כמה עלה העסק?
אני יודע שהיו כמה לפני ובכל זאת.
חמישי שעבר חטפתי פנצ'ר שתיקנתי עם תולעת וביום שישי הגעתי לאורן כדי להחליף את הצמיג (חור רציני). זו הפעם הראשונה שלי אצלו אחרי שתמיד החלפתי צמיגים במוסך הרגיל שלי.
כמה תובנות:
1. אחרי פעמיים עם פירלי אנג'ל, הרכבתי דיאבלו רוסו 3 שאורן דאג ללטש היטב משכבת המגן שלו. אני מרגיש שיפור ניכר באחיזה. מניח שיחזיק פחות מהאנג'ל אבל בנסועה של 4000 ק"מ בשנה זה לא ממש משנה.
2. אורן פדנט ברמה שלא הכרתי. עובר על כל חלק, מחזק עם מד מומנט ובודק כל רכיב.
3. בשורה התחתונה, גם יצא זול יותר מהמוסך.
כמה עלה העסק?
סביב 1500
אורן מדהים!
החלפתי אצלו שני צמיגים חדשים שהבאתי איתי.. בדקת התאמת המידות ברישיון והרכיב אותם בזריזות
פשוט תענוג
אורן זיתוני הוא מהבודדים בענף הזה שאני ממליץ עליהם בלב שלם ובלי לחשוב פעמיים.
מקצוען אמיתי, פדנט ברמה על גבול החולנית, וגם המחירים טובים בסך הכל.
בלי קשר, תמיד כיף לראות את קיריל, העובד שלו, בזמן עבודה - מחליף צמיגים עם מניירות של ברמן. אלוף![]()
אורן זיתוני הוא מהבודדים בענף הזה שאני ממליצה עליהם בלב שלם ובלי לחשוב פעמיים.
מקצוען אמיתי, פדנט ברמה על גבול החולנית, וגם המחירים טובים בסך הכל.
בלי קשר, תמיד כיף לראות את קיריל, העובד שלו, בזמן עבודה - מחליף צמיגים עם מניירות של ברמן. אלוף![]()
בדיוק רציתי לכתוב שזו הפעם הראשונה שאני רואה פרסום של מחיר ממישהו שממליץ על זיתוני.
אפילו שזה רק "סביב", זה כבר התקדמות.
שמעתי עליו הרבה דברים טובים מבחינה מקצועית, יש לי רק בעיה עם העמימות סביב נושא המחירים.
זה נכון אצלי לכל התחומים - מי שלא מסוגל לפרסם מחירים, ובמיוחד אם הוא עסק, מרחיק אותי ממנו כצרכן/קונה למה שהוא מפרסם.
אבל אולי זה רק אני.
אני מגיע אליו בקביעות כעשר שנים מאזור ירושלים.
עסק שמתייחס ככה ללקוחות שלו בכבוד ובהגינות
שווה את הפירגון ואת הנסיעה.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
על העבודה אין ביקורת.
אבל על מסחרת המחירים, זה יש והרבה, למה המחירים לא זהים להכל? והתרבות הזאת של תבוא יהיה בסדר אצלי היא לגבי לא.
תודה , אבל מעדיף לקנות במקומות שלא מתביישים במחירים שלהם, או מנסים להוציא ממך עוד כמה מאות שקלים.