ציטוט נכתב במקור על ידי MinorScale צפיה בהודעה
הגישה השמרנית הזאת שלך שמושרשת גם בתחום לצערי היא זאת שמרחיקה רוכבים פוטנציאליים מלרכוש דו"ג,
ושכל מדרכה היום מפוצצת בקורקינטים ואופניים חשמליים אפשר להבין שהבעיה היא בוודאי לא בכלי הדו-גלגלי.

כן אני שמרן, כן אני נוסטלגי, וכן יש לי פרספקטיבה של כמה עשורים אחורה ולכן נקודת המבט שלי שונה משלך.
הגישה שלי, היא שלי ושלי בלבד, אני מדבר עליה בחצי חיוך, בטרוניה לעצמי כי אני רואה את השינוי קורה בזמן אמת
ויש לי בסיס להשוואה.

אנשים שאכפת להם לקבל יותר עבור השקל שלהם מבחינתך לא אופנוענים אמיתיים, אני חושב שזה שגוי.

אתה הבנת את זה בעצמך, את זה לא אני אמרתי, גם אני עברתי לאופנוע חדש בכדי לקבל יותר לשקל,
אני טוען שהרוכב המודרני שלא עבר על גבי אופנועים ישנים יותר לא מודע לרמת הפינוק שלו, כמו שהוא
לא ידע לנווט עם מפה או לספוג קצת קושי, יש סיבה למה טירונות סיירת קשה יותר מטירונות 8200.
זה לא הופך אף אחד מהצדדים לפחות טוב.

כן אני אוהב אופנועים
כן אני מוכן לשלם עבור החוויה
אבל האם זה מונע מהדו"ג לנסות להיות כלי תחבורה יעיל ולא "לדפוק" אותי במוסכים ובכיס?

הטענה שלי שגם כלי מחוספס קצת או כזה שאתה משלם מחיר מסוים בנוחות ועושה את זה באהבה זה בסדר.
זה הופך אותך לרוכב פחות מפונק וקצת יותר קשוח.

כשפילטר אוויר פשוט בארץ עולה 120 ובאנטרנט 60 האם זה נורמלי?
כשפילטר שמן עולה בארץ 50 ובאנטרנט 10 שקל האם זה הגיוני?
הבעיה שמבחינתך למשל כן, למה? כי "ככה זה".

מעולם לא אמרתי שעדיף לשלם יותר בשביל להרגיש גבר להפך רוב הרכישות שלי נעשות בחו"ל, זה רוכב חכם!

כל מי שעלה על אופנוע חשמלי אמר שזה אחד הכלים הכי כיפיים שהם רכבו עליו, כל כך הרבה יתרונות יש לכלי חשמלי אבל הבעיה היא אותם אנשים שמרנים שעושים דה-לגיטימציה לכלים הללו, מבחינתם אם לא זיהמת לפחות במעט את השכונה בפחמן חד-חמצני אתה "אופנוען" ולא אופנוען, מה שמשפיע על החלטות היבואנים והשוק, שמשאירים את התחום קטן.

אף אחד לא עושה דה לגיטימציה לחשמלי אבל מי שגדל טבול בשמן, הסריח מעשן מנוע מכיר ומוקיר את מנוע הבערה הפנימית ואוהב אותו
כמוני, לא מוצא שום דבר טוב במנוע חשמלי, יעיל ככל שיהיה מבחנתי הוא בדיוק כמו המקרר שלי נמצא שם ולא מעניין עד שהוא מתקלקל.
אבל מי שגדל על אופניים חשמליים ושאר צעצועי אלקטרוניקה המעבר לאופנוע כזה יהיה לו טבעי, כי למה להשקיע במנוע מיושן וארכאי?

אז לצערי התחום ימשיך להיות מצומק יחסית לאירופה ולמדינות המפותחות, המחירים ימשיכו לשבת אי-שם בסקאלה הגבוהה והטכנולוגיות החדשות ימשיכו לקבל בוז עד שהגישה הזאת לא תשתנה.

השוק מצומק משום שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה, הכיוון ברור ושם נמצא העתיד, בעוד עשור או שתיים מנועי הבערה הפנימית ייעלמו,
לי זה לא עושה טוב, אבל זה יקרה.

נ.ב יש לך כישרון כתיבה מדהים וזאת הסיבה שאני ממשיך לקרוא את מה שאתה כותב, אפילו אם אני לפעמים לא מסכים איתך כי מידיי פעם מה שאתה כותב נשמע כמו סתם הוצאת קיטור כלפי צעירים
תודה על המחמאה ואני שמח מאד שאתה לא מסכים איתי, זה מאתגר אותי וזה שאני מצליח להגיע גם לא למשוכנעים זה נהדר.
רוב מה שאני כותב נכתב בהומור גלוי וסמוי, יש טקסט ויש סאב טקסט, ואני מעלה סוגיות שמטרידות אותי או מעניינות אותי.
כל השרשור הזה ואחרים הם מסע החיים שלי, והם לא בהכרך מתאימים בול לכל אחד, אבל כל אחד יכול לקחת משם חלק, לענות,
לשאול וזה בסדר גם לא לקבל בכלל.