27654 ק"מ
443 כביש פתוח, הורסיס עף על עצמו, מרגיש אחיד מהודק רוח נעימה של בוקר שתהפוך לטורדנית מאוחר יותר הכביש מפתיע לטובה
בחללים הגדולים בין הרכבים שמאפשרים לנו להקדים את לוח הזמנים.
הפידבק מהכלי מושלם מגיב היטב לכל גחמה מרגיש נמרץ בהאצה מתון בבלימת המנוע ומשתף פעולה, שולח יד להנמיך קצת את המוזיקה
בקסדה ומחפש מראש בעיות שיש לפתור בהמשך הדרך, קצת אחרי מצלמת המהירות לכיוון ת"א אני ראשון נותן דרור למחשבות לרוץ מחכה
לפנייה הארוכה רכב הסעות כמאתיים מטר לפני בימיני שום רכב אחר מסביב מה שאומר שאני צריך להאיץ קצת על מנת שנקודת ההשקה
שלנו תהיה אחרי הסיבוב כששנינו מיושרים, מאותת בודק שהנתיב משמאלי פנוי ומתחיל הטיה מתונה, הקשת שלי מושלמת, המהירות גם
ויש לי המון כוח לצאת מחוץ לסיבוב ברגע שארצה ואגיש שזה הרגע הנכון, מתוך המוזיקה אני שומע את המנוע של הרכב מעלה טורים, כן
יש נהגים שחייבים להוכיח למישהו שהם הכי... אני רגיל אליהם ויודע להיזהר מהם מגביר קצת מהירות ומתרחק בעדינות לקצה הנתיב, והסתום
פשוט מיישר את הפנייה ופולש לנתיב שלי בלי שום סיבה הגיונית למעט אם קיים חוזה על ראשי ואני לא יודע, משלב לחמישי בבעיטה מהירות תגובת המנוע מידית ושמימית, הטיה נוספת של האופנוע ואנחנו נעלמים ממנו עוד לפני שהוא ממלמל אלללה הוא אכבאר....
מתיישר מתייצב מוריד מהירות וממשיך הלאה...לו היה לי שיער:
![]()

ציטוט ההודעה בתגובה