32970 ק"מ

מכת תאונות האופנועים לא עוברת לי מעל הראש, הזמינות של סרטוני התאונות בזמן אמת, הופכות כל תאונה למשהו מוחשי, מיד אחריה
מוצפת הרשת בעשרות תובנות ניתוחים ע"י מומחים ומומחים בעיניי עצמם.

הפתרון שמצאתי הוא להשקיע יותר בהגנות ובמיומנות, מיומנות נרכשת ע"י הדרכות והרבה תרגול וניסיון והגנות עולות כסף, הרבה כסף.

חבר טוב שלי וסוחר ממולח שאל פעם לקוח שבא לעסק שלו לרכוש קסדה, כמה שווה הראש שלך, אז זה נראה לי מהלך עסקי מתוחכם
אבל אם נעצור רגע ונחשוב על זה בצורה עמוקה יותר אז כמה באמת חשובה שלמות הגוף שלנו?

אם נהיה כנים מי שלא רוצה להיפגע יעזוב את התחום ויעבור לרכב בטוח יותר, נודה על האמת אצל רובינו זה לא יקרה אנחנו נישאר על
שתיים. אז הדבר הטוב הבא זה להיערך לפגיעה.

זמן רב לא מצאתי פתרון אמתי לכף הרגל, האילוץ של נעל נוחה לטיול שבסיומו עולים על האופנוע וממשיכים חייב אותי להתפשר על נעל טיולים
טובה, לא חדירה למים (לטיולים בחו"ל ובגשם) וכזאת שתתן הגנה טובה, כיוון שכך נושא מגפי/נעלי רכיבה קיבלו אצלי עדיפות נמוכה לקנייה,

אם ניקח בחשבון שאצלי כל ציוד צריך להיעשות במכפלות של 2 לג'ינג'ית ולי וכולל גם ציוד לרכיבה בחו"ל, הרי שהעסק הופך יקר יותר ויותר.

לג'ינג'ית קניתי כבר מזמן נעל רכיבה טובה אני הסתפקתי במעיל קיץ מעולה מתוך הבנה שיהיה לי יותר שימושי בקיץ מאשר להשקיע בנעל,
אבל צורך גבר והרכיבות נראו לי יותר ויותר מצריכות שכבת הגנה נוספת.

יצאתי לבועה לחפש, בוקר שלם הסתובבתי בין הסוכנויות ולא מצאתי משהו מתאים, או שלא היה במידה שלי או שלא היה מתאים לי ולצרכיי
או שהן היו פשוט מכוערות...

אז כשההבנה חלחלה שלא מכאן תבוא הישועה, והבנתי מה אני רוצה וצריך החלטתי רגע לפני שאני פונה לרשת לנסות פה, פרסמתי מודעה
דרושות סוג הנעל דגם ומידה ובלי הרבה תקוות לחצתי סאנד...להפתעתי אחרי שעתיים נעניתי בול לדרישה. רוכב נחמד שהזמין לעצמו נעל ומגף
החליט לוותר על הנעל, קבענו נפגשנו וכבר באותו היום עברו אלי במחיר קנייה בחו"ל. שווה, לקח לי חמש דקות להתרגל ולהבין עד כמה הן טובות
וטיול אחד לאשר את זה סופית. בקיצור...התחדשתי: