באחד השרשורים האחרים הותקפתי בגלל "השנאה" שלי לקדמה למנוע החשמלי ולשאר זה מה שעניתי וזה מה שאני חושב:
(העברתי לכאן כי השירשור שם לא יחזיק הרבה)

ה-פ-ו-ך
(לגמרי הפוך)

שינאה זו מילה גסה,
אני מתעב, לא סובל, נהיה לי רע מכלי חשמלי לא בגלל מה שהוא, אלה בגלל האהבה שלי למנועים מכניים, כן כל מה שלכם
נראה חסרון, אצלי זה יתרון אדיר, כן אני אוהב את המכניקה הבסיסית על כל חסרונותיה כן אני אוהב את הריח את החום, את הנשמה. בעיניי זה פלא.
בעיניי לגלות תקלה מכנית ולדעת לפתור אותה זה פלא וככל שהמנוע ישן יותר זה יותר טוב, כי זה קסם בעיניי, שלפני יותר ממאה שנה היו כאלה
שהצליחו מכלום לייצר את הדבר המופלא הזה, כן אני מתחבר לקדמוניות, למאפיין האופנוע כי כשאתה רוכב על בימר את רוכב על מנוע בוקסר, כשאתה
על דוקאטי יש לך מנגנון דזמו וייללה מקפיאת דם מהמנוע שאופייני רק להם, אתה רוכב על הארלי יש לך מנוע וי ענק שפועם באטיות מרשימה.

איזה כלי (כלי כי זה לא אופנוע) כלי חשמלי ייתן לך את האופי והשוני?

למנוע אמיתי יש המון חסרונות, המון, אבל יש לו אופי אמתי והוא מה שמפריד ומבדיל בין אופנוע לאופנוע.

דור ה-Z (זין) מקדש את היעילות והחיסכון בשם משחקי המחשב האינטרנט המהיר ותרבות האינסטנט פאק איייט.
תנו לי מנוע ישן נוזל ועם הרבה אופי כי זה מה שאני אוהב. אתם תשבו לכם באיזה בועה ותתלהבו ממנוע מכונת הכביסה שלכם.