קח כל מה שאומרים לך באולמות התצוגה בערבון מוגבל.

חשבתי אם לפתוח את זה או לא אבל שיהיה:

את הGTR רכשתי מאישימוטו.
בטיפשותי קיבלתי את זה שסטפן רק שוכר ספייס שם ואכן עשיתי אצלו את הבדיקה.
בבדיקה עלו מספר ריג'קטים כאשר אחד מהם היה ידוע מראש (שרון הבעלים אמר) שישנה נזילה מאטם מכסה שסתומים מחזיר שמן לבולם וזהו פחות או יותר.

את הבדיקה סטפן ערך וזה כלל מדידה ממוחשבת של השלדה מנוע ושאר ממתקים.
לצערי (התפלנו אני ועוד חבר שבא איתי) שסטפן לא פירק את הפלסטיקה והשתמש במראה של רופאי שיניים.
את המצבר הוא איבחן כחלש בלי לבדוק תאריך ועל סמך אזהרה בלוח המכוונים שלאחר זמן מה הבנתי שההזהרה בכלל מתייחסת לחיישני הלחץ אוויר בגלגלים כאשר אחד אינו עובד כלל ואילו השני כאמור עם בטרייה חלשה. (עולה ים בכסף אבל שטויות נסלח על זה).
חיכיתי כחודש עד שקיבלתי את האופנוע (יש לציין שנתנו לי רכב חלופי ובהיבט הזה זה לוקסוס) וכמובן הם התחייבו שהכל יסודר ומילה זה מילה ויש אחריות ושאר הבטחות.

קיבלתי את האופנוע וחזרתי לירושלים שמח וטוב לב.
ביום המחרת הנעתי ועננה של שמן עלתה מכיוון האגזוז דרך הפיירינג. טלפון למוסך אישימוטו ואמרו לי זה בטח שאריות תעקוב אחרי זה.
וכך עשיתי.
עיקר הרכיבה שלי היא כ7 קילומטר לכיוון והתופעה לא חזרה במשך החודש וקצת עד אשר עשיתי רכיבה ארוכה.
למחרת שוב הופיע העננה.
פניתי לאישימוטו ואז החל הניגון תשמע צריך לבדוק ואולי זה משהו אחר בקיצור מהנימה הבנתי שמורחים אותי ופתאום (בניגוד להצהרות לפני הקנייה) כבר אין קטנוע חלופי.
הטעות שלי שלא בדקתי בעצמי באישימוטו שאכן הנזילה היא מכיוון מכסה השסתומים ואני מקווה שלא יצאתי טמבל מזה ( אני יודע לזהות את הדברים הללו).

אחרית דבר.

על אישימוטו ויתרתי חבל לי על הזמן של להגיע שיפרקו ואז יעדכנו אותי שהדברים הם אחרים.
הנזילה עדיין קיימת - מאחר והיא חלשה אני עוקב אחר השמן והזמנתי כל אטם אפשרי לראש מנוע ( יש 4 אטמים לפלאג + אטם מכסה שסתומים + גומיות לברגים שלא ברור לי אם הן אטם או לו אבל שיהיה גם כך בודקים שסתומים כל 12000 קילומטר ) כמובן שיהיה תיעוד של הסיפור.
לגבי הנזילה אני מקווה שזה אכן מכסה שסתומים ייבדק השבוע ( טיפול קטן אז כבר נפרק פלסטיקה).

וכעת בכל התגובה הארוכה שלי:

שים לב שהכל רשום.
אל תסמוך על בתי מסחר כאמור הם סוחרים ויש להם סנטימנטים לשקל ולדעתי עדיף לחפש מאנשים פרטיים (יש גם רמאים אבל מהם לפחות אני יודע להזהר).
לגבי בדיקה תוודה מראש מה הבדיקה כוללת ותדרוש ראייה פיזית של המנוע והחלקים הפנימיים (מתחת לפלסטיקה).
ולבסוף הבדיקה במקום ניטראלי.

בהצלחה