שמעתי דברים מאוד טובם על ה - cb100r , גם מבחינת מראה, כוח, נוחות.
יש פה בפורום פוסט דיי גדול עליו עם כל הנתונים אנסה לחפש לך אותו.
חבר'ה ,
קודם כל ממש תודה על ההתייחסות והעצות !!
ממש הופתעתי מהנכונות לעזור ,ומהתשובות המנומקות היטב .
מוכרח להודות שקצת בלבלתם אותי . אני חולה על אופנועים ורוכב מגיל 16 (הכלי הראשון שלי היה TSX של סוזוקי)
אבל ממש לא מבין כמוכם !
בגדול חלמתי תמיד על MV AGUSTA או DUKATI . המראה של הכלי לגמרי עושה לי את זה , אני כבר לא צעיר ופזיז ולכן הפעם מלבד המראה אני מחפש גם כלי שיענה לצרכים שציינתי (רכיבה יומיומית מאזור סלעית לראשל"צ 55ק"מ וחזרה) נוחות כמו הVFR הנוכחי שלי , וחווית רכיבה מעט ספורטיבית .
שוב , ממש ממש תודה !!
מולטיסטראדה 1200 משומש - או להעלות את התקציב ל-100 וקצת ולקנות מולטיסטראדה 950 חדש.
אני מניח שמחירים ריאליים של ה-1200 נמוכים משמעותית מהמחירון - כלים נתקעים בלוח לפעמים מעל חצי שנה, למרות שעל פניו, מדובר באופנועים טובים ושמורים. כנראה שאין הרבה אנשים שמוכנים לשלם 80-90 אלף ש"ח (מחירון) על אופנוע בן 5, שיהיה טוב כמה שיהיה.
אם אתה אוהב דברים מוזרים - יש עכשיו למכירה MV Augusta Turismo Veloce עם כלום ק"מ. אני מניח שתוכל לשחרר אותו בקצת יותר מהתקציב שברשותך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
קאפונורד אולי?
אצל מי הוא נמצא ?
cbf1000? יש אחד 2015 ביד 2 ב 69K...
אם מחפש טרייד ובמיוחד הונדה אז תפנה לביג בויז טויס בהרצל ת"א, חבר'ה מקצועיים ושירותיים.
Tracer 900
יש להם vfr1200 למכירה 🤣🤣
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
KKatkov, אתה פוסל את הורסיס כי הוא "דוש" וממליץ על המולטיסטראדה 1200? קצת מוזר.
אין ויכוח שמחינת אופי ורגש הורסיס יפסיד, יחד עם זאת-הוא חיפש כלי נוח לרכיבה של 110 ק"מ ביום.
הלוואי שהיה לי מולטיסטראדה 1200, או יותר נכון הלוואי שהיה לי כסף למולטיסטראדה 1200, או יותר נכון הלוואי שהרגש אצלי היה יותר מנותק מחשבון הבנק.
אופנוע מעולה+ ללא ספק, אבל בתור אופציית ליטר+ למי שרוצה להתחדש אחרי VFR 800 ולא מתחבר לדו"ש?
בקשר לחוויה הכספית של המולטיסטראדה 1200, זהו אופנוע שרק קונים אותו (לרוב חדש) ולא מוכרים אותו.
חצי שנה עמידה בלוחות המכירה? יותר נכון שנה וגם הרבה יותר מזה. לא נמכר. נקודה. תשאל כל סוכן טרייד אין איזה אופנוע מביא לו הכי הרבה נאחס, אלא אם כן מוצאים מישהו שמוכן להיפטר ממנו בכל מחיר.
בתקציב שיש לפות"ש אנחנו מדברים על מודלים מאזור 2009. שווה? לדעתי, לא.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
נראה שבעיקר מה שמבדיל אדוונצ'ר לעוד אופנוע כביש גבוהה, זה מידת הגלגל הקדמי ואולי גם זווית המזלג הקדמי.
בכל האדוונצרים האמיתיים הקדמי לפחות 19' אם לא יותר..
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
ידידי, המולטיסטראדה 1200 הוא אופנוע ספורט-טורינג משובח. כמו ה-VFR. בשונה מהורסיס, שהוא, מה לעשות, הרבה יותר טורינג ופחות ספורט...
לגבי קונים ולא מוכרים - אתה מציג פה קו מחשב ישראלי נפוץ, שאופנוע לא סחיר - זה רע.
נכון, נורא קשה למכור מולטי 1200 סביב המחירון - ולו כי המחירון של -10'-11' הוא כנראה סדר גודל מחירו של MT-09 TRACER חדש.
למי שקונה יד2 - זה מעולה! אפשר להוציא אופנוע במצב מעולה אלפי (ואולי-עשרות אלפי) שקלים מתחת למחירון.
בעוד 3-4 שנים ועוד 100 אלף ק"מ, גם ככה אי אפשר יהיה למכור את הכלי ביותר מ-20-30 עקב הקילומטראז', ומצד שני - בזול, תמיד יהיה מי שייקנה, כך שלא "תתקע" עם האופנע לנצח.
ד"א - בשנת 2009 עוד לא היה מולטיסטראדה 1200. הדגם יצא ב-2010
בקיצור - כל אחד מאיתנו יישאר בדעתו.
האמת היא, שהפות"ש צריך לגשת ולרכוש לעצמו MT-09 TRACER חדש או משומש קלות, ולסגור את הסיפור...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual