או.קיי חברים,
בדיליי קל(קצת עמוס) אבל בואו נתקדם עם הפוסט.
למרות מיעוט התגובות, שכנראה מעיד שהנושא פחות מעניין ממה שחשבתי, אני אוסיף את הפרטים בתקווה שזה בכל זאת יעזור למישהו.
כל הציוד השתחרר ביום שהגיע תוך שעתיים מהרגע שנתתי go, לעמיל מכס. למחרת כבר היה אצלי בבית(הזמנה אושרה בחמישי-אצלי בבית בשני)
שירות מהיר בטירוף ומשלוח מדהים.
עלות שיחרור כולל הכל סופית 1375שח.
לגבי המידות!
פגיעה פשוט מדהימה בכל המידות, הכל יושב בדיוק כמו שרציתי!
שווה לראות reviews ברשת ולקרוא ביקורות של רוכבים, לדוגמא באיזור הביקורות באתר של רווזילה, כמו כן בהודעה הראשונה הוספתי סורסים שעזרו לי מאוד.
תודה למגיבים על ה input שלכם! מתקבל בברכה
יוסי: אני ממשיך!
כלבוטקס: שמעתי בעבר את סיפור הקסדה. לא היה עיניין כזה אצלי, למרות שהחבילה הגיעה עם קורייר נפתחה ונבדקה כדין.
שושו(shushu): נכון שזה לא מעיל הקיץ הכי מאוורר שניתן לרכוש אבל(!) הוא מאוד מאוורר בידיים בחזה/בטן וזרימת האוויר טובה.בנוסף, ישנם פרמטרים נוספים בבחירה שלי, בין היתר, נוחות/התאמה לגוף(אלסטיות) שבמעיל הזה היא פשוט יוצא מן הכלל בגלל ה״מוג׳לו״- סוג של בד סטרצ׳ שיש באיזור החזה/ צלעות. פרמטר נוסף היה שעות הרכיבה שלי שהן מאוד מקלות ונוחות מבחינת טמפרטורה(לעבודה). אם אתם מבלים את רב זמנכם בנסיעות עירוניות בצהריי היום, כמובן ישנן אופציות טובות יותר.
דונר(doner): מסכים לחלוטין, נעשה כמובן בעבר. הפעם, הכלי נרכש ולא היה לי ציוד הגון. אני לא רוכב ללא ציוד אז העדפתי להזמין מפאת קוצר הזמן ופניות. בשבילי זה היה שווה זה. כמו שאמרתי בתחילה, כל אחד יעשה את השיקולים שלו. המידע לפניכם.
Sent from my iPhone using Tapatalk