גראצ'י ראסטי. ושלום למחלקה.
אכן יום מעונן ברד בול אוסטריה. טפטוף עם תחזית למחר 19מעלות. מעונן חלקית. ואיזה מסכנים האוהדים.
דוביציוזו על הגרנד דוקאטי מסיים ראשון בהקפה האחרונה באימון השני.
לרוידארצי.
250px-Logo_for_Red_Bull_Ring.png
רב שלומות לחברי המחלקה,
הקרקס מגיע העירה ובסוף היום הראשון של האימונים דזמודובי (הזוכה של שנה שעברה) מוביל בטבלת הזמנים, אחריו הונדות וימאהות לסירוגין,
הד"ר מתקשה קצת היום לדבריו ומשיג את המקום ה12 בלבד.
בד"כ יום האימונים הראשון לא אומר כ"כ הרבה לגבי הדירוג (דווקא אימון חופשי 4 שלא משפיע על הדירוג הוא הקרוב ביותר לדעתי).
בפינת החידושים - דובי מצטרף אל לורנזו בעניין הפיירינג החדש (אחרי הטסט בצ'כיה שניהם מרוצים ממנו), פטרוצ'י ממשיך לרכב על הGP17 עם הפיירינג הישן.
ג'ק מילר שכזכור לכם מסיים את החוזה שלו עם הונדה השנה ולא ימשיך עם MARK VDS 0,0 אלא חותם שנתיים בקב' פראמאק דוקאטי. בהצלחה ג'ק.
והנה סלאומו מהאימונים היום http://www.motogp.com/en/videos/2017...-motion/236574
חג גז שמח![]()
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
גראצ'י ראסטי. ושלום למחלקה.
אכן יום מעונן ברד בול אוסטריה. טפטוף עם תחזית למחר 19מעלות. מעונן חלקית. ואיזה מסכנים האוהדים.
דוביציוזו על הגרנד דוקאטי מסיים ראשון בהקפה האחרונה באימון השני.
לרוידארצי.
קלטתם את המתלה הקדמי מקארבון של מארק?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
כן היה עליו זום אחד אבל לא הבנתי כיצד הוא שונה. הבקבוקים עשויים קרבון או שזה מתלה בשיטה אחרת?
מוטו3 - מה יהיה הסוף עם פנאטי? הוא עובד מאוד קשה בלגרום לכל הקבוצות לא לרצות שום קשר איתו.
התנהגות לא ספורטיבית בעליל.
עצלן שואל: מתי השידור היום?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
יא וואראדי איזה מירוץ ואיזו תוצאה....
בלי ספוילר, מי שלא הספיק שירוץ לראות.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
אחד הטובים!
איזה מרוץ.. להקליט ולראות שוב.
לה גרנד מוטוGp
מתקשה להתאושש.
צאו'
מירוץ לפנתיאון ,איזה רוכבים עקשים והמהלך בסוף,ואוו
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
איזה מרוץ!
http://fullgaz.co.il/?p=124683
הלם או קומה..?
המחלקה באילפון..
בהקפה האחרונה לקראת הסיום הייתה לי הרגשה ש מארקז הולך להתרסק או לפגוע בטעות בדובציוזו. דוביציוזו זה לא רוסי.
אוהבים את האיש בקונצנזוס מלא. אז נכון הוא לא רצה נמלה חותכת לו את הימין והשמאל.. אבל מארקז למרות העבודה המנטלית של הונדה, עדיין הונריות אצלו עוד בדם. נקודות נקודות אבל המטרה היא הניצחון.
לרגע המוטו הפך להיות הסופרבייק.
צאו'.
שמישהו יגיד משהו על פדרוסה? יש לו עונה נהדרת! כבר ראיתי איך הונדה לוקחת שוב 1 ו2.
אני אוהב מאוד את דני.
ישר, חרוץ, הוגן, צנוע וכשרון רכיבה על גבול המחשב האנושי.
ובאמת יש לו עונה מוצלחת, עם מאמן אישי שדוחף לווינריות קשוחה הרבה יותר מהתדמית שנוצרה לדני עם השנים (בעיקר מול לורנזו - ה'נמסיס' שלו מילדות)
אבל - זו עדיין לא העונה הכי טובה שלו (by far) כבר שנים שהוא מסיים עונה במקום הרביעי, או החמישי או אפילו השישי
כבר היו לו 3 עונות של מקום שני (2008,2010,2012 אאל"ט)
וכבר ראינו אותו מתגבר ורוכב טוב ברטוב (ממש לא התחיל ככה)
ובכל זאת, תמיד היה שם מישהו אחר שיצל עליו - רוסי, לורנזו, סטונר או מארקז...
# באופן אישי דני הוא אחד הרוכבים האהובים עלי ביותר בפאדוק,
אבל את דובי אני מעריץ לא פחות והפעם - זה שלו
להתראות במסלול האבן הכסופה... יהיה מרוץ רטוב? (באנגליה? נראה לכם??)
יחי המלך המומנט
עם כמה שאני לא מת על הצנון, לורנזו נותן יופי של עונה ראשונה על דוקאטי. יותר טוב מרוסי (אין לי כח לבדוק)?
שמח בשביל דובי, אם לא רוסי - אני בעד שהוא ייקח אליפות (העיקר שלנמלה יהיה יותר קשה לשבור את השיאים של הדוקטור)
הצנון היה כינוי לפדרוסה. נראה לי שבשנים האחרונות פדרוסה נפטר מהכינוי. לפדרוסה יש עונה בסדר. לא יותר. היו לו טובות יותר. הטובה מכולן הייתה 2012.
לורנזו חווה עונה נוראית בדוקאטי. ההשוואה לרוסי מתבקשת אבל חסרת בסיס.
הדוקאטי של רוסי והיידן ב 2010 היה פרא ללא שילדה כשרק קייסי סטונר מסוגל לגרום לדוקאטי לנצח. הדוקאטי של לורנזו הוא פרא מאולף. עדיין דוקאטי אבל מאולף. ודובי מוכיח העונה שהדוקאטי הוא מתמודד ראוי לאליפות. הבעיה בלורנזו.
רוסי ב 2011 לא סיים שני מרוצים. אוסטרליה וולנסיה. פרט לאלה, המיקום הגרוע ביותר שלו היה 10 כשלרוב רוסי מסיים במרכז העשירייה הראשונה עם מקום שלישי בלה מאן.
לורנזו ב 2017 מחזיק בפודיום אחד בחרז כשהוא מסיים שלישי. בקאטר סיים 11, ארגנטינה לא סיים, אוסטין 9, לה מאן 6, מוג'לו 8, קטלוניה 4, אסן 15, סקסנרינג 11, ברנו 15 ואוסטריה 4.
אם לא יקרה משהו מהותי בדוקאטי או אצל לורנזו. אני מעריך, שלורנזו יחפש את הדרך חזרה ליאמהה.
איללכא...ומרוצים טובים