עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 34

אשכול: מגיני ברכיים - רוצה לדעת אם כדאי

Junior Member

מגיני ברכיים - רוצה לדעת אם כדאי

אהלן, בכוונתי להזמין מיגון לברכיים.. הבעיה - זו יכולה להישמע כמו שאלה פארודית מטופשת אבל... לא הצלחתי להבין אם המגיני ברכיים האלו וואן סייז ואם כדאי בכלל להזמין אותם במקום להוציא 300-400 שקל על תכלס דיי פשוטות ( לפחות אחרי מה שראיתי במטרו.. ) הלינק מתחת - אצרף גם תמונה סתם ליתר ביטחון
    תודה רבה לעוזרים
    https://he.aliexpress.com/item/Motor...0-18da3ae364a3

אל תזמין שום מוצר בטיחות מאליאקספרס. יש אחלה דברים באתר הזה - אבל במוצרי בטיחות הסינים, והאתר הזה ספציפית, ממש לא שם.
    המוכרים שם משקרים (או פשוט לא מודעים) לגבי התקנים והמוצר הזה שווה לחתיכת פלסטיק אקראית שתקשור לרגל ברצועה.
    לא חסר מגיני ברכיים זולים באתרים אחרים. תתחיל לחפש ב-motoin.de או fcmoto ותשווה מחירים מול איביי.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    אל תזמין שום מוצר בטיחות מאליאקספרס. יש אחלה דברים באתר הזה - אבל במוצרי בטיחות הסינים, והאתר הזה ספציפית, ממש לא שם.
    המוכרים שם משקרים (או פשוט לא מודעים) לגבי התקנים והמוצר הזה שווה לחתיכת פלסטיק אקראית שתקשור לרגל ברצועה.
    לא חסר מגיני ברכיים זולים באתרים אחרים. תתחיל לחפש ב-motoin.de או fcmoto ותשווה מחירים מול איביי.
    באמת לא לקחתי בחשבון את עניין המוצרים הסינים.. חבל האמת שגם בניתי על צבי צב משם ועוד כמה אביזרי בטיחות.. בכל אופן תודה על המענה

אגב באתר motoin.de כל המוצרים שם אמינים וטובים באופן מוחלט? ז"א אין שם מוצרים נגיד ב 1000 שקל ששווים 30, גם מבחינת בטיחות?
    ונגיד כפפות באלי אקספרס.. גם לא כדאי לגעת?
    נערך לאחרונה על ידי MrBuba; 03-07-2017 בשעה 23:02.

Member הסמל האישי של rider
    לשאלה הקודמת, מגיני ברכיים באופן כללי לא כולם ONESIZE
    לאלו בעלי המידות יש 2 מידות (גדול / קטן)

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי rider צפיה בהודעה
    לשאלה הקודמת, מגיני ברכיים באופן כללי לא כולם ONESIZE
    לאלו בעלי המידות יש 2 מידות (גדול / קטן)
    כן אני הבנתי שיש עוד מידות.. השאלה אם ספציפית הדגם שציינתי כאן הוא וואן סייז.. אגב יש לך מושג אם זה איכותי? תכלס זה עולה 40 דולר כשמיגון דומה לזה עולה 300 שקל בארץ.. אז אתה מאמין שהמוצר איכותי?

Senior Member
    עזוב כמה זה עולה ואיך זה נראה, השאלה היא ממה זה עשוי וכמה עמיד זה.

אני מזכיר כתבה שהייתה פה על חיקוי סיני שנראה זהה למקורי אבל עשוי מבד עדין:
    http://fullgaz.co.il/%D7%94%D7%99%D7...4%D7%95%D7%AA/

הבדלי המחירים הם בדרך כלל עצומים בכל מה שקשור לציוד רכיבה. את אותם המגינים שקישרת לפה מעלי אקספרס ניתן גם למצוא באיביי, אם אתה חושש מחיקויים. אני אישית הייתי מזמין ומנסה, מקסימום הלכו 120 שקל.

Sent from my T5 using Tapatalk

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    הבדלי המחירים הם בדרך כלל עצומים בכל מה שקשור לציוד רכיבה. את אותם המגינים שקישרת לפה מעלי אקספרס ניתן גם למצוא באיביי, אם אתה חושש מחיקויים. אני אישית הייתי מזמין ומנסה, מקסימום הלכו 120 שקל.

לא אכפת לי על הכסף, במידה ומגיע אליי הציוד - איך אני יודע אם זה פח סיני או משהו טוב?

שאלה קצת מוזרה, כשאתה קונה מעיל של דיינז בחנות ציוד בארץ ב2500 שקל, איך אתה יודע שזה אורגינל ולא חיקוי? אתה מניח שזה אורגינל כי המעיל נראה איכותי והוא עולה לך 2500 שקל וקנית אותו בחנות רשמית.
    אתה באמת יודע אם המעיל הזה יצא מהמפעל של דיינז? לא.
    אין ערבויות לכלום, בטח לא כשקונים באינטרנט.
    יש לך ספקות? רוצה לישון טוב בלילה? לך לחנות ציוד וקנה ב300 שקל.

ציטוט נכתב במקור על ידי MrBuba צפיה בהודעה
    כן אני הבנתי שיש עוד מידות.. השאלה אם ספציפית הדגם שציינתי כאן הוא וואן סייז.. אגב יש לך מושג אם זה איכותי? תכלס זה עולה 40 דולר כשמיגון דומה לזה עולה 300 שקל בארץ.. אז אתה מאמין שהמוצר איכותי?
    מה שקובע איכות של ציוד זה שני דברים:
    1 - האם זה עומד בתקנים שנקבעו (CE, DOT, EN וכו')
    2 - כמה זה נוח ולא מורגש
    בתכלס רוב המגינים יעשו את אותה העבודה (במידה והם בעלי אותו תקן). ההבדל הוא בנוחות ולכן ההפרשים במחירים.

שאלה קצת מוזרה, כשאתה קונה מעיל של דיינז בחנות ציוד בארץ ב2500 שקל, איך אתה יודע שזה אורגינל ולא חיקוי? אתה מניח שזה אורגינל כי המעיל נראה איכותי והוא עולה לך 2500 שקל וקנית אותו בחנות רשמית.
    אתה יודע שזה האורגינל כמו שאתה יודע שהכסף שהוצאת מהכספומט הוא לא מזוייף כי זה הקונצנזוס. בלי האפשרות לבטוח במוכרים המדינה שלנו לא הייתה מתנהלת כמו שהיא.
    כשאתה קונה באינטרנט מאתר עם מוניטין אפשר להיות בטוח שלא תקבל חיקוי סיני.
    אגב, גם עליאקספרס מוכרים הרבה מוצרים מקוריים (רחפנים של DJI, פלאפונים ולפטופים...) ואתה יכול להיות בטוח שאתה קונה את המקור כשאתה קונה את זה מהם.
    רק כמו בעולם האמיתי, צריך לבדוק שהמוכר הוא בעל מוניטין ולא חאפר, בדיוק כמו שלא היית קונה פלאפון חדש בחצי מחיר מאיזה דוכן אקראי בשוק הכרמל.

Member

בטח שאתה יכול לדעת שאתה קונה מקורי, אתה מקבל עם זה תגיות שמחוברות לציוד שלך ותעודת מוצר

ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    בטח שאתה יכול לדעת שאתה קונה מקורי, אתה מקבל עם זה תגיות שמחוברות לציוד שלך ותעודת מוצר
    צודק, לא דוגמה הכי טובה.

Junior Member
    היו לי אותם, אחלה מגינים לשטח וכן הם ONE SIZE

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    סתם כדי לדעת, אם הזייפן הצליח להוציא זיופים של מעילים/כפפות וכו', נראלך שהוא לא יכול לזייף גם את התגיות ואת תעודת המוצר? מה יותר 'קשה' לזייף מעיל או תגית?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    סתם כדי לדעת, אם הזייפן הצליח להוציא זיופים של מעילים/כפפות וכו', נראלך שהוא לא יכול לזייף גם את התגיות ואת תעודת המוצר? מה יותר 'קשה' לזייף מעיל או תגית?
    פתרון הכי פשוט - אל תקנה מאתרים / חנויות סוג ז׳ בשביל לנסות לחסוך בכסף והכול יהיה בסדר.