וואללה. הייתי בטוח שרוסי היה בסוף באופן קבוע על הדוקאטי, וכשראיתי את לורנזו מוביל מרוצים (גם אם רק להרף עין) התרשמתי מאוד.
יחזור לימאהה על חשבון מי? רוסי הוא המשווק הרישמי שלהם, וויניאלס נותן עונה יותר טובה מרוסי.
מסכים בהחלט עם דבריו של הסטוריון המחלקה.
רק הוסיף שם בנוגע לדוקאטי - פטרוצי.
הרוכב שעולה עשירית מ לורנזו.
שרוכב על אופנוע לוויין בתקציב קטן. מגיע לתוצאות יותר טובות מהצנון. מה זה אומר..?
צ'או אנגלייה.
וואללה. הייתי בטוח שרוסי היה בסוף באופן קבוע על הדוקאטי, וכשראיתי את לורנזו מוביל מרוצים (גם אם רק להרף עין) התרשמתי מאוד.
יחזור לימאהה על חשבון מי? רוסי הוא המשווק הרישמי שלהם, וויניאלס נותן עונה יותר טובה מרוסי.
רוסי חתום ביאמהה ל 2018 ואני בספק עם ימשיך לרכב ב Motogp מעבר לכך. אצל הדוקטור הכל יכול לקרות, בעיקר אם רוסי ירגיש שבכוחו לנצח מרוצים נוספים.
וינאלס ממוקם שלישי באליפות עם 150 נקודות. תשע יותר מרוסי. לוינלאס 3 ניצחונות, מקום שני ומקום שלישי.
רוסי ניצח באסן ובנוסף פעמיים שני ופעם שלישי.
לוינאלס הייתה פתיחת עונה חלומית אבל במרוצים האחרונים וינאלס חווה אבדן דרך שרמון פורקדה, ראש הצוות שלו, מתקשה לפתור. חלק מהבעיה היא מיעוט ניסיון של וינאלס. בעיקר בפן של פיתוח.
רוסי סובל משילוב של שילדה וצמיגים בעייתי. סילבנו גלבסורה ראש הצוות ורוסי, בעבודה מתודית ויסודית והניסיון האין סופי של רוסי, מתקדמים מעט טוב יותר.
לוינאלס עונה מעט טובה משל רוסי אבל יאמהה לא ימשיכו לתת אוכף לוינאלס כמו שהונדה נותנת לפדרוסה. וינאלס צריך אליפות עם ה YZR-M1 על מנת להבטיח את מקומו.
איללכא...בסילברסטון