עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: התלבטות על קטנוע 300

צפייה משולבת

Junior Member

התלבטות על קטנוע 300

מה קורה חברים? הרבה זמן מאז שהייתי פה.
    מכרתי את האופנוע שלי לאחרונה ואני מחפש קטנוע.

עשיתי נסיעת מבחן על Xmax 300 החדש ונהנתי נורא, מרגישים שזה קטנוע היי-אנד מפנק.
    מצד שני המחיר שלו, שיש באפשרותי לשלם - אבל אני עדיין תוהה אם הוא לא מוגזם?

לא יצא לי לעשות נסיעות מבחן נוספות והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים?
    אחרי שירדתי מאופנוע לפחות לשנתיים שלוש הקרובות נורא נמשכתי לתא המטען הגדול שמכיל 2 קסדות מלאות ולמושב הנוח.

מה האופציות לדעתכם? למיטב הבנתי זה בין הXmax *לDowntown 250i s / Downtown 300i s ?
    בנוסף הבוורלי מרגיש לי קצת צנום ביחס ונותן פחות תמורה ביחס למחירו אבל ללא ספק יכול להיות שאני טועה.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים תודה רבה .

Member
    אם אהבת את הסיפור של תא מטען גדול תכניס לרשימה את האופציוה הבאה XEVO 250/400 - נכון, יש חדשים ומודרנים ממנו ומצד שני בשוק היד שניה תוכל למצוא מציאות...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי עמיר צפיה בהודעה
    אם אהבת את הסיפור של תא מטען גדול תכניס לרשימה את האופציוה הבאה XEVO 250/400 - נכון, יש חדשים ומודרנים ממנו ומצד שני בשוק היד שניה תוכל למצוא מציאות...
    זהו, זאת הסיבה שלא הכללתי אותו בגלל שהבנתי שהוא טיפה מיושן ביחס לדגמים שהזכרתי לא?
    בכל מקרה האם יש עוד דגמים דומים, האמת שמבחינתי אפילו בסמק נמוך יותר ממ250. 90 אחוז מהרכיבה שלי היא עירונית.

תודה רבה .

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי NsFreddie צפיה בהודעה
    זהו, זאת הסיבה שלא הכללתי אותו בגלל שהבנתי שהוא טיפה מיושן ביחס לדגמים שהזכרתי לא?
    בכל מקרה האם יש עוד דגמים דומים, האמת שמבחינתי אפילו בסמק נמוך יותר ממ250. 90 אחוז מהרכיבה שלי היא עירונית.

תודה רבה .
    תלוי מה הצרכים שלך (חשוב לך לך תא ענק?) ומה התקציב שלך?
    לשאלתך, כן, יש דגמים חדשים יותר - אם אתה קצר בתקציב, רוצה כלי שהוא בסה"כ אמין, מחפש תא ענק ורוב הנסיעות שלך בעיר שווה לקחת אותו כאופציה.

Junior Member
    סליחה על ההודעה הכפולה - אבל מישהו יכול לחוות דעתו על Piaggio Beverly 350 החדש?

מתחיל לפזול לכיוון.

Member
    אם 90 אחוז מהרכיבה שלך היא עירונית אתה לא צריך יותר מ250. לך תעשה רכיבת מבחן על הדאון טאון 250 כלי מעולה לדעתי.

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Junior Member
    הבוורלי מדהים, הכלי המהנה ביותר שהיה לי. הגלגלים הגדולים מקנים תחושת יציבות והרבה בטחון, לא חושב שאוכל לחזור אי פעם לגלגלים קטנים יותר.
    ה-ABS פועל טוב ורק כשצריך, ועם המנוע השובב הזה אתה תודה על ה-ASR, בטח בכבישים עירוניים משומנים, ומעברי חציה.
    מבחינת אחסון אתה לא תכניס 2 קסדות, אז אם אתה חייב תשקול ארגז. וו התלייה מאוד נוח, ומתחת לכסא אפשר להכניס קסדה שלמה ותיק או ציוד חורף.
    בעיר הוא מרגיש קומפקטי וזריז, כמו קימקו הרואיזם על סטרואידים, אבל עדיין מאוד יציב בבין עירוני.
    מכיוון שהוא ממש חדש אני לא יכול לחוות על האמינות, אבל הוא חדש רק בארץ.
    החסרונות שלו ממש מזעריים והוא מרגיש כלי עם הרבה אופי.
    אגב, מכיוון שאתה רוכב בעיקר עירוני, אולי יספיק לך המדלי 125, ומתחת לכסא שלו נכנסות 2 קסדות.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי doog צפיה בהודעה
    הבוורלי מדהים, הכלי המהנה ביותר שהיה לי. הגלגלים הגדולים מקנים תחושת יציבות והרבה בטחון, לא חושב שאוכל לחזור אי פעם לגלגלים קטנים יותר.
    ה-ABS פועל טוב ורק כשצריך, ועם המנוע השובב הזה אתה תודה על ה-ASR, בטח בכבישים עירוניים משומנים, ומעברי חציה.
    מבחינת אחסון אתה לא תכניס 2 קסדות, אז אם אתה חייב תשקול ארגז. וו התלייה מאוד נוח, ומתחת לכסא אפשר להכניס קסדה שלמה ותיק או ציוד חורף.
    בעיר הוא מרגיש קומפקטי וזריז, כמו קימקו הרואיזם על סטרואידים, אבל עדיין מאוד יציב בבין עירוני.
    מכיוון שהוא ממש חדש אני לא יכול לחוות על האמינות, אבל הוא חדש רק בארץ.
    החסרונות שלו ממש מזעריים והוא מרגיש כלי עם הרבה אופי.
    אגב, מכיוון שאתה רוכב בעיקר עירוני, אולי יספיק לך המדלי 125, ומתחת לכסא שלו נכנסות 2 קסדות.
    האמת שדייקת, עשיתי נסיעת מבחן על המדלי ובאמת הרגשתי שמדובר בקטנוע מעולה. אני חושב שאני אלך עליו ואחסוך קצת כסף כי אני גם ככה לא נוסע מחוץ לעיר.
    ועניין שה2 קסדות ללא ספק מפתה.

תודה רבה.

Member
    אתה רוכב רק עירוני כשיש לך כלי רק לעירוני, כשיש לך כלי 300, אתה מרשה לעצמך גם בינעירוני.
    Doog - האם המנוע של הבברלי מווברץ ? כי בנסיעת המבחן הוא די ויברץ לי... ואיך התרגלת למושב ?

Junior Member
    המנוע אכן מווברץ בעמידה בניוטרל, אבל נכון לעכשיו הרבה פחות מהכלי של נסיעת המבחן. זה ממש לא מפריע ואני לא חושב שהתרגלתי, אני חושב שכלי המבחן היה חריג.
    אבל מרגע שאתה נוגע במצערת,המנוע פנינה, רק צריך להתרגל לבלימת המנוע החזקה שלו (יחסית לקטנועים).
    הגיר מצויין והנסיעה במהירות אפסית היא חלקה, בניגוד לקרטועים של הקטנועים הקוריאנים.
    המושב ותנוחת הישיבה המקובעת יחסית, בשילוב עם חוסר היכולת לשלוח רגליים קדימה כמו ברוב הכורסאות, הרגישה קצת מוזר בהתחלה, אבל מתרגלים מהר מאוד וזה מרגיש ממש נוח, במיוחד כשאתה מגביר קצב.

Member
    באמת אם אתה לא חושב שאתה תצא הרבה מהעיר, ואתה לא מתכנן נסיעות לטיולים רחוקים עם הקטנוע... אז אין צורך ביותר מ125, גם עם 125 נוסעים בכיף על איילון, ומגיעים בקלות לכל עיר במרכז. בהרכבה זה קצת יתחיל להיות כבד. מקסימום אם אופי השימוש שלך משתנה, תמיד אפשר לשדרג.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    באמת אם אתה לא חושב שאתה תצא הרבה מהעיר, ואתה לא מתכנן נסיעות לטיולים רחוקים עם הקטנוע... אז אין צורך ביותר מ125, גם עם 125 נוסעים בכיף על איילון, ומגיעים בקלות לכל עיר במרכז. בהרכבה זה קצת יתחיל להיות כבד. מקסימום אם אופי השימוש שלך משתנה, תמיד אפשר לשדרג.
    והרכבה בתוך תל אביב? מרגיש כבד?

Member
    ממש לא, זה סבבה.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mortar צפיה בהודעה
    ממש לא, זה סבבה.
    הכוונה למדלי כן לא לבברלי כן?

Member
    לא נסעתי עליו, אבל נסעתי על כלים דומים... זה בסדר גמור.