תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: מבקש את עזרתכם בנבכי הדו"ג

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alf צפיה בהודעה
    אני אומר בוא תעשה נסיעת מבחן...
    Loncin.co.il
    גילוי נאות - אני קשור ללונסין.

שלום alf, אני אהיה גלוי איתך ואשתף אותך בבליל המחשבות שלי שחלקן נובעות מבורות ומחששות לא מאומתות, אבל הן מקננות, ואין לי דרך להפריכן.
    המחיר אכן נראה אטרקטיבי באופן יחסי. אני לומד כיוום על סוזוקי gw250, שממנו אני נהנה מאוד, וגם הוא אופציה שהיתה על הפרק.
    כשאני בוחן את האופציה של מה שאתה מציע מול הסןזוקי (להלן האופציה היקרה) עולות הנקודות הבאות, שלעניות דעתי אין עליהם תשובה.
    אמינות, איכות - סוזוקי קשורה למסורת ארוכת שנים של איכות ואמינות.
    בטיחות (אולי הסעיף החשוב) - איכשהו לתחושתי, בכל הקשור לצמיגים סוזוקי מגיע עם צמיגים איכותיים ביותר , בעוד שלא ראיתי אזכור לשם הצמיגים של לונסין.
    סחירות ושירות - סחירות של כלי מוכר יהיה טוב מכלי בחדירה. החשש כמובן ממצב שבו לא ניתן יהיה למכור את הכלי, ובסופו של דבר הופך את מחיר הזול ליקר. השירות וחלקי החילוף גם הם פרמטר של הצלחת המותג, והמשוואה בהתאם אומרת, הצלחה שווה לחלקי חילוף, בעוד שאי הצלחה בהחדרת המותג שווה במשמעותה ל"אין חלקי חילוף", והצלחת החדרת המותג חייבת בהוכחה. לא?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי jarrett צפיה בהודעה
    שלום alf, אני אהיה גלוי איתך ואשתף אותך בבליל המחשבות שלי שחלקן נובעות מבורות ומחששות לא מאומתות, אבל הן מקננות, ואין לי דרך להפריכן.
    המחיר אכן נראה אטרקטיבי באופן יחסי. אני לומד כיוום על סוזוקי gw250, שממנו אני נהנה מאוד, וגם הוא אופציה שהיתה על הפרק.
    כשאני בוחן את האופציה של מה שאתה מציע מול הסןזוקי (להלן האופציה היקרה) עולות הנקודות הבאות, שלעניות דעתי אין עליהם תשובה.
    אמינות, איכות - סוזוקי קשורה למסורת ארוכת שנים של איכות ואמינות.
    בטיחות (אולי הסעיף החשוב) - איכשהו לתחושתי, בכל הקשור לצמיגים סוזוקי מגיע עם צמיגים איכותיים ביותר , בעוד שלא ראיתי אזכור לשם הצמיגים של לונסין.
    סחירות ושירות - סחירות של כלי מוכר יהיה טוב מכלי בחדירה. החשש כמובן ממצב שבו לא ניתן יהיה למכור את הכלי, ובסופו של דבר הופך את מחיר הזול ליקר. השירות וחלקי החילוף גם הם פרמטר של הצלחת המותג, והמשוואה בהתאם אומרת, הצלחה שווה לחלקי חילוף, בעוד שאי הצלחה בהחדרת המותג שווה במשמעותה ל"אין חלקי חילוף", והצלחת החדרת המותג חייבת בהוכחה. לא?
    היי
    אני יענה לך על השאלות.
    המחיר יותר מאטרקטיבי.
    לונסין הוא יצרן המנועים הגדול בסין ואפילו נבחר על ידי חברות אחרות כמו bmw לייצר להם מנועים ואפילו חלפים אחרים.
    בטיחות- האופנוע מגיע עם צמיגים של cst ואם אתה חושש מהם אתה מוזמן להחליף למה שאתה רוצה ועדיין חסכת הרבה אלפי שקלים
    שירות - חברת המאגר עובדת משנת 1948 בישראל והיא אחת החברות הגדולות בענף הרכב מה שאומר שאתה יכול להיות רגוע לגבי חלפים ושרות.
    אתה מוזמן לחפש תלונות על השרות שלנו ואו לדבר עם מי שקנה מאיתנו ... (יש לפחות 1 בפורום הזה)
    אני אישית מוכן להתחייב שכל חלק שתזמין תקבל תוך גג 72 שעות ולא חשוב איפה אתה בארץ.בכל יום יוצאים אצלנו רכבים לכל הארץ ומספקים חלפים.
    כמו כן יש לנו התחייבות לספק חלפים מול משרד התחבורה לפחות ל7 שנים מרגע מכירת הכלי.
    נראה לך שנרצה לאבד את הרישיון שלנו בגלל חלק לאופנוע?
    אבל הכל מתחיל בנסיעת מבחן- אולי תגלה שהוא לא מתאים לך ואז הכל דיבורים.צור קשר וצא נסיעת מבחן

Junior Member
    מבטיח לתת לזה נסיון