אחרי שלא מצאתי ספר מוסך טוב לדוקאטי שלי, החלטתי לפנות לדוקאטי ולנסות את מזלי, אולי הם יוכלו לעזור לי.
בתגובה קיבלתי מהם מייל שמפנה אותי לליגל, ובמקביל מבקש ממני פרטים שלא ברור לי למה הם צריכים אותם - אם לא הייתי שולח בעצמי מייל אליהם הייתי משוכנע שזה ספאם:
Following your message, we are glad to know about the restoration you would made on your Monster 600. As we would like to update bike’s ownership at your Name in our systems, we take this opportunity to invite you to reply to this message, attaching a copy of your Registration Certificate, full page and / or front/back (Jpeg or Pdf), where we can clearly read bike's VIN and the registration at your Name, together with the Ownership Start Date.
In the end, according to Ducati policy, we would ask you to point out your full postal address and a valid phone number, in order to complete your record we have on file.
לא שאני מתכוון לספק להם את הפרטים האלו, אבל מישהו נתקל בבקשות כאלו בעבר? בשביל מה לכל הרוחות הם צריכים את הכתובת שלי, הטלפון, והוכחות לבעלות על האופנוע? האם במפעל באמת קיימים רישומים של הבעלים?
שוב, הסיבה היחידה שאני לא מוחק את המייל הזה בלי לחשוב פעמיים הוא שהם הגיבו למייל שאני שלחתי להם דרך האתר.