעוניין בהם.
ואם אתה בעצמך משתייך לציבור הישראלי - אז תעצור שניה, ותסתכל על עצמך. כי אתה יוצא ברעיון הכי ישראלי שיש, והוא לחנך את הסובבים אותך איך לנהוג. כמובן, בלי שום תעודות שמוכיחות שאתה אכן גורו בנהיגה.[/QUOTE]
לא מתיימר להיות גורו בנהיגה, אני רוכב בכבישים ומודע לבעיות שיש, לא עוברת נסיעה בלי שאני רואה אנשים נוסעים עם טלפון ביד, חציה של קו לבן ומעבר באור אדום מלא.
אני אכן בקבוצה של הישראלים ולכן אני רוצה לשנות את המצב הקיים, חוץ מזה מגרמניה ושוויץ אפשר רק ללמוד.
לא יודע מדוע הגישה שלך נשמעת לי תוקפנית... יש משהו שמפריע לי ואני מנסה לעשות משהו בנידון ויתרה מכך אני יודע שזה מפריע לעוד המון המון אנשים כמו שזה מפריע לי ואני הכי מבסוט שהענות מדהימה, תוך פחות מ24 שעות יש כמעט 500 אנשים בקבוצה שמעלים סרטונים ( מבחינתי דבר שמראה על עוד אנשים שמפריעה להם העבריינות בדרכים), אפחד מאיתנו אינה טלית שכלה תכלת, אבל אני עושה הבדלה מאוד ברורה בין העבירות, טלפון , אור אדום וקו לבן מבחינתי זה ניסיון הריגה.