ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
הנסיעות האלה לחו"ל, ממלאות כמה צרכים חיוניים, הן ממלאות מצברים ונותנות לך כוח להמשיך את החיים, הן מלמדות
על אפשרויות שלא היית מכיר אם לא היית שם, הן נותנות לך פיסת חיים של מישהו אחר, סוג אחר של מציאות, נקודת מבט
שונה. אתה רואה נופים אחרים שאתה לא רגיל לראות, מטייל במקומות שזו הפעם הראשונה שלך שם, ובעצם מעבר כל פינה
מצפה לך איזה הפתעה, גדולה כקטנה.

הדבר הנוסף שאני יכול להצטייד בציוד רכיבה וחלקים לאופנוע במחירי אמת, הקנאה הגדולה שלי ברוכבים בחו"ל שבעצם הכל
נגיש שם מהמדף, אם זה חלק נדיר לאופנוע אספנות, או צמיג בעל מידה לא שגרתית. המבחר שם ענק לבנים ולבנות, בכל
המידות וטווח המחירים שם נהדר כך שהסיכוי שתמצא משהו שאתה אוהב בדיוק במידה שלך והמחיר הנכון הוא גדול מאד.

אין דבר יותר מרגש לרוכב להיכנס לחנות כזו בחו"ל ולסקור את המבחר והמציאות שעל המדף, פשוט תענוג צרוף.

גם הפעם החלטתי לפני היציאה להצטייד במזוודה גדולה נוספת ולהביא איתי חזרה לארץ זוג צמיגים, וקסדה חדשה, הנוכחית
נקנתה בטיול לספרד לפני כמעט ארבע שנים ועשתה את שלה וראיתי בטיול הזה הזדמנות פז.

התכנונים לחוד והמציאות אחרת, רובע האופנועים בו ממוקמות רוב חניות האופנועים בפריז נמצאים בסמיכות לשאנז אלייזה,
האזור היקר ביותר לקניות בפריז, כניסה לחונות שם יכולה לתסכל אותך בכמה וכמה רמות.

נכנסתי הסתובבתי מיששתי ויצאתי המחירים בשמיים, ודווקא במקומות שבקרתי לא ניתן היה לרכוש צמיגים... השיטה לשאול
רוכב מקומי הניבה תוצאות שלא חשבתי שאקבל, את רוב הקניות לאופנועים המקומיים לא מבצעים בפריז...

בקיצור, צריך להיערך מחדש:
מצבנו כאן דווקא לא רע. יש לנו הרבה יותר ימי רכיבה ואפשר לרכוש הכל אונליין עם יכולת השוואות מחירים שלא היו בעבר. איך אמר לי חבר אופנוען מגרמניה, אצלכם המחירים כפולים אבל יש לכם יותר מכפול ימי רכיבה בשנה