ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
25150 ק"מ

היום הרוכבים התעדנו, התפנקו, הכל מתקבל במינימום התאמצות ולכן גם רמת הביקורת שלהם עלתה, שום פיפס באופנוע שלא עונה על הדרישה, מתקבל.
החלוקה לקטגוריות מאפיינת את הרכיבה, פעם רצית לצאת לאילת דרך מעלה עקרבים, (לא הייתה דרך אחרת) היית מניע את אופנוע בקיק, בודק שמן
לומד את הציר מראש כי שום גמד לא היה לוחש לך את הדרך באוזן או מראה לך על הפלאפון, עוטף ציוד בתיק קושר ויאללה לדרך של חצי יום. חם קר
רוח בפנים תחת כואב וקפיציות לא מרשימה, שום דבר לא עצר אותך, היום, ריפוד ג'ל...

הרוכב השתנה דור חדש שממצה מהר, מחפש רווח ומחשב חשבונות כי לא מוכן לשלם את המחיר, "החבילה" שמגיעה עם הבחירה לרכוב על אופנוע, רופדה
מכל כיוון, הדרישה כורסה נוסעת בשקט לא מתקלקלת ושתשמור על המחיר תראה אפנתית. הרבה יותר קל להם לקבל "אופנוע" חשמלי.
הגישה השמרנית הזאת שלך שמושרשת גם בתחום לצערי היא זאת שמרחיקה רוכבים פוטנציאליים מלרכוש דו"ג,
ושכל מדרכה היום מפוצצת בקורקינטים ואופניים חשמליים אפשר להבין שהבעיה היא בוודאי לא בכלי הדו-גלגלי.

אנשים שאכפת להם לקבל יותר עבור השקל שלהם מבחינתך לא אופנוענים אמיתיים, אני חושב שזה שגוי.
כן אני אוהב אופנועים
כן אני מוכן לשלם עבור החוויה
אבל האם זה מונע מהדו"ג לנסות להיות כלי תחבורה יעיל ולא "לדפוק" אותי במוסכים ובכיס?

כשפילטר אוויר פשוט בארץ עולה 120 ובאנטרנט 60 האם זה נורמלי?
כשפילטר שמן עולה בארץ 50 ובאנטרנט 10 שקל האם זה הגיוני?
הבעיה שמבחינתך למשל כן, למה? כי "ככה זה".

כל מי שעלה על אופנוע חשמלי אמר שזה אחד הכלים הכי כיפיים שהם רכבו עליו, כל כך הרבה יתרונות יש לכלי חשמלי אבל הבעיה היא אותם אנשים שמרנים שעושים דה-לגיטימציה לכלים הללו, מבחינתם אם לא זיהמת לפחות במעט את השכונה בפחמן חד-חמצני אתה "אופנוען" ולא אופנוען, מה שמשפיע על החלטות היבואנים והשוק, שמשאירים את התחום קטן.

אז לצערי התחום ימשיך להיות מצומק יחסית לאירופה ולמדינות המפותחות, המחירים ימשיכו לשבת אי-שם בסקאלה הגבוהה והטכנולוגיות החדשות ימשיכו לקבל בוז עד שהגישה הזאת לא תשתנה.

נ.ב יש לך כישרון כתיבה מדהים וזאת הסיבה שאני ממשיך לקרוא את מה שאתה כותב, אפילו אם אני לפעמים לא מסכים איתך כי מידיי פעם מה שאתה כותב נשמע כמו סתם הוצאת קיטור כלפי צעירים