ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
לא כל מה שנמכר בטרייד הוא גרוע. שלא כמו בן אדם פרטי, סוכנות מכירות מסכנת את עצמה בכל פעם שיוצא לקוח לא מרוצה.
לא כל מה שנמכר בטרייד זה גרוע,אבל כמעט תמיד זה יהיה יותר יקר ממה שזה יימכר ברחוב.

דבר שני,
נסה לקחת מספר כלים לבדיקה לפני קניה - בדיקה מקצועית,אח"כ תשווה בין מה שנאמר לך בבדיקה למה שאמר לך הסוכן.
הסוכנות לא מסכנת את עצמה,הם בסופו של דבר מוכרים כלים שצריכים לנסוע ופה בהרבה מקרים זה גם נגמר.

המזלג היה עקום,המצבר היה גמור,טעינה חלשה,בולמים פרוצים,מכלולים טחונים ועוד ועוד אבל נוסע.. ועכשיו לך תוכיח ולך תלכלך.
הסוכנויות קונות מכל הבא ליד ומשפצות,רמת השיפוץ ברוב המקרים היא איך נאמר בעדינות לא בדיוק כמו שזה הגיע מהמפעל.

רוכבים ורוכבות לא מנוסים בכלל לא ישימו לב לרוב הבעיות,כאמור אם זה נוסע וזה עוצר שם זה נגמר,ובגלל זה הסוכנות תמשיך לעבוד בשיטת המצליח - לא עלית על הבעיות,אנחנו הרווחנו כי השקענו בערך כלום כסף בתיקון של נבלה ומכרנו לך במלא כסף.

כמובן שלא הכל מהכל זה ככה ומגיעים גם כלים במצב טוב ומטופלים אבל זה מחזיר אותנו לשורה ה -1 של הפוסט.

אז אם אני מחפש כלי במצב שמור בלי הפתעות בשביל מה לי לקחת את הסיכון או למה שאני אשלם יותר?