אהלן,
אני בדיוק בתהליך של קניית כלי חדש, ומתלבט לגבי ה-Z. עשיתי רכיבת מבחן עליו וגם על mt09 2017 ומונסטר 821.
הרשמים שלי עד כה:
- מונסטר - כלי מדהים, יציב, היגוי זריז, מטריף מעל 6000 סל״ד, קל לרכיבה, נראה מעולה, מרכות עזר שהתערבות בזמן וטוב, אבל... בלי שוק בכלל, ארגונומיה בעייתית - רגליות מורכב ובכלל צפיפות, מחמם מעט את הרגליים.
- mt09 - כלי פאן, אחלה מנוע, תנוחת ישיבה מעולה (מבחינתי), אבל ... בולמים פח אשפה (וזה אחרי השיפור), קוויק שיפטר מיותר ולא מוצלח (למרות שזה היחיד שרכבתי עליו), מקרין חום בצורה לא הגיונית לברך שמאל, מפות מנוע חסרות היגיון, חוץ מהSTD (המפה האמצעית) אין להן שימוש והוא די מכוער לטעמי.
- Z900 - נותן תחושה של אופנוע מאוד שלם ומאוזן. נוח, זול, המנוע הכי חלק ש״טעמתי״, המון כח, היגוי חד וקליל, גיר חמאה, בולמים מעולים (לתקציב), קל לרכיבה בצורה מפחידה, אבל... אין בקרת אחיזה, למרות שעם המנוע הזה, לא בטוח שצריך, חסר קצת פאן פקטור.
הערת ביניים: מדובר ברכיבה של גג שעה על כל כלי, אז אלו רשמים ראשוניים בלבד. כל הרכיבות בוצעו בקיץ, בעיקר בבין עירוני.
הצרכים שלי:
- זה כלי הרכב שלי (יש רכב לגברת)
- רוב הנסיעות הם עירוניות בתל אביב
- פעם/פעמיים בשבוע 100ק״מ בין עירוני
- לפעמים טיול ללא מורכבת בסופי שבוע
עכשיו לבחירה שלי: המחיר, הנוחות וקלות הרכיבה מושכים אותי לכיוון הZ900, אבל משהו חסר לי שם.
אני אשמח מאוד לשמוע מבעלים של ה-Z את דעתם.
א. חיים ביומיום על הכלי, איך התנוחה בעיר, איך הנוחות הכללית בעיר, האם יש סיכוי להצליח לשים תיק עם רשת על הזנב
ב. רשמים כלליים, איפה הוא הכי מהנה, מה שידרגתם, ...
תודה מראש
Sent from my iPhone using Tapatalk