תוצאות 1 עד 15 מ 1175

אשכול: פלסטיקים, שרשרת, ומחשב מנוע - KAWASAKI Versys 1000 TL - חיים משותפים.

תצוגה בשכבות

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    הקדמת אותי בקצת...

11755 ק"מ טיפול 12000.

אז הזהירו אותי, הפחידו אותי, הוכיחו לי באותות ובמופתים, אבל אני בשלי, השריטה הזאת כל כך עמוקה שאי אפשר
    לדלג עליה.

כן, שמנים אני מחליף בחצי תקופה, אז אם אחרי האלף הראשון בו החלפתי שמן ופילטר (תמיד מחליפים צמד), ההחלפה
    הבאה הייתה ב-6000 מה שאומר שהשמן "עשה" רק 5000 ק"מ, כשהאופנוע עשה 6000, וכך לפני המועד, רכבתי
    לכפר סבא, הזדמנות נהדרת לשים את האופנוע בטיפול במוסך המרכזי שמתמחה בדגם.

בראש המעוות שלי, שם יזכה לטיפול הכי טוב, ממי שמכיר את הדגם על כל שלל סודותיו, על המחלות שלו ויקבל טיפול
    אצל רופא מומחה, להבדיל מרופא כללי, מטרו מצידם לא משקרים הם מפרסמים את מחירי הטיפול על כל עץ רענן 2400 ש"ח
    לטיפול 12000, עד כאן אין הפתעות. ואצלי בראש "אם אתה הולך לרפואה פרטית אצל מומחה, תתכונן לשלם יותר..."
    אני מוכן, כן אני כותב את זה כאן קבל עם ועדה, אני מוכן לשלם יותר בשביל טיפול אמתי מסור ונכון. זה שיעשה לפי הספר
    לא יחפף לא יחסיר לא ישבור ולא יגרום נזק מיותר לאופנוע, בדיוק מה שצריך ויותר.

מהטיפול עצמו לא התאכזבתי, העבודה נעשתה בסדר מופתי ניקיון על פי ההנחיות הברגים נסגרו לפי מומנט, כל חלק זכה
    לתשומת לב, ולא הוחסר ממנו כלום אפילו שאלו אם להוסיף תוסף למערכת הדלק מראש.

האופנוע נרחץ (ששכחו לייבש ולשמן אחרי השטיפה) אבל בכל מקרה אני עושה את זה שוב אז לא ממש התרגשתי.

קיבלתי הנחת חבר של 200 ש"ח מהמחיר הנדרש ורכבתי הביתה, האופנוע נוסע ומגיב חלום אבל בבית כשפתחתי את
    הקבלה זה נתח עלי...בכל העצמה.

חיובים הזויים עבור חלפים, הבאתי דוגמה למחיר חלקים זהים מחו"ל בפרוש שעורריה, זה לא שלא שלמתי בעבר יותר למוסכים.
    זה לא שאני יושב ומחשב אגורה לאגורה בכדאי לעשות את הדבר הזול ביותר האפשרי, זה לא שאני מתקמצן או מחזיק כלי בהחזקת
    שבר, להפך דווקא בגלל זה הגזל מקבל משמעות אחרת.

מצרף מכתב ששיתפתי ברשת אל מול מטרו:
    מכתב גלוי מטרו מוטור- אונליין: אמש נכנסתי אליכם לסניף כפר סבא לעשות טיפול 12000 במסגרת האחריות,
    ידעתי מראש את מחיר הטיפול, אבל במסגרת ההבנה והידיעה נכשלתי להבין את עומק הדברים.

לאחר שהגעתי הביתה עיינתי בקבלה ובמחירי חיוב החלקים חשכו עיניי, צרפתי את הקבלה ומספר צילומי מסך
    אקראיים לאותו החלף בדיוק לנוחיותכם.

על מנת לפשט ולהקל עליכם עוד ארחיב: או רינג 41 ש"ח לאחר הנחה, 4 פלאגים (מצתים) תחזיקו חזק 635 ש" ח
    אחרי הנחה. אותו סט בדיוק עולה 28.69 דולר. לציין שקיבלתי הנחת חבר. הטיפול נעשה במקצועיות והקפדה אבל
    עלה לי 819 ש"ח אחרי הנחה רק על העבודה. מקומם ומרגיז ומיותר לציין שאותי לא תראו יותר.

אני יודע שעכשיו יקפצו כל אותם החברים שיגדו תעשה בעצמך תביא חלקים מחו,ל למוסך וכד' זאת לא הפואנטה
    ובטח לא העניין העניין הוא חזירות היבואנים והמחירים שהם מרשים לעצמם לגבות בשם המונופול וחוסר התחרותיות.

כן אני כועס, לא על האופנוע, לא על המכונאי, ולא על המהלך שעשיתי, אני כועס על החזירות ותאוות הבצע של היבואנים.

פשוט חבל!

https://www.facebook.com/permalink.p..._comment_reply
    נערך לאחרונה על ידי השושנים; 03-08-2018 בשעה 17:27.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!