החיים מתחילים היכן שנגמרות המטלות, הם הופכים למתוקים כשאתה עושה מה שאתה אוהב.
התמצית הכי מזוקקת זה כשאתה עושה את זה עם מי שאתה אוהב.
זה נותן לך כוחות, הכוח לקום בשעות משונות, לצאת לשטח, לעשות דברים שאחרים לא עושים
זה נותן לך את הכוח גם להמשיך אח"כ את השבוע עם הרבה אוויר בריאות והכוח לסיים את השבוע
עם ציפיות קדימה לדבר הבא.
אז כשהכוכבים מסתדרים, הרוח שוהה בבית והכיוון חיובי זה מלהיב, מאתגר ומעורר ציפייה.
אז קמנו בשבת ב-04:00 ושלחנו הודעה בקבוצה שאנחנו ערים (כן א' אין לי שום סיבה אחרת לקום
בשבת כל כך מוקדם בבוקר) יצאנו שלשתינו הג'ינג'ית, נוריס ואני שקט של שבת בבוקר המבלים כבר
הגיעו הביתה, העובדים טרם יצאו ממנו והכבישים רק שלנו.
לקח לי עוד רגע להתעורר ולהדריך את הורסיס להתנהג כמו שאני רוצה, צג הדלק מצביע על כך שנותר
בו עוד מעט מהנוזל החשוב, אבל בגלל שעבדנו בקצב כתום ג'ינג'י כבר לא יהיה זמן לתדלק בנחת
בשכונה רק בנקודת המפגש בואכה דרך אלון היא ארץ המרדפים.
הכביש ריק ומנוצל עד תום, המעברים מהצד הדרום מזרחי של י-ם לצפונה עובר בין הרבה היסטוריה,
בחלקים השונים של העיר, והיציאה לכביש 1 לכיוון ים מלח ריקה רחבה ומשחררת עד למצלמת המהירות.
מגיעים ראשונים, הפתעה הפתעה....א' לא ידע, י' עשה ביביסיטר ואל' הגיע עם TDM 900 ישן חדש...
סבב ראשון של קפה תחנת דלק ותדלוק.
יציאה זריזה למצפה לתפוס את השמש כמה דקות לפני ההופעה.
אגב, ככה זה נראה. הקרדיט לצילום לג'ינג'ית:
קפה שני (אשכנזי) ויוצאים צפונה לשומרון המפוספס
בקיצור מזג אוויר פצצה הרבה לפני שהיה חם רוכבים מצוינים ובטטה שקיבלה על הראש כשעקפה מימין (אופנוע חדש או לא...)
וג'ינג'ית מופלאה אחת
בקיצור כל מי שיש לו חלקים של TDM 900 ומוכן לתרום למען מטרה טובה באמת נשמח לשמוע.![]()

ציטוט ההודעה בתגובה