18489 ק"מ

...קור כלבים, השמש עוד לא הספיקה להתחמם ובקושי התעוררה מעל האופק, אני אחרי מקלחת, מדיח והוצאה של הכלבים לטיול בוקר,
שמח על קניית המעיל החדש, מעטפת של חום ובטחון שמצליח גם להרגיש נוח ולא מגביל, טקס שחרור האופנוע מהאסורים, 2 שרשראות
כיסוי כיסוי מושב נגד החתול הארור, התנעה...הורסיס מגרגר בשקט אוסף כוחות ומתחמם, אני משלים את רכיסת הקסדה, מעבר אחרון
ציוד הרכיבה כפפות, הורדה מג'ק אמצע ועליה זהירה על המושב, בדיקה מבט מרפרף על הבקרות, הכל כבוי פרט לנורת ה-ABS גם היא
תכבה בעוד מטר שתיים, ירידה מהמדרכה בדיוק במקום הנמוך באבן השפה, בדיקת בלם קדמי ומיד אחריו אחורי נהדר, שני וקצת יותר
מהירות מסדר את התחת על המושב ומכין עצמי לרכיבה ו...רכב נהוג ע"י שכנה רחוקה מגיח מהחניה העליונה היא מתחברת לנתיב שלי
אבל לא בודקת אם יש תנועה מימין עד לרגע שאני כמעט על הדלת הימנית שלה היא בכלל לא מבינה שהיא לא בסדר, אני מפעיל את שני
הבלמים במקביל ומרים כוס דמיונית של יין לחיי ממציא ה-ABS שני הגלגלים נכנסים לריקוד מתואם הפירלי החדש נאחז באספלט ונועץ
בו ציפורניים מגומי חדש ורגל שמאל אוטומטית יורדת לכיוון הרצפה, בלימה מלאה אני בשני מוריד הילוך, מבט זועם היא המומה, איך זה
שיש עוד רכבים על הכביש שלה, שומע את הקליק של החיבור לראשון קלאצ' ונעלם, שכחתי לקלל....